Lejligheder I San Siro

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

375 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i San Siro, Milano, Italien har en værdiansættelse af 3.95 udfra 262 baseret på US$71. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder tæt ved San Siro stadion: Premiere League Ferielejligheder

Sammen med mode og design, er fodbold en af de største lidenskaber for folkene i Milano. Som sådan er det dog ikke overraskende, at San Siro Stadium er kendt som "fodbold templet" for fans af AC Milan og Inter de Milan. Stadionet ligger 6 km fra centrum af Milano. Nogle af de vigtigste af de italienske sports- og musikarrangementer har fundet sted her.

Lejligheder nær San Siro byen fra 20€

Det offentlige stadion er ejet af byen og deles af de to rivaler, Inter de Milan og AC Milan. Hver gang de står over for hinanden, flokkes byens folk til stadionet, og det er virkeligt et enestående syn at beskue, når fans fra begge hold hepper på deres spillere.

Det hele startede tilbage i 1920, da den daværende præsident for Associaziones Calcio Milán, Piero Pirelli, foreslog at bygge et stort stadion i San Siro-distriktet, for at kunne imødekomme AC Milan og FC Internazionale. San Siro var dengang en tyndt befolket bydel med billig jord, hvilket betød, at projektet derfor var muligt. I dag er det et boligkvarter bestående af moderne bygninger, mange grønne områder og ligger i udkanten af Milanos centrum.

Byggeriet begyndte i 1925 og stadionet blev indviet et år senere i september 1926, med en kamp mellem byens to klubber. Siden da er det blevet renoveret, udvidet og har også gennemgået tekniske justeringer op flere gange. Det har i øjeblikket en kapacitet på 81.277 tilskuere. Stadionet ligger ved siden af Hippodrome samt andre sportsfaciliteter. Det udvendige har en stor esplanade og en topmoderne struktur, bestående af spiralformede adgangsramper, slående cylindriske tårne og et tag, der med sit nutidige design, er perfekt til, at dække over alle sæderne.

AC Milan opstod i begyndelsen af 1900-tallet, fra en eksklusiv klub kaldet Cricket & Football Club, som havde forbudt udlændinge i at blive medlem. I 1908 blev dens modpart Foot-Ball Club Internazional født, som bestod af fyrre tidligere partnere fra AC Milan. Fra dette øjeblik var byen splittet i to, og den største spænding i løbet af hele året er, når de to rivaliserende klubber spiller i Milano derbyet, der populært er kendt som Derby della Madonnina.

Navnet på stadionet blev ændret til Giuseppe Meazza i 1980, til ære for den fremragende Inter de Milan fodboldspiller. AC Milan fansene kalder det i dag fortsat for San Siro.

Italien var et af de første steder i verden, hvor sportsarenaen blev omdannet til et offentligt rum, da de opførte museet, hvor entusiaster af denne sport samt besøgende i almindelighed, kan tage en guidet tur. Dette omfatter også de områder, der som regel er forbudt for offentligheden under fodboldspil, såsom omklædningsrum samt andre rum, hvor du kan se samlinger af de forskellige trøjer, der er blevet brugt igennem årene, samt trofæer, som er vundet af begge hold. Endelig kan du besøge butikken og købe souvenirs.

San Siro er også kendt for sine koncerter. Nogle af højdepunkterne omfatter Bob Marley i 1980, Bob Dylan i 1984, Michael Jackson i 1997 og endda store bands såsom Rolling Stones. Laura Pausini var den første kvinde til at stille op i San Siro, der senere blev efterfulgt af Madonna, Rihanna og Beyoncé.

Ferielejligheder tæt på San Siro Stadium

Du behøver ikke blot, at kunne lide AC Milan eller Inter, for at opleve spændingen ved, at sidde på en af tribunerne i San Siro stadionet; spændingen fra folkemængderne i dette sportslige palads, kan alene være er fascinerende. Omkring San Siro Stadion, findes der en række ferielejligheder til enhver smag og pengepung. Hvis du nyder bekvemmelighederne ved hoteller, så er der en bred vifte af store og luksuriøse hoteller tilgængelige, selvom priserne er lidt dyre. Der er også mange mere beskedne hoteller i området, der er øjensynligt billigere. Tag et godt kig på, hvad der bliver tilbudt. Ferielejligheder for turister er et af de bedste alternativer til hoteller. Vi har alle former for lejligheder, der også varierer, alt afhængigt af deres omkostningsniveau. De luksuriøse lejligheder er lidt dyrere, men de er intet i forhold til priserne på de store hoteller, og de har alle de faciliteter, som du kan finde i hotellerne. En anden fordel ved at leje en lejlighed omkring San Siro Stadion er, at du kan samle hele familien under ét tag. Studio lejligheder er ideelle for dem, der gerne vil bo frit; de har Wi-Fi og er også godt udrustede. For det yngre publikum med et mindre budget, er der også mulighed for, at leje et værelse på et herberg. Dette giver også en glimrende mulighed for, at interagere med lokalbefolkningen i området.

Spændende steder at besøge tæt ved San Siro Stadium

Vores ferielejligheder i San Siro kan findes i det omkringliggende område ved stadionet. Så hvis du kommer for at se en fodboldkamp, så glem endelig ikke at leje på forhånd.

Hvordan man ankommer til San Siro Stadion

Den internationale Milano-Malpensa Lufthavn ligger 40 kilometer fra centrum af Milano. Stadionet ligger 6 km fra centrum af Milano og kan tilgås med linje 1 fra metroen, og du er du nødt til, at stå af ved stoppestedet med navnet "Lotto". Du kan evt. også ankomme med buslinje 49. Endelig kan det også tilgås med linje 16 i sporvogn.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se