Lejligheder I Camp Nou

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

10

Lejligheder I Camp Nou

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Fira de Barcelona 20 Lejligheder
Palau Sant Jordi 18 Lejligheder
Las Ramblas 11 Lejligheder
Platja del Bogatell 10 Lejligheder
Casa Batlló 9 Lejligheder
Sagrada Familia 7 Lejligheder
Plaza Real 4 Lejligheder
Parque Güell 2 Lejligheder
La Boqueria 1 Lejlighed
Puerto Olímpico 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Camp Nou, Barcelona, Spanien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 28 baseret på US$58. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder nær Camp Nou: Ferielejligheder til leje

Camp Nou er et af de tre største fodboldstadioner i verden og er samtidig stoltheden for befolkningen i Barcelona, der altid støtter deres favoritklub F.C. Barcelona, fra dets tribuner. Stadionet ligger i kvarteret Les Corts, som er et traditionelt område i Barcelona. Det blev åbnet tilbage den 24. september 1957 på dagen for La Mercè, skytshelgenen for Catalonien. Dens historie er i mange år blevet tilknyttet F.C. Barcelona, der også er kendt som "Azulgranas", og har bragt stor glæde til det catalanske samfund.

Siden åbningen har stadionet gennemgået op til flere udvidelser og ombygninger. Et af de mest ambitiøse renoveringsprojekter var i 2007, hvilket faldt sammen med halvtredsårsdagen for Camp Nou. Ved denne lejlighed blev en international konkurrence afholdt, med henblik på, at komme med ideer til hvordan stadionet skulle renoveres og moderniseres. Barcelonas byråd og arkitektsammenslutning gav to grundlæggende forudsætninger: Den generelle struktur skulle respekteres og renoveringen skulle være færdig før 50-års jubilæet. Vinderprojektet valgte at bruge Antonio Gaudís arbejde som inspiration, og foreslog at dække ydersiden af stadionet med blå, røde og gule kakler, som repræsenterende farverne i Barcelona og Catalonien, foruden at øge kapaciteten til 100.000 pladser og dermed gøre det mere behageligt for besøgende. Selv om projektet blev godkendt, blev det suspenderet på grund af omkostningerne, og en kun delvis renovering fandt sted, med henblik på at rette op på de mere presserende problemer og skabe Espai Barça.

Espai Barça er F.C. Barcelonas mest ambitiøse projekt, både med hensyn til sport og arkitektur. Det vil koste 600 millioner Euro og vil omfatte den nye Palau Blaugrana, der er en multifunktionel sportspavillon, med en kapacitet på 12.500 tilskuere, som vil blive bygget sammen med en anden annekspavillon i samme område som Mini Estadi. Der vil samtidig være en skøjtebane samt faciliteter til Barça Football Academy. Endelig skal den nye indendørs Camp Nou bygges med en kapacitet på 105.000 mennesker. En anden funktionsdel er Campus Barça, som vil blive integreret i Les Corts samfundet, gennem Les Corts Sports Club. Dette enorme projekt opfylder en tidligere efterspørgsel fra området, der kritiserede den manglende adgang til sine egne faciliteter.

I øjeblikket er de største bekymringer for Camp Nou ledelsen at sikre, at taget beskytter alle personer ved faciliteterne mod den kolde og regn, samt at belysningen er stabil og i overensstemmelse med ny teknologi, for dermed at beskytte miljøet. Wi-Fi vil også blive installeret.

For at lære om alle disse projekter og meget mere, kan du tage en guidet tur i Camp Nou. Du vil kunne se stederne, hvor stjernespillerne optræder, og du vil finde ud af, at mange af dem beder før de går på banen, hvorfor der er et kapel. Hvis du er en beundrer af Leo Messi, vil du også have mulighed for at besøge et "sted for tilbedelse", hvor hans fire Ballon d'Or og Golden Boot Awards er udstillet.

Lejligheder tæt på Camp Nou byen fra 20€ per nat /per person

Ferielejligheder tæt på Camp Nou

Camp Nou dækker et areal på hele 20 hektar i Les Corts, Barcelona. Foruden at afholde fodboldkampe, er Camp Nou også et museum, hvor man kan følge historien om F.C. Barcelona og fodbold generelt. Der er en masse ferieboliger til rådighed tæt på Camp Nou, der spænder alt fra fabelagtige femstjernede hoteller, der tilbyder al den luksus og de faciliteter, som du kan bede om, til små hyggelige hoteller, der er langt billigere, dog uden at tilbyde den samme luksus. Området i sig selv er på den dyre side. Foruden hoteller, kan du også finde vandrehjem og gæstehuse til mere overkommelige priser. Turistlejligheder er en anden meget populær mulighed, hvor du har mulighed for at lave mad og vaske dit tøj. De er også udstyret med alt hvad du behøver, herunder Wi-Fi og handicapadgang. Studio lejligheder og B&B er også et glimrende alternativ for de lidt yngre mennesker, og kan lejes til utrolige priser. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du se listen over lejligheder tæt på Camp Nou på vores hjemmeside.

Spændende steder at besøge nær Camp Nou

Vores lejligheder er beliggende tæt ved de ovenstående steder samt andre steder, der kan gøre din ferie uforglemmelig. Hvis du ønsker at bo tæt på stadion, så behøver du blot, at konsultere vores liste over lejligheder tæt på Camp Nou.

Hvordan man kommer til Camp Nou

Barcelona - El Prat lufthavnen ligger 14 km væk fra Camp Nou. Over for terminalen kan du tage lufthavnsbussen, som sætter dig af ved Plaza Cataluña, hvorfra du kan tage metroen (Linje 3) og derefter stå af ved María Cristina stoppet. Taxaer fra lufthavnen tilbyder en 24-timers service, med forskellige satser, alt afhængig af, om du tager taxa i løbet af dagen, eller om natten. Du kan også leje en bil ved en af skrankerne i lufthavnen.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se