Lejligheder I Playa de La Malagueta

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

0

Lejligheder I Playa de La Malagueta

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Check at du har indtastet alle dine søgekriterier korrekt

Hvad skal man se

Interessesteder  

Lejligheder nær stranden La Malagueta: Den bedste overnatning i Malaga

Den smukke og antikke by Malaga, i Andalusien, er den største kystby i den sydlige del af landet. På Middelhavets kyst er der en smuk strand, der fungerer som et mellemliggende punkt mellem indbyggerne og turisterne i byen: Det er stranden i La Malagueta, der ligger mellem havnen i Malaga og La Caleta-stranden. Stranden er ikke kun et ideelt sted for at slappe af og nyde det udendørs liv, men på grund af dens beliggenhed er den omgivet af historiske monumenter, museer, kunstcentre og strandpromenader, hvor man kan drikke og spise med udsigt over Middelhavet.

Denne strand er 1.200 meter lang og 45 meter bred og modtager et konstant flow af besøgende, hovedsageligt på grund af dens centrale beliggenhed. Ud over at nyde havet og solen på La Malagueta stranden kan du benytte en legeplads, leje hængekøjer og parasoller, tage et par drikkevarer eller spise noget mad i en af strandens mange madboder og om sommeren kan du nyde udendørs biograf og udstillinger.

Hvis du vil tilbringe din ferie i Malaga, og du elsker stranden, solen og sandet, tøv ikke med at leje en lejlighed ved La Malagueta-stranden.

Lejligheder nær stranden La Malagueta - Steder at besøge nær La Malagueta stranden

Overnatning nær Malagueta stranden

Efter en udmattende dag på stranden, efter at have tilbragt lange timer i vandet og under solen, er der intet bedre end at komme til et intimt og privat sted, hvor du kan hvile ud. Hvis det lyder ideelt for dig, er den bedste mulighed for dit ophold i Malaga at leje en lejlighed. Hos Only-Apartments har vi lejligheder i alle størrelser, stilarter og priser, så du kan vælge, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov ... og dit budget! Glem de støjende vandrerhjem med fællesrum og delte værelser eller hoteller med små værelser, hvor du ikke kan gøre andet end at sove. I din egen lejlighed kan du lave mad, slappe af og få den sande oplevelse i Malaga. Alle de ejendomme vi tilbyder, er fuldt udstyrede og møblerede. Du vil være helt uafhængig og vil kunne nyde den frihed og ro, som din ferie på Middelhavskysten fortjener. Tøv ikke med at tjekke vores katalog over ejendomme i området omkring La Malagueta stranden. Du vil finde det perfekte ophold for din ferie.

Steder at besøge nær La Malagueta stranden

Hvordan man kommer til Malagueta stranden

På grund af sin centrale beliggenhed i Malaga er det let at komme til Malagueta-stranden fra forskellige dele af byen. Da den ligger ved kysten, kan den nås via N-340-vejen i bil, og det er meget nemt at komme der til med offentlig transport.

På togstationen María Zambrano finder du et stort antal taxier, der tager dig til Malagueta-området på mindre end ti minutter. Ellers vil busserne 32, 33, 34 og 35 også bringe dig til stedet. Fra Malaga lufthavn skal du tage bus A; turen tager cirka en time.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se