Lejligheder I Las Ramblas

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

11

Lejligheder I Las Ramblas

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Fira de Barcelona 20 Lejligheder
Palau Sant Jordi 18 Lejligheder
Platja del Bogatell 10 Lejligheder
Camp Nou 10 Lejligheder
Casa Batlló 9 Lejligheder
Sagrada Familia 7 Lejligheder
Plaza Real 4 Lejligheder
Parque Güell 2 Lejligheder
La Boqueria 1 Lejlighed
Puerto Olímpico 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Las Ramblas, Barcelona, Spanien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 50 baseret på US$58. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder på Las Ramblas: Centrale ferielejligheder

Las Ramblas ligger i hjertet af Barcelona og er 1,2 km lang. Las Ramblas er en del af Barcelonas historie og gaden været vidne til et væld af besøg af præsidenter, digtere, kunstnere og fodboldspillere, samt dagdrømmere, der stopper op, for at nyde den livlige atmosfære. Gadens navn stammer fra arabisk og betyder "tørt flodleje". Den omtales som Ramblas og ikke la Rambla, selvom det er en lang allé, der starter på Plaza de Cataluña og slutter ved Middelhavet. Oprindeligt var stedet et vandløb, der flød omkring byens middelalderlige mur. Den havde fire porte: Trentaclaus, Boqueria, Santa Ana og Portaferrissa. I det 19. århundrede blev muren revet ned og Las Ramblas blev derefter udviklet til en lang allé. De forskellige dele af Las Ramblas bærer stadig forskellige navne. I dag omtales den øverste del af alléen som Rambla de los Canaletes. Den næste del er kendt som la Rambla de los Estudis, som efterfølges af la Rambla de las Flores og la Rambla de los Capuchinos. Alléen sluttes af med la Rambla de Santa Mónica. Du kan finde ferielejligheder til leje på alle de forskellige dele af alléen. Denne fortryllende gade ligger bare og venter på dig! Vælg den del af Las Ramblas, der tiltrækker dig allermest - du vil ikke fortryde det.

Lejligheder nær Las Ramblas

De forskellige dele af Las Ramblas

Rambla de los Canaletes er opkaldt efter den Canaletiske fontæne, som tidligere var placeret i Saint Severus tårnet og som forsynede Ramblas og Raval området med vand. I dag er den placeret tæt på Plaza Cataluña og holder en meget vigtig plads i byen. FC Barcelonas sejre fejres omkring springvandet. Det har også en mindeplade, der lyder: "Hvis du drikker vand fra Canaletas fontænen, vil du altid være forelsket i Barcelona og, uanset hvor langt væk du går, vil du altid vende tilbage". Så glem ikke, at prøvesmage vandet fra Canaletas fontænen. Det er et meget livligt område, som er fyldt med butikker og er ideel til, at tage en afslappet tur på hvilken som helst dag i året.

La Rambla de los Estudios eller Rambla de Los Pájaros (estudios betyder "undersøgelser" og Pájaros betyder "fugle") fik sit navn, da universitetet, eller General Study Center, lå der og fordi fuglemarkedet var tæt ved. Det ligger meget tæt på det gotiske kvarter, som består af butikker, der sælger smukke kunsthåndværk, samt bygninger, der kan dateres helt tilbage til det 18. århundrede.

La Rambla de las Flores er et sted, som er værd at stoppe op ved, og tage et kig på, da der i midten ligger en lang række boder, der sælger blomster og planter. La Boqueria, et fantastisk marked, ligger tæt ved.

La Rambla de Los Capuchinos - både navnet og duften gør os opmærksomme på, at dette er et sted med kaffe på hjertet. Det er også kendt som La Rambla del Centro og byder på et utal af steder af kulturel interesse. Her kan du også finde gode restauranter, der serverer middelhavsmad.

La Rambla de Santa Mónica kommer til sin afslutning, der hvor den mødes med Passeig de Colom; en smuk gade, der er udstyret med et udkigssted, bygget til ære for Christopher Columbus; manden der opdagede Amerika. Det er et ideelt sted til, at tage en spadseretur, mens man har havets brise i sit ansigt, samt nyde en vermouth og en sorgløs frokost. Det er et meget livligt område, som ligger tæt på museet for Cataloniens historie og det berømte Barceloneta-område.

Ferielejligheder på Las Ramblas

Las Ramblas oser af en tidløs stemning. Moderne og gammeldags elementer smelter sammen, for at skabe et spændende område af byen, hvor både kunst og kultur begejstrer de besøgende. Ligeledes tilbydes der et fængslende udvalg af overnatningsmuligheder. Udvalget spænder alt fra luksuriøse hoteller, der har opretholdt en statelig stemning, til traditionelle pensionater. Der findes også billige vandrerhjem for de unge mennesker, der vil være tæt på festscenen. For dem af jer, der er byboere og som gerne vil have en vis uafhængighed, er ferielejligheder, B&B og studio lejligheder helt ideelle. De er udstyret med alt det, som du behøver. Desuden er de fleste af lejlighederne beliggende tæt på de vigtigste steder af interesse og har en karakteristisk stil, der er i tråd med byens gode smag.

Spændende steder at besøge på Las Ramblas

Lejligheder på Las Ramblas er i høj efterspørgsel, så det anbefales at reservere på forhånd.

Hvordan man kommer til Las Ramblas

El Prat lufthavnen ligger 15,3 km væk fra Plaza de Cataluña. Aerobus servicen tager 30 minutter om at komme til Plaza Cataluña, alt afhængigt af trafikken. Den kører 365 dage om året og afgår hvert femte minut. Det koster 5,90 €, og du kan også købe billetter online. Hvis du har en masse bagage, så er den bedste løsning, at tage en taxa fra en af terminalerne. Taxapriserne er regulerede.

Hvis den frie bevægelighed er afgørende for din rejse, så findes der også biludlejningsfirmaer inde i lufthavnen.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se