Ferieboliger I Verona

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

93

Ferieboliger I Verona

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Verona, Italien har en værdiansættelse af 45 udfra 18 baseret på US$88. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Verona – Billige ferielejemål

Verona er kendt for at være kulissen for Romeo og Julie. Det er med god grund, at Shakespeare placerede sit forelskede kærestepar i denne romantiske og urgamle by. Verona kan prale med en rig og lang historie, der strækker sig tusinder af år tilbage, til da byen var et af de vigtigste handelscentre og blev krydret med store, fine bygninger. I dag står disse store bygninger som påmindelser om fortiden. De urgamle porte, den store romerske arena og forummet er populære attraktioner i byen og giver en ældgammel indsigt i Veronas tidslinje. Såvel som at være vært for en stærk historisk fortælling er Verona også velplaceret i det enogtyvende århundrede. Selvom den måske ikke er så moderne som andre italienske byer, er den stadig hjemsted for en blomstrende atmosfære fyldt med top-tunede restauranter, designstyrede barer og hyggelige caféer. Denne blanding af gammelt og nyt udgør en af byens største tiltrækninger, og vores lejligheder i Verona giver dig mulighed for at fordybe og udforske det hele.

Lejligheder i Verona – Ferielejligheder i Verona

At udforske Veronas kvarterer

Ligesom mange af Italiens store byer består Verona af en samling af kvarterer, som hvert især tilbyder sin egen personlighed og sæt af attraktioner.

Det historiske kvarter er det mest populære. Placeret lige i hjertet af byen understreger det Veronas ældgamle historie og stikker helt ned i fortællingerne, der har løbet gennem gaderne i tusinder af år. På et tidspunkt blev det historiske kvarter gemt væk bag byens romerske mure, men i dag er det hjemsted for et udvalg af renæssancekirker, levende torve og farverige paladser.

Det moderne kvarter tilbyder en fuldstændig kontrast til det historiske centrum. Syd for byen er det domineret af den romerske Arena, men det er også hjemsted for en række nye hoteller, restauranter og kunstgallerier.

Fans af Romeo og Julie vil nyde kvarteret på den højre bred, som er bedst kendt for sin rolle i Shakespeare-tragedien. Det dannede hjem for Julies hus, og i dag kan man finde andre store attraktioner som arenaen og en samling af barokkirker.

Endelig er der kvarteret på den venstre bred, ofte kaldet Veronetta. Beliggende nord for byen er kvarteret vært for det berømte Teatro Romano, som er flankeret af den frodige, grønne San Piertro bakke. Dette område er overvejende et boligområde, men det giver den perfekte kulisse for en eftermiddagsvandring takket være sine smalle, snoede gader og en håndfuld af lokale barer.

Ferielejligheder i Verona

Kulturelle Verona er et paradis for historie- og litteraturelskere, men det giver dig også et fantastisk udvalg af opholdsmuligheder. Inde i denne smukke, traditionelle italienske by, vil du blive mødt af udsmykkede hoteller, som kan prale af en fantastisk indretning samt en fremragende service og livlige vandrerhjem, der giver et indblik ind i den ungdommelige side af byen. Ferielejligheder i Verona omfatter også en samling af de fineste lejligheder til leje, som er med til at give en afslappet feriestemning midt i den hektiske by. For en mere traditionel oplevelse, kan man checke ind på en af de autentiske ferieboliger og bo som hvis man var en lokal under dit ophold.

Torve og paladser – Ting at lave i Verona

Tjek vores samling af lejligheder i Verona, som er velplacerede i hele byen. Mange kan findes tæt ved eller i gåafstand fra de store attraktioner og placerer dig midt i al aktiviteten.

Ankomst til Verona – At komme ind til bymidten

Verona betjenes af Aeroporto di Verona Valerio Catulla, som ligger omkring 12 kilometer syd for byen. Det er en international lufthavn, der kan være meget travl, men der er effektive tjenester, der kan få dig til byens centrum og vores lejligheder i Verona hurtigt. Lufthavnsbussen Aerobus kører mellem lufthavnens terminaler og Verona Porta Nuova banegården og afgår hvert 20. minut. Det tager omkring 15 minutter at nå ind til byens centrum, og det er den billigste måde at komme ind til byen. Alternativt kan man hoppe i en taxa ved lufthavnens terminaler, som vil tage dig direkte til din slutdestination, men som vil koste betydeligt mere end busforbindelserne.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se