Lejligheder I Ponte di Rialto

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

344 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Ponte di Rialto, Venedig, Italien har en værdiansættelse af 45 udfra 784 baseret på US$113. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder tæt ved Rialto broen: Komfortable ferielejligheder

Venedig og dens broer er en allegori, til den glorværdige fortid i denne by med konger, kunstnere og drømmere. Rialto-broen er blot en af Venedigs broer. Som noget man bare skal se, er broen den ældste af de fire broer, der krydser Canal Grande, og dermed også den mest berømte bro i byen. Dens navn stammer fra det latinske Rivoaltus, hvilket betyder fast grund, fri for oversvømmelser. Dens oprindelse går helt tilbage til midten af det 13. århundrede, da der var en stigende indstrømning af personer og varer til Rialto markedet. På dette tidspunkt foregik meget af trafikken over en flydende bro, ved navn Ponte della Moneta. Til erstatning herfor blev der bygget en træbro med to skrånende ramper, der samledes til en central del, som kunne hæves for, at lade både passere igennem.

Lejligheder nær Rialtobroen byen fra 20€

Ponte della Moneta broen var forbindelsesledet mellem området og markedet og blev således kaldt for Rialtobroen. Den blev brændt ned i begyndelsen af det 14. århundrede, under det mislykkede oprør af Bajamonte Tiepolo. I 1444 kollapsede den under vægten af en menneskemængde, og blev herefter genopbygget i 1524, blot for at kollapse igen. Ideen til at renovere broen opstod først omkring 27 år senere. Ved denne lejlighed præsenterede forskellige berømte venetianske arkitekter deres ideer, men de blev allesammen afvist som værende uegnede.

Der skulle gå halvtreds, før broen blev rekonstrueret i form af en bue. Antonio da Ponte designede og byggede den mellem årene 1588 og 1591. Da Ponte brugte den oprindelige bro, som grundlaget for sin idé. Hans design bestod af to skrå ramper, der fører op til en central søjlegang. På hver side af søjlegangen var der en række lokale butikker foroven, som blev afsluttet med nogle afrundede buer. Den er placeret på en base bestående af 600 træpæle, der understøtter strukturen og som er 28,8 meter lang og 22,9 meter bred.

Broens udformning og struktur førte til store kontroverser, og der var endda tvivl om, hvorvidt den ville være i stand til, at modstå vejret. Arkitekten Vincenzo Scamozzi forudså en fremtidig katastrofe.

Billedet af Rialtobroen er så ikonisk, at næsten alle film der foregår i Venedig, omfatter billeder af den. Et eksempel herpå er Fellinis Casanova, som blev filmet i Cinecitta Studios. En kopi af broen blev anvendt, på grund af de mange omkostninger ved at filme udenfor.

På grund af dens optrædener i film, blev broen så berømt, at New Yorks vigtigste biografbygning i 1920 blev givet navnet Rialto.

Ferielejligheder tæt ved Rialtobroen

At tage en tur omkring i Venedigs kanaler og på de mange broer, er altid en behagelig oplevelse, og ikke kun på grund af vandets lyde, men også på grund af de historiefyldte gader. Udvalget af ferielejligheder beliggende tæt på Rialtobroen og i Venedig i almindelighed er varieret, og der er en meget stor efterspørgsel, især om foråret og om sommeren. Der findes pompøse, storslåede 5-stjernede hoteller, beliggende i nogle utroligt smukke bygninger, men priserne for denne type af bolig er ikke inden for alles rækkevidde. Ferielejligheder, som er til rådighed til leje, er et ideelt alternativ til luksushotellerne. Ophold i lejligheder bliver mere og mere populært, da der er mange fordele og kun få ulemper. Alle i familien kan bo under et og samme tag, og hvis du ikke har lyst til madlavning, så kan du bestille en autentisk italiensk pizza, som kan spises ganske komfortabelt i lejligheden. Hvis du vælger at leje en af vores lejligheder tæt på Rialtobroen, så kan du nyde det afslappede tempo fra det lokale liv, hvilket står i kontrast til det typiske hurtige turisttempo. Italienere er generelt meget åbne og snakkesalige, og du kan høre naboer snakke, mens de hænger deres vasketøj på gaden, eller dufte noget nyligt brygget kaffe, der er lavet tidligt om morgenen.

Spændende steder at besøge tæt ved Rialtobroen

Alle disse ædelsten og kunstværker ligger tæt på de ferielejligheder, som vi har til rådighed tæt på Rialto-broen. Bare tag et kig i vores katalog og lej den, som du bedst kan lide. Vi anbefaler, at du reserverer på forhånd, da der er et begrænset antal lejligheder til rådighed.

Hvordan man kommer til Rialtobroen

Venedig - Marco Polo lufthavnen ligger blot 8 km fra Venedig. Stoppestedet for buslinje nummer 5 kan findes ved udgangen. Denne bus vil sætte dig af ved Piazzale Roma, hvorfra du kan tage vaporetto (vandbus) nr. 1 eller nr. 2. Du kan tage en taxa fra udgangen til lufthavnen til Piazzale Roma, hvorfra du kan fortsætte din rejse med vaporetto eller vandtaxa. Vandtaxaerne er tydeligt mærket.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se