Ferieboliger I Valencia

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

323

Ferieboliger I Valencia

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Estadio de Mestalla 192 Lejligheder
Lonja de la Seda 124 Lejligheder
Feria Valencia 108 Lejligheder
Plaza del Ayuntamiento 103 Lejligheder
Torres de Serranos 89 Lejligheder
Mercado Central 67 Lejligheder
El Oceanográfico 12 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Valencia, Spanien har en værdiansættelse af 3.95 udfra 124 baseret på US$62. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Valencia - Hyggelige boliger i byen

Valencia er den tredje største by i Spanien og spreder sig langs østkysten. Den kan prale af at have en multikulturel-scene med det smukke Middelhav som en bjergtagende kulisse. Kendt for at være paellaens hjemsted, har den et stærkt kulinarisk udtryk med et stort udbud af traditionelle spanske restauranter og moderne spisesteder. Valencia huser også et livligt kunst- og kulturmiljø, med gader indrammet af maurisk arkitektur, en håndful klassiske museer og et stort gammelt kvarter, fyldt med souvenirbutikker og fine caféer. Der er også et moderne kunstlandskab, med en del hightech, new-age bygninger, og et livligt natteliv, der lyser op i mørket. Udforsk alt hvad byen har at tilbyde og meget mere fra en af vore hyggelige lejligheder i Valencia – med et udbud af boutique-boliger og billige lejligheder, er det nemt at finde det perfekte sted at bo på din rejse.

Sci-fi arkitektur møder den gamle kultur – Hvad skal du se i Valencia

Opdag alle disse hotspots og meget mere, mens du bor komfortabelt i en af vore Valencia lejligheder. der ligger i og rundt om byens centrum.

Ferielejligheder i Valencia

Valencia er en by med to sider. På den ene side har du en traditionel spansk by, som omhandler en spændende kultur og arv, og på den anden side har du et stilrigt centrum for kunst og videnskab, som konstant stræber for at nå fremad. Disse to sider er reflekteret i ferielejligheder i Valencia, hvor der er et udvalg af store hoteller, fyldt med moderne faciliteter, samt rustikke, charmerende ferieboliger og vandrerhjem, med en typisk spansk stemning. Andetsteds, tilbyder kystliggende lejligheder utrolige udsigter ud over havet, og billige, centrale lejlighedskomplekser tilbyder en mere lokal oplevelse.

Lejligheder i Valencia - Ferielejligheder i Valencia

Ture ud i naturen og paella til middag – spis lokalt

Valencia er en god blanding af moderne design og gammel spansk kultur, og der er masser af ting at lave for en turist. Begynd med at udforske Turia-haverne, der ligger over en gammel nedsunket flodbund. Det smukke grønne område breder sig i hele byens længde, og væver sig igennem et livligt naturligt beboelsesområde og gennem det sprudlende bycenter. Her kan du cykle eller gå tur i de farverige omgivelser. Tag på picnic og tilbring en eftermiddag med at slappe af i det grønne, eller vær aktiv og dyrk lidt sport.

Vil du have en kulturel eftermiddag, så gå en tur igennem byens gamle kvarter og opdag noget af den imponerende street-art der smykker murene. Fra store legesyge vægmalerier til små politiske stykker graffiti, rundt om hvert et hjørne, er der nye tags.

Til sidst er det et absolut must, at udforske den lokale madscene, ligesom de lokale. Byen er kendt for sin paella og det er som regel muligt at afprøve lækre opskrifter i en hvilken som helst restaurant i byen. I gamle dage var velfærd målt på, hvor meget kød, du kunne putte i din paella. I dag kan du få mange varianter med kød, inklusiv kylling, and, rejer og oksekød.

Vore lejligheder i Valencia kan tilbyde dig en portal til fortiden og er den perfekte base til at udforske alle de skønne steder i byen.

Valencia fra lufthavnen – hvordan kommer du ind til byen

Valencia lufthavn ligger 8 km uden for byen, og der er flere forskellige måder, at komme ind til byen på. Først og fremmest er der byens hurtige, effektive og også billige metrolinje, som har to linjer, der kører til forskellige steder i byen. Alternativt kører der en Aero-bus direkte, den samler passagerer op fra lufthavnen, til forskellige steder i byen. Busser kører hvert 20. minut i løbet af dagen, og er en god måde at se seværdigheder på undervejs.

Der er også en travl taxi-kø uden for terminalerne, hvor du kan tage en taxi til et hvilket som helst sted i byen. Det er billigt og hurtigt.

Mange besøgende ankommer til Valencia fra andre spanske byer, og lande omkring Spanien via det veludbyggede og super-effektive tognet.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se