Ferieboliger I Venedig

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

85

Ferieboliger I Venedig

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Ponte di Rialto 56 Lejligheder
Piazza San Marco 46 Lejligheder
L'arsenale 31 Lejligheder
Casinò di Venezia 30 Lejligheder
Gallerie dell'Accademia 26 Lejligheder
Piazzale Roma 12 Lejligheder
Ponte dei Sospiri 4 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Venedig, Italien har en værdiansættelse af 4.35 udfra 605 baseret på US$109. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Venedig – de bedste ferieboliger

Træd et skridt tilbage i tiden langs Venedigs snoede kanaler og smalle gader og kig ind til konditorier, souvenirbutikker med smukke masker og små barer, der serverer italienske specialiteter. Byen summer af charme og går tilbage til tiden af aristokrater og verdenskendte kunstnere, og du kan suse gennem det detaljerede netværk af kanaler i de klassiske gondoler og beundre den særligt udsmykkede arkitektur og de kulturelle punkter, der karakteriserer byen. Uanset hvilken historie du ønsker at udforske, har vi et stort udvalg af lejligheder i Venedig, du kan vælge fra, hvad enten du er interesseret i en rummelig lejlighed med udsigt over kanalerne, eller en weekendlejlighed i de brostensbelagte gader i den gamle by, eller en boutique-lejlighed, der ligger klods op ad royal arkitektur. Kig igennem vores udvalg af boliger i Venedig og find det perfekte sted at bo.

Broer og basilikaer – Hvad skal du lave i Venedig

Leder du efter prisbillige lejligheder i Venedig, så check vores udbud af studio-lejligheder og boliger i byen, der ligger også en del i de ovennævnte områder.

Ferielejligheder i Venedig

Hoteller ud til kanalen er hot ejendom i Venedig, hvor turister flokkes for at træde tilbage i tiden og opleve en finurlig verden, der synes at have været taget direkte fra en historiebog. Ferielejligheder i Venedig er lige så charmerende, med høje, rustikke hoteller , som stiger op af vandet og baggade ferieboliger, der graver dybt ind i Italiens fortid. Der er noget for enhver smag i denne magiske by, uanset om du ønsker at bo i et billigt, men stilfuldt sommerhus eller vil forsøge at finde et luksuriøst vandrehjem, der er flot at se på og godt for tegnebogen.

Lejligheder i Venedig - Ferielejligheder i Venedig

Unikke kunstneraktiviteter i Venedig

Ud over de store turistattraktioner i Venedig, findes der også mange muligheder for helt særlige oplevelser overalt i byen. Du kan deltage i et udsøgt maskebal i et af paladserne, eller lær at lave mad af en italiensk kok. Kunst- og kulturelskere vil være i deres rette element, med ture til de nærliggende øer Burano og Murano, hvor man kan lære alt om glaspusteriets kunst.

Ankom til Venedig med stil

Venedig serviceres primært af Marco Polo Lufthavnen, der ligger blot 12 km uden for Venedig. Der er dog også den noget mindre San Giuseppe lufthavn, der ligger 30 km uden for byen og primært bliver brugt af lavprisselskaberne.

Begge lufthavne har gode transportmuligheder ind til Venedigs centrum, med stabile og hyppige busafgange, der tager dig til Piazzale Roma busstation og Mestre. Desuden er der en hurtigfærge fra Marco Polo lufthavn ind til Venedig. Da Venedig er omgivet af vand, ankommer besøgende ofte med båd, og der er er færgeruter fra de omkringliggende lande, så som Grækenland, Kroatien og Slovenien.

Vaporettoer og gondoler – Hvordan kommer man rundt i Venedig

Venedig er i den grad en unik by, for her findes faktisk ikke landbaserede køretøjer. Den primære transportform i byen er Vaparettoerne, eller vandtaxierne, der sejler sikkert på kanalerne. Der er masser af ruter og stop igennem byen, som tager dig forbi de store seværdigheder så vel som til øerne, der ligger længere væk. En mere klassisk måde er at sejle med gondol, som byder på en meget mere intim oplevelse, det er dog noget dyrere. Størstedelen af seværdighederne i Venedig er i gåafstand til hinanden, så det kan anbefales at gå til fods, som også er en god måde at finde små skjulte skatte på – og virkelig lære denne gamle by at kende.

Bo som de lokale, i det mindre kendte Venedig

At udforske Venedig som de lokale, betyder også at blive væk i de labyrintagtige gader og kigge ind i de sjove butikker og intime små barer. Tag til Quatto Fontane en tirsdag aften og se det lokale marked, der sælger alt fra tøj og sko til mad og ting til hjemmet. Gå en tur igennem de mindre kendte kvarterer, Canneregio og Castello, hvor børn leger i parkerne og de ældre venetianere får sig en sludder. Besøg Rialto-markedet tidligt om morgenen, inden menneskemylderet begynder, og køb de bedste fisk og frisk plukkede grøntsager.

Hvis du gerne vil bo som de lokale i Venedig, så book en af vore boutique-lejligheder som du også kan leje i de mindre kendte områder af byen.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se