Ferieboliger I Sevilla

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

266

Ferieboliger I Sevilla

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

La Giralda 72 Lejligheder
Catedral 64 Lejligheder
Alcázar de Sevilla 59 Lejligheder
Museo de Bellas Artes 33 Lejligheder
Plaza de España 25 Lejligheder
La Torre del Oro 14 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Sevilla, Spanien har en værdiansættelse af 45 udfra 322 baseret på US$76. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Sevilla – Budgetvenlige boliger

Sevilla er hovedstaden for den flamboyante dans flamencoen, og er en traditionel spansk by i den sydlige del af landet. Smykket med det charmerende Andalusien i baggrunden og med mauriske slotte og romerske besætningsværk, kombineres stil og personlighed.

Med et summende natteliv, en fascinerende rig kultur og masser af sjove steder at besøge, så er der ingen tid at kede sig i. Der danses til folkemusik og der findes hundredevis af hyggelige steder hvor man kan opleve dansen. De er en bastion i den spanske kultur og tradition, takket være flamencoens begyndelse. Byen er også moderne, med en række nye caféer, specielle kunstgallerier og lækre butikker langs de gamle, rustikke gader. Byen har masser at udforske, så vælg en god base med en af vore lejligheder i Sevilla, lige fra prisvenlige studio-lejligheder i små, krogede gyder eller lejligheder til kortere besøg, med udsigt over de smukke terrakottafarvede tage.

Lejligheder i Sevilla - Ferielejligheder i Sevilla

Opdag flamenco-scenen in Sevilla

Sevilla er kendt for at være fødestedet for traditionel spansk flamenco, og en overflod af farver, lyd og dans fylder sanserne, lige til en perfekt aften. Overalt i byen er der et stort udbud af barer, restauranter, caféer og dansesale, der ofte har flamencoshows på programmet, med klassiske udøvere såvel som de nye stjerner. Har du lyst til selv at prøve lidt flamenco (-og hvorfor skulle du ikke det?) så tag til Museo del Flamenco, hvor du kan se danserne svinge sig i en sal med en intim stemning, hvor du selv kan danse med.

Vil du kun kigge på, kan du dybest set finde et sted på et hvert gadehjørne. Prøv en peñas, hvor du kan stå op og føle rytmen, i stedet for at sidde og klappe rytmen til et show, hvor du sidder ned. Atmosfæren er mere livlig og intim. Tag til La Carboneria eller Casa de la Memoria de Al-Andalus og få en uvurderlig oplevelse.

Når du har danset natten lang i flamenco-stil, så sørg for, du har booket en af vore gode lejligheder eller boliger i Sevilla, så du får en god nats søvn.

Ferielejligheder i Sevilla

Mulighederne for ferielejligheder i Sevilla er lige så livlige i Flamenco hovedstaden, som det er med sit natteliv og aftenforestillinger. Farverige Boutiquehoteller udgør en stor del af opholdsmulighederne, men der er også masser af traditionelle steder at bo. Gamle mauriske bygninger udgør smukke ferieboliger omkranset af voksende planter og gamle gårdhaver, mens rustikke lejlighedskomplekser dykker lige ind i spanske eventyr scener, der er perfekt ledsaget af et koldt glas sangria på balkonen. Andre steder klarer de nattelivs-elskende sig med komfortable vandrerhjem og luksussenge for en rejsende i lækre hoteller.

Maurisk design og spanske slotte – Hvad skal du se i Sevilla

Vi har et enormt udbud af lejligheder i Sevilla spredt ud over de områder, der er beskrevet ovenfor. Kig igennem vores side, og find det bedste sted at bo.

Fra lufthavn til bymidten – Hvordan kommer du til Sevilla

Sevillas San Pablo lufthavn ligger 10 km fra byens centrum, og der er flere muligheder for at komme fra lufthaven til byen. Den hurtigste måde er at tage en taxi fra rækkerne uden for terminalerne. Det tager omkring 15 minutter og koster kun 20 Euro. Alternativt kan du tage en direkte bus uden for lufthavnen, det tager ca. en halv time at komme til Avenida Carlos V, i byens centrum. Herfra har du adgang til den lokale sporvogn, hvis du skal til en anden del af Sevilla.

Mange besøgende kommer til Sevilla fra andre spanske byer, især Madrid, og ligeså fra landende omkring, via det store togsystem, der kører tværs over landet.

Udforsk byen – Offentlig transport i Sevilla

Sevilla har et godt offentligt transportsystem, med mange muligheder. Der findes hyppige og stabile busser og sporvogne, som dækker alle byens seværdigheder, og også kører til rejsemålene længere væk. Der findes også en billig og hurtig metro, der dækker hele byen. Den bedste måde at udforske Sevilla på, er dog til fods, eller på cykel. Mange af de store seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden og der findes også en del cykeludlejningssteder igennem byen, hvor du kan låne en cykel og nyde de snoede gader og den gamle arkitektur i et stille og roligt tempo.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se