Lejligheder I Sagrada Familia

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

7

Lejligheder I Sagrada Familia

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Fira de Barcelona 20 Lejligheder
Palau Sant Jordi 18 Lejligheder
Las Ramblas 11 Lejligheder
Platja del Bogatell 10 Lejligheder
Camp Nou 10 Lejligheder
Casa Batlló 9 Lejligheder
Plaza Real 4 Lejligheder
Parque Güell 2 Lejligheder
La Boqueria 1 Lejlighed
Puerto Olímpico 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Sagrada Familia, Barcelona, Spanien har en værdiansættelse af 45 udfra 37 baseret på US$58. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder tæt ved Sagrada Familia: Ferielejligheder for turister

Basilikaen Sagrada Familia i Barcelona, er mesterværket fra den catalanske arkitekt Antoni Gaudis, og er Barcelonas urbane varemærke. Opførelsen af denne bygning, som oser af symbolik, begyndte tilbage i 1882, da den første sten blev lagt på en grund, der omfattede hele 12.800 kvadratmeter. Gaderne Marina, Provença, Sardenya Mallorca afgrænser denne grund. Et år senere overtog den catalanske arkitekt Antoni Gaudí ansvaret for projektet. Da krypten blev færdig og arbejdet på apsissen var begyndt, udarbejdede Gaudi et forslag, til at bygge en enorm neo-gotisk konstruktion, der ville have fem nav, tre indgange og hele atten tårne. Han gjorde det til sit mesterværk, som ville blive berømt, studeret samt beundret i universiteters arkitektoniske undersøgelser over hele verden.

Gaudi havde en utrolig sans for form og volume. Som en fortaler for modernismen, skabte han sin helt egen stil, ved at kombinere den neo-gotiske stil med østlige stils mønstre og figurer, der var inspireret af hans mange observationer af naturen. Alt hans arbejde er blevet påvirket af observeringer af naturlige strukturer, samt religion. Hans første og vigtige stykke arbejde var Casa Vicens.

I år 1915 søgte Gaudi, efter en række tragedier og økonomiske problemer, tilflugt i sit arbejde og helligede sig til Sagrada Familia, indtil det punkt, hvor han til sidst boede på sit kontor, omgivet af de kort og modeller, der en dag ville blive til Sagrada Familia. I 1925 sluttede han det første tårn. Det følgende år blev han desværre dræbt, da han blev kørt over af en sporvogn.

Sagrada Familia var så vigtig for Gaudi, at han efterlod detaljerede modeller for hver af navene, i tilfælde af, at han skulle dø. Basilikaens 18 tårne er inddelt i de følgende grupper: 12 tårne, der repræsenterer apostlene og 4, der repræsenterer evangelisterne. De resterende 2 repræsenterer Jesus og Jomfru Maria. De blyindfattede ruder, som er med til at drage naturligt lys ind i bygningen, er også nogle vigtige funktioner.

Det tog mere end et helt århundrede, at bygge den nuværende Sagrada Familia, da modellerne af bygningen var blevet alvorligt beskadiget under borgerkrigen. Der er dog gjort bestræbelser siden da, for at rekonstruere designet, men de komplekse former i de bibelske scener, designet af Gaudi, gør dette yderst vanskeligt, og et computerprogram til at lave en afbildning af kirkens søjler, er endnu ikke blevet udviklet succesfuldt. Det anslås, at Sagrada Familia vil blive færdiggjort i 2026.

Lejligheder i Sagrada Familia byen fra 20€

Ferielejligheder tæt ved Sagrada Familia

Området omkring den majestætiske basilika Sagrada Familia ligger langt fra al stress og jag i byen. Her findes der villaveje og lokale aktiviteter og det daglige liv kredser omkring markedet, de mange caféer og de besøgende, som ankommer fra hele verden. Området har en næsten familieorienteret stemning, og der findes også en bred vifte af ferielejligheder til rådighed. De spænder alt fra fornemme hoteller, placeret ved siden af basilikaen, til nogle mindre velbeliggende hoteller, der tilbyder tjenester i varieret kvalitet.

Hvis du vil have stil, klasse samt gode priser, så er den bedste løsning, at leje en ferielejlighed. Du kan finde ferielejligheder, der er meget godt placeret, rummelige, med masser af lys, som er godt udstyrede og som har en fin indretning. De har Wi-Fi, er lette at komme til fra andre steder, og som bedste af det hele, vil du have den fulde frihed, der er forbundet med, at have dit eget sted. Hvis det eneste, som du er bekymret for er, at have et sted at sove og tage et brusebad, så er studio lejligheder og B&B den rigtige form af indkvartering for dig. Tag blot et kig og du vil kunne finde smukke og veludstyrede studielejligheder med Wi-Fi, der ligger tæt på alle transportmidler. For de yngre mennesker med et lavere budget, findes der nogle meget rimeligt prissatte vandrehjem, pensionater og gæstehuse tæt ved. Som du kan se, så er der en bred og varieret vifte af valgmuligheder. Tag et kig i vores katalog af lejligheder, som er tæt beliggende på Sagrada Familia og lej den, der passer til dig bedst, så du dermed kan få det meste ud af din fritid.

Spændende steder at besøge tæt ved Sagrada Familia

I tillæg til alt dette nævnt ovenfor, kan du også finde restauranter, barer og caféer i området. Vores lejligheder ligger tæt på Sagrada Familia og er meget populære, man kan være booket meget lang tid i forvejen. Så tænk ikke for meget over det, ellers vil nogen allerede have lejet den lejlighed, som du ønskede.

Hvordan man kommer til Sagrada Familia

Barcelona - El Prat lufthavnen ligger 15 km fra byens centrum. Du kan tage buslinje 46 til Plaza España, hvorfra du kan fortsætte med taxa eller med metroen (linje 1) til Universitat stationen. Skift der til linje 2, og stå af på Sagrada Familia stationen. Du kan også tage en taxa ved hvilken som helst af lufthavnens terminaler. De har dog ikke en fast pris.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se