Ferieboliger I Sitges

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

11

Ferieboliger I Sitges

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Lejligheder i Sitges – Budgetvenlig overnatning

Sitges ligger kun 35 km fra Barcelona og byder på et tilflugtssted ved stranden en kort tur fra Gaudis travle by. Sitges har langsomt forvandlet sig fra engang at være en smuk fiskerby til et populært feriested, der er en fast favorit blandt catalanske feriegæster. Såvel som at fremvise herlige strækninger af strand og en pulserende kultur i strandkanten, har Sitges udviklet en spirende, modernistisk kunstbevægelse, som har luret i skyggerne fra Picasso. Nu til dags er det et hotspot for kendt for sin homoseksuelle scene og dens enorme strandpartyer, der spænder over hele sommeren. Det er blevet sammenlignet med Ibiza med sit udvalg af top-trimmede klubber og travle barer, men der er også et udsnit af det traditionelle spanske liv i form af autentiske tapas-barer og lokale festivaler. Involver dig i partyet fra en af vores lejligheder i Sitges, som tilbyder det ideelle udgangspunkt for at udforske kulturen og byens pulserende natteliv.

Top 3 museer i Sitges

På trods af sit navn som en partyby er Sitges også en overflod af kunst og kultur med en række museer og gallerier, der spænder over hele byen. Fra vores lejligheder i Sitges kan du dykke lige ind i denne scene ved at udforske nogle af de mest elskede museer.

Sitges` turbulente og fascinerende historie

Sitges har haft en vigtig rolle i spansk historie. Lige siden den romerske tidsalder for mere end 2.000 år siden var den kendt som en partyby, en egenskab der har varet lige frem til i dag. Over hele byen kan man se ordet "Subur", som henviser til navnet på partybyen, der eksisterede før Sitges tid.

Tilbage i 1838 blev byen angrebet af Carlines, en sort dag i catalansk historie som tog mange lokale liv. Gaden ”1 de Maig” står som et minde om den mørke tid og for at huske denne dato, hvor mange af Sitges´ beboere mistede livet. Under Francos magtperiode blev vejen omdøbt til ”2 de Mayo in Castellano”, men vendte tilbage til sit oprindelige navn kort efter.

Den gamle del af Sitges er et af de mest populære kvarterer for turister med sin rustikke arkitektur og neoklassiske facader. De snoede gader er fyldt med bittesmå restauranter, lokale barer og håndværkerbutikker, men man vil også se masser af blå streger malet over dørtærsklen til et stort antal boliger. Dette refererer tilbage til byens status som fiskerby og markerer fiskernes hjem. De blå linjer fungerede som et tegn til forbipasserende for at sikre, at de forblev stille, mens fiskerne sov i løbet af dagen. Der er stadig fiskere, der kalder Sitges deres hjem, men de er få og der er langt imellem dem nu.

Lejligheder i Sitges – Ferielejligheder i Sitges

Ferielejligheder i Sitges

Som værende en smuk kystby, henvender ferielejligheder i Sitges sig til besøgende, der er på udkig efter sol, hav og sand. Blandt de snoede gader i centrum, er der en række hyggelige kroer og intime B&B’s, der blot er en kort gåtur fra strandpromenaden, mens stranden er fyldt med finurlige vandrerhjem og boutiquehoteller, som alle oser af en sjov stemning og en afslappet atmosfære. Derudover er der en stor samling af lejligheder, som blot ligger et kort øjeblik fra havet og centrum, hvilket placerer besøgende i midten af det hele.

Indkøb og spansk kultur – De bedste gader i Sitges

Takket være sin rige historie og livlige nuværende kultur er Sitges hjemsted for en række fascinerende gader, der er fine udgangspunkter for alle, der besøger byen.

Calle Parellades starter ved Placa d'Espanya og er et centrum for turistattraktioner. Tag en spadseretur langs hermed og man vil snuble over masser af souvenirbutikker, lokale barer og caféer samt masser af steder med udendørs siddepladser, hvor man kan snuppe en drink og se på menneskerne. Det er også starten på kvarteret for det livlige natteliv, hvor klubber og pulserende barer erstatter caféer og håndværkerbutikker.

Calle Jesus er lige så populær blandt turister takket være dens overflod af søde caféer og faldefærdige barer. Det er flankeret af et sprællevende torv, som åbner op i en byge af storslået design og fortravlet byliv.

Calle Sant Francesc er en shoppers himmel. Langs med denne kan man dukke ind i en række forskellige tøjbutikker og stoppe op for en pause i en af de mange caféer og konditorier.

Calle Major anses for at være en af de mest pittoreske gader i byen med en lang række hyggelige restauranter, der serverer friske skaldyr og lokale retter. Den snor sig i retning mod det gamle historiske centrum og munder ud i Placa de la Ajuntament, et af de vigtigste torve i hele byen. Der er masser af smalle sidegader, der snor sig fra Calle Major, så sørg for at tage masser af tid til at gå fortabt og opdage de traditionelle scenerier.

Vores lejligheder i Sitges er spredt over hele byen inden for gåafstand af disse vigtige gader, hvilket betyder at man kan få en smagsprøve på det lokale liv uden at skulle vove sig for langt.

At være i Sitges - Sådan kommer man dertil

De fleste ankommer til Sitges fra Barcelona via den vigtige El Prat Lufthavn. Derfra kan man tage lufthavnstoget til centrum af byen og skifte på Passeig de Gracia eller Barcelona Sants stationerne. Der er også en busservice, der kører direkte fra lufthavnen til Sitges, og som kører meget regelmæssigt i sommermånederne. Alternativt kan man tage bussen fra Plaza Catalunya i centrum af Barcelona.

Hvis man ankommer til Girona Lufthavn er rejsen lidt mere vanskelig. Man bliver nødt til at tage toget til centrum af Barcelona og derefter enten tage bussen eller et andet tog ud til Sitges.

Nogle mennesker vælger at flyve til den lokale Tarragona Lufthavn, hvor man kan tage et direkte tog fra lufthavnen til Sitges.

Når man først er i Sitges er det meget usandsynligt, at man bliver nødt til at bruge offentlig transport. Byen er forholdsvis lille og alle hovedattraktionerne er inden for gåafstand af hinanden.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se