Ferieboliger I Zagreb

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

17

Ferieboliger I Zagreb

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Zagreb, Kroatien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 36 baseret på US$35. Book din lejlighed fra #/ nat.

Zagreb er blomstret op igennem de seneste år, og besidder en eklektisk urban atmosfære, der fascinerer alle besøgende. Den afslappede atmosfære opfordrer til rolige dage, spadserende rundt i de smukke gader, og drikke kaffe i de autentiske caféer, kigge ind i de specielle museer, og bare nyde den brede kulturscene, der dominerer byen. Her er strålende arkitektur, en rig gastronomi og et virvar af kunst og musik. Zagreb er byen for dem, der nyder de finere ting i livet, men her er også en cool, urban kultur med masser af unge kreative mennesker og hyggelige steder at hænge ud. Nattelivet er på lige fod med andre store europæiske storbyer, og her er et væld af livlige natklubber, trendy barer og en række undergrunds, hipster pubs. Lær byens forskellige sider at kende, fra en af vore lejligheder i Zagreb. Vi har et godt udvalg af gode studio-lejligheder og boutique-boliger rundt omkring i byen.

Masser af museer og hyggelige pladser – Hvad skal du lave i Zagreb

Vores udvalg af lejligheder i Zagreb dækker hele byens område, og giver dig let adgang til alle byens seværdigheder.

Køb ind i Zagrebs landbomarkeder

Landbomarkeder er en populær tradition i Zagreb, der går helt tilbage til slutningen af det 19. århundrede. I dag findes der en del markeder, spredt ud over byen, der giver et indblik i det lokale liv og det autentiske køkken. Faktisk har hvert kvarter i Zagreb sit eget landbomarked, hvor du kan opleve en verden fyldt med farver, lyd og skønne dufte.

Tag til Dolac markedet, der er det mest populære i byen. Det ligger bag hovedpladsen i Zagreb, og dækker et område på to etager og byder på masser af boder. På den øverste etage, er der et udendørsmarked, hvor du kan købe alt fra souvenirs til tøj, fisk og fastfood. Hvis du er sulten, har den øverste etage også barer og restauranter, hvor du kan slappe af og nyde atmosfæren. Nedenunder er der slagterier, bagerier og andre specialbutikker.

Britanac er endnu et populært marked, og det er lidt mere intimt end Dolac. Det ligger midt på en rustik plads, og her sælges forskellige varer, så som frisk frugt og grøntsager, antikviteter og ting til hjemmet.

Køb nogle lækre råvarer, og tag hjem til en af vore lejligheder i Zagreb, og lav det skønneste måltid.

Zagrebs natur

Selvom Zagreb er en travl hovedstad, kan byen også prale af masser af grønne områder, der er ideelle til at slappe af i. I indre by, er der et hestesko-formet område, kendt som Lenuci’s horseshoe. Langs denne vej er der masser af hyggelige og frodige parker, og en afslappet atmosfære.

Byen har også et par skovområder, som ligger i de nordlige områder af byen, så som Tuskanac og Dubravkin, Du kan hurtigt komme frem til dem, fra byens hovedplads.

Lejligheder i Zagreb – Ferielejligheder i Zagreb

Ferielejligheder i Zagreb

Kroatiens hovedstad har haft en stigende popularitet i de seneste år, takket være sin samling af moderne kunstgallerier, dens store tilstrømning af eksperimentelle restauranter og sit sortiment af trendy barer og klubber, der er sprunget op over hele byen. Såvel som disse trendy hotspots, er der masser af muligheder, når det kommer til ferielejligheder i Zagreb. Gallerierne står side og side med elegante og stilfulde hoteller, der står langs brede boulevarder, alt imens intime barer på rustikke vandrerhjem, appellerer til byens mere unge målgruppe, og restauranterne er placeret ved siden af ferielejligheder fyldt med rummelige, 1-værelses lejligheder.

Hvordan man kommer indtil Zagreb fra lufthavnen

Zagrebs Pleso lufthavn ligger kun 12 km uden for byen, og det er særdeles nemt at komme ind til centrum. Der er forskellige transportmuligheder, men det nemmeste er den lokale busrute, der hyppigt kører fra lufthavnen til byens hovedstation. Fra busstationen kan du også køre til andre byer rundt i Kroatien, så vel som til de omkringliggende lande.

Alternativt kan du tage en taxi, uden for lufthavnsterminalerne. Priserne er relativt billige og turen er hurtig, alt efter trafikken.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se