Ferieboliger I Torino

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

11

Ferieboliger I Torino

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Torino, Italien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 12 baseret på US$68. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Torino – Billige ferieboliger

Torino er et mixmatch af store boulevarder, der krydses af snoede gyder, imponerende art nouveau arkitektur og en elegant, rig historie, der gennemsyrer hvert eneste sted i denne by. En gang var byen Italiens hovedstad, men i dag er den en blevet en portal til fortiden, i blandet en livlig moderne side. Efter Vinter-OL i 2006 gennemgik Torino en stor ansigtsløftning, der trak byen ind i nutiden. I dag kan du finde en eklektisk menu af sjove caféer, livlige barer, renoverede museer og et helt nyt syn på mad. Det er maden, Torino gør det bedst i, og serverer nogle af Italiens absolutte favoritter midt i blandt det store udvalg af internationale, eksperimenterende køkkener. Faktisk var det Torino, der opfandt plade-chokolade, som man kunne købe med hjem – og hvem synes ikke om det? Udforsk Torinos sande jeg, med vores udbud af boutique-lejligheder og billige ferieboliger. Vores lejligheder i Torino giver dig muligheden for, at leve som de lokale og dykke ned i den italienske livsstil.

Tårne, museer og Jesu’ ligklæde – Hvad skal man se i Torino

Kig igennem vores udvalg af lejligheder i Torino, som du kan finde overalt i byen, inklusiv ved og omkring hovedseværdighederne, der er nævnt ovenover.

Lejligheder i Torino – Ferielejligheder i Torino

Ferielejligheder i Torino

Den italienske charme i Torino er synlig, hvis man går ned ad enhver gade og omkring ethvert gadehjørne. Den strækker sig også til ferielejligheder i Torino, som fremviser traditionelle italienske nuancer, samt en stor dosis af stilfuld luksus. Store hoteller pynter træklædte boulevarder, mens livlige vandrerhjem byder på en afslappet atmosfære og ferielejligheder giver besøgende mulighed for, at opleve alt hvad byen har at tilbyde. Uanset dit budget, er der en mulighed for at finde både billige ferielejligheder i Torino, såvel som overdådige, designersteder hvor man kan bo.

Torinos romerske kvarter – Stedet hvor man fester

I de senere år har Torino gennemgået en renovering. Mens de historiske tråde stadig løber igennem byens boulevarder og rustikke gader, så er der nu også et stort udbud af moderne barer, restauranter og caféer.

Den mest bemærkelsesværdige forandring er sket i det romerske kvarter, der på et tidspunkt var anset som et af byens mest farlige områder. I dag er det en helt anden historie. I stedet for nedslidte huse og ødelagte gader, finder man nu et virvar af hipster mødesteder, trendy vinbarer og en livlig atmosfære, der varer ved til langt ud på morgenen. De snoede, smalle gader i det romerske kvarter, er den perfekte scene for det italienske natteliv, så snup en drink, og gå ind i et af de mange stilfulde steder.

Når du har nydt en god aften i byen, så tag hjem til en vore lejligheder i Torino, og få en god nats søvn.

Magi og overtro – Den anden side af Torino

Torino er ikke kun et historisk sted af konger, dronninger og slotte. Faktisk er der et meget spirituelt element til byen, som ikke mange turister kender til.

Til at begynde med, er overtroen forbundet med Piazza Statuto, der ligger tæt på Porta Susa stationen. I gamle dage, var dette stedet hvor mange henrettelser fandt sted, og stedet menes nu, at være en del af en stort magisk trekant, der samler Torino, London og San Fransisco. Legenden fortæller, at der foretages sataniske ritualer omkring den lille obelisk, på trods af, at obelisken ikke har stået på pladsen ret længe, og i hvert fald ikke var der, dengang henrettelserne fandt sted.

Derudover er der den såkaldte ”hvide energi” der møder den ”sorte energi” fra Piazzo Statuto ved porten til Palazza Reale. Det verdensberømte ligklæde hænger i en kirke tæt på, men plejede at være udstillet på dette sted, hvor tusindvis af religiøse pilgrimme valfartede for at bede, på deres vej til Rom. Uanset om du tror på sort magi og Torinos spirituelle verden eller ej, så er det sikkert, at det er en fornøjelse at udforske de myter og legender, der ligger til grund for byens gemte historie.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se