Lejligheder I Big Ben

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

110 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Big Ben, London, Storbritannien har en værdiansættelse af 45 udfra 33 baseret på US$23. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder nær Big Ben: Et uforglemmeligt ophold i London

London er hovedstaden for rock og mode. Det er et uforligneligt historisk center, hjemsted for britiske kongelige, det vigtigste finansielle center i Europa og meget mere. Det er en by, som alle rejsende skal kende for en af disse mange grunde: I centrum af hovedstaden i England er den mest symbolske bygning i byen Big Ben. Dette er kælenavnet på klokketårnet i Palace of Westminster. Dette navn refererede oprindeligt kun til hovedklokken, som vejer mere end 13 tons og er næsten tre meter i diameter. Designet i neo-gotisk stil og færdiggjort i 1859, betragtes tårnet som at være på Unescos verdensarvsliste. Dens ur med fire sider er det største af sin art, plus at det er det tredje højeste tårn-ur i verden. Tårnet er over et hundrede og halvtreds år gammel og det er under renovering siden august 2017. Turister kan tage en elevator op til bygningens højeste punkt. Ikke kun for skønheden og betydningen af denne bygning, men også for dens nærhed til de fleste af Londons hovedattraktioner, tøv da ikke med at leje en lejlighed nær Big Ben for at nyde dit ophold i denne by til fulde.

Lejligheder nær Big Ben - Steder at besøge nær Big Ben

Overnatning nær Big Ben

London er en af de største og mest turistprægede byer i verden. Byen kombinerer kultur, natteliv, finanscenteret, rock and roll, historien om den britiske krone og meget mere. Som et bycenter, der er så aktivt og attraktivt for besøgende fra hele verden, tilbyder London alle former for indkvartering: Luksushoteller, vandrerhjem, gæstehuse og meget mere. Men din bedste mulighed for at nyde denne klassiske og moderne by er at leje en lejlighed. Det ideelle område er hjertet af denne enorme by nær Big Ben. Vi tilbyder et bredt udvalg af lejligheder af enhver art. Du kan vælge, hvad der passer bedst til dine behov. Vi har fuldt møblerede studioer og lejligheder, så du kan nyde byen i dit eget tempo.

Steder at besøge nær Big Ben

Hvordan man kommer til Big Ben

Der er flere vigtige lufthavne i London. Fra den største, Heathrow Lufthavn, skal man tage den underjordiske metro mod Arnos Grove og foretage et skift påEarl's Court, hvor du skal tage District Line til Upminster og stå af ved Westminster. Denne tur tager cirka en time. En anden mulighed fra Heathrow er at tage Heathrow Express-toget, hvilket er lidt dyrere end den underjordiske, men hurtigere. Når du ankommer til Paddington station, skal du tage den underjordiske metro (Circle line i retning mod Victoria) og stå af ved Westminster. Fra London City Airport kan du tage DLR-toget til Bank og stå af ved Canning Town, hvor du skal tage den underjordiske metro (Jubilee Line til Stanmore) og stå af ved Westminster. Fra Gatwick Lufthavn kan du tage Gatwick Express-toget, som vil sætte dig af på Victoria station (hvorfra du kan tage metroen) eller Southern - eller Thameslink Lines (begge går til London Bridge, hvorfra du skal tage den underjordiske metro). Fra Luton lufthavn skal du tage Thameslink toget til West Hampstead station, hvor du kan tage metroen.

På den anden side, hvis du kommer til byen med tog, er det meget sandsynligt, at du skal stå af ved King's Cross station. Derfra kan du tage forskellige underjordiske kombinationer. Den hurtigste er at tage Victoria-linjen mod Brixton, stå af ved Green Park og tage Jubilee Line mod West Ham og stå afsted på Westminster.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se