Lejligheder I Parque Güell

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

2

Lejligheder I Parque Güell

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Fira de Barcelona 20 Lejligheder
Palau Sant Jordi 18 Lejligheder
Las Ramblas 11 Lejligheder
Platja del Bogatell 10 Lejligheder
Camp Nou 10 Lejligheder
Casa Batlló 9 Lejligheder
Sagrada Familia 7 Lejligheder
Plaza Real 4 Lejligheder
La Boqueria 1 Lejlighed
Puerto Olímpico 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Parque Güell, Barcelona, Spanien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 4 baseret på US$127. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder nær Güell Parken i Barcelona: Overnatning på det bedste sted

Park Güell er uden tvivl den mest symbolske, åbne plads i byen Barcelona. Her flettes de arkitektoniske kreationer af den catalanske kunstner Antoni Gaudís og naturen sammen til en unik sammensætning i verden. Parken ligger i El Carmelo kvarteret (eller på katalansk, El Carmel) i Barcelonona på den højeste del af bakken. Efter at have klatret op af de stejle trapper, kommer du til det herlige kompleks.

Parken var en ide af Eusebi Güell, der betroede sit design til den berømte, modernistiske Gaudí, hvis værker i dag er en af Barcelonas vigtigste turistattraktioner. Parken blev bygget for mere end hundrede år siden, mellem 1900 og 1914, og den blev officielt åbnet i 1926. Den betragtes som en verdensarv af UNESCO sammen med andre værker af den catalanske kunstner.

Sammensmeltningen af arkitektur og naturen er ideel for et værk af Gaudí, som også havde designet Sagrada Familia. Han fandt meget af sin inspiration i naturens organiske elementer.

Et af de stykker, der skiller sig ud i denne flotte park, er mosaikken kendt som "dragen" ("El Drac", på catalansk) og er placeret ved indgangen til parken. Det repræsenterer en salamander med middelhavsfarver. De højeste punkter i parken tilbyder komplet udsigt over byen, hvor du kan se Sagrada Familia og alle de fantastiske strukturer i Barcelona.

Inde i parken kan du nyde et bredt udvalg af eksotiske fugle, planter og hjørner specielt designet til at nyde naturen.

Lejligheder nær Güell Parken i Barcelona - Steder at besøge nær Park Güell

Overnatning nær Park Güell

Barcelona er en by med mange attraktioner. Hvert kvarter byder på unikke aktiviteter for byens besøgende. Lej en lejlighed i nærheden af Parc Güell for fuldt ud at udnytte dette naturområde designet med reference til moderne catalansk kunst: Antoni Gaudí. I den kosmopolitiske by Barcelona, den næst mest befolkede by i Spanien og en af de mest turistprægede byer i Europa, er der et bredt og varieret udvalg af indkvartering af enhver art. Der er billige vandrerhjem og luksushoteller i alle områder af byen. Men hvis du vil have den autentiske, catalanske oplevelse, vil en egen lejlighed give dig mulighed for at få det privatliv og den uafhængighed, du leder efter. Onlyapartments har en bred vifte af lejligheder og studioer nær Park Güell. Efter en intens dag med udendørs vandreture vil din fuldt udstyrede lejlighed være det perfekte tilflugtssted for en ideel ferie.

Steder at besøge nær Park Güell

I området omkring Parque Güell er der utallige grønne områder og historiske steder hvor man kan lære mere om Cataloniens historie og om Antoni Gaudí. Her er nogle af turiststederne i nærheden af Park Güell, som du kan besøge:

Hvordan man kommer til Park Güell

Du kan komme til parken med metro, men den nærmeste station ligger ganske langt fra indgangen til parken og i en meget lavere højde. Ved at tage den grønne linje (L3) er de nærmeste stop Lesseps eller Vallcarca. Fra begge stop tager det 15 minutters gang. Fra Lesseps anbefales adgang ved passage af Sant Josep de la Muntanya, som har rulletrapper. Fra Vallcarca kan du tage rulletrapperne ved Baixada de la Glòria og kan derefter få adgang ved at passere gennem Sant Josep de la Muntanya. Du kan også anvende turistbusser eller bybuslinjerne H26, 32 (fra Travessera de Dalt stoppet plus 10 minutters gang), 24 (Plaça Catalunya) eller 92 (Trelawny-Passeig Marítim). Indgangen til parkens monumentale område koster 7,5 € for voksne og 5,25 € for voksne over 65 år og børn mellem 7 og 12 år. Børn på op til seks år behøver ikke at betale.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se