Ferieboliger I Split

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

283

Ferieboliger I Split

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Split, Kroatien har en værdiansættelse af 45 udfra 183 baseret på US$54. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Split – Billige ferieboliger

Split er den perfekte balance af gammelt og nyt, og er samtidig tro mod sine kroatiske rødder, der gør byen levende af moderne liv. Der er et helt særligt liv i denne by i Dalmatien, der væver sig igennem den klassiske arkitektur og horisonten, der er pyntet med bjerge mod kysten. Omkranset af den trygge gamle bymur, er Split en by, der har masser at tilbyde lige fra hundredevis af hyggelige, autentiske restauranter, til moderne barer og butikker. Her er også historiske museer og traditionelt design. Når du tænker, at nu kan det ikke blive mere billedskønt, så går byen i ét med Adriaterhavets smukke havblå vand. Du kan kombinere en by-ferie med strandbesøg, og på den måde rigtig nyde Kroatiens charme og slappe af i varmen med den smukke udsigt. Check ind i en af vore lejligheder i Split, så du kan nyde alle oplevelserne – fra små boutique-lejligheder i hjertet af de snoede gader, til budgetvenlige lejligheder, med udsigt over det blå hav.

En fantastisk udsigt - og masser at lave

Vores samling af lejligheder i Split, kan findes i hele byen, inklusiv ved nogle af de landemærker, der er nævnt ovenfor.

Et gemt paradis – Øen Split

Adriaterhavet, der omkranser Split indeholder en hel mosaik af øer, hver og en indeholder sin helt egen personlighed og kultur. Beliggende i det lækre blå hav, er de alle frodige med deres grønne bevoksning og paradisagtige sceneri, men de kan også byde på traditionelle landsbyer og en del historiske monumenter, der tilføjer lidt kultur.

Vis er en smuk og livlig ø, der har flere skjulte bugter, skønne vingårde og dybe skove. I Vis by er der restauranter og barer, og i den sydlige del af øen, kan du nyde de gamle fisketraditioner i Komiza og snorkle med karette-skildpadder og delfiner.

Ønsker du mere kultur, kan du tage til Korcula, som er et væld af skønhed og historiske fortællinger. Overalt i Korculas hovedby er der gamle middelalder gader og smukke katedraler, imponerende museer, og området er smukt som en paradis-ø med glitrende strande og lavt vand.

Hvar er nok den mest populære af øerne, der tiltrækker en livlig og kreativ flok af festglade mennesker. Udforsk Stari Grad, der er et labyrintagtigt område med smalle gyder, der er fyldt med hyggelige, familiedrevne spisesteder. Du kan besøge Tvrdalj Slottet og kigge ind i de mange lokale kunsthåndværkerbutikker. Vil du dykke ned i byens kendte natteliv, skal du tage til Hvar by, som er en surrealistisk blanding af venetiansk og østrigsk design, og kan byde på masser af lækre natklubber og trendy barer.

Endelig er der Brac, som er en stenet og vild modsætning til de andre øer. Her kan du gå lange ture i skovene og på strandene og når du har brug for at lade op, kan du tage til et af de mange spisesteder, der ligger rundt omkring på øen.

Lejligheder i Split – Ferielejligheder i Split

Ferielejligheder i Split

Split er i stigende grad en populær destination for rejsende, som er på jagt efter sol, hav, strande og en stor dosis kultur. Den kroatiske by er fyldt med lækre restauranter, livlige barer og spændende museer, mens ferielejligheder i Split henvender sig til enhver form for turist. Langs kystfronten er der mange fine hoteller, der tilbyder et overdådigt ophold i denne pragtfulde by, mens ferielejligheder og lejlighedskomplekser, har udsigt til havet og de grønne øer, der er kan spottes langs kysten. Andetsteds, giver lokale gæstehuse et intimt sted at bo, mens vandrerhjem er velkommende over for budget backpackers.

Lev dig ind i Split, som de lokale

Tusindvis af turister besøger Splits strande hvert år, men hvis du vil leve som de lokale, må du også træde i deres fodtrin. Begynd med at udforske de snoede gyder i den gamle bydel og find en stille café, hvor du kan nyde din kaffe og atmosfæren. Mens du gør det, kan du se det dalmatiske liv udfolde sig omkring dig. Hvis du er småsulten, kan du købe nogle pasicada der er lokale søde kager, og nyde dem, mens du spadserer rundt i gaderne.

Om aftenen, bør du prøve nogle af byens lækre, friske fiskeretter sammen med et forfriskende glas vin.

Med vore lejligheder i Split, kan du udforske byen som de lokale og dykke ned i kultur-fortællingerne, de gamle traditioner og det fascinerende dagligdags liv.

På sightseeing i Split – Hvordan du kommer rundt i byen

Splits centrum er primært opbygget af brede gågader og smalle gyder, hvilket betyder, at du ikke kan finde transportmidler til at tage dig rundt i disse områder. Går du væk fra gågaderne, er der flere muligheder.

Til at begynde med, er der en meget effektiv, lokal busservice, der har flere buslinjer, der snor sig igennem byen, og dækker seværdighederne og giver desuden en fantastisk udsigt under vejs. Billetterne er billige, og det er en populær måde at rejse fra den ene destination til den anden, også for de lokale.

Alternativt findes der en hop-på-hop-af turistbus, der er rigtig god, hvis du vil se alle de vigtigste seværdigheder. Bare køb en enkelt billet for hele dit ophold, og du kan hoppe på og af, så meget du ønsker. Ofte er der en guide, der fortæller om byens historie, mens I kører.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se