Ferieboliger I Salou

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

209

Ferieboliger I Salou

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Port aventura 209 Lejligheder
Playa Levante 93 Lejligheder
Playa de Levante 93 Lejligheder
Playa de los Capellanes 47 Lejligheder
Playa Larga 24 Lejligheder
Cala de Lenguadetes 11 Lejligheder
Playa Cala Font 5 Lejligheder
Cala Penya Tallada 5 Lejligheder
Cala Vinya 4 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Salou, Spanien har en værdiansættelse af 3.95 udfra 52 baseret på US$23. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Salou – Overkommelig ferieindkvartering

Pralende med sine brede, vidtstrakte strande, som er foret med palmer og solrige boulevarder, med en overflod af søde cafeer og autentiske spisesteder, er Salou alt, hvad du kunne forestille dig, af en spansk badeby. Med sin beliggenhed kun 112 km fra Barcelona, er Salou det perfekte sted at nyde det afslappede strandliv og samtidig være tæt på en af de livligste og mest kulturelle byer i Europa. Udover svømning, solbadning og spisning, tilbyder Salou også en menu af aktiviteter; alt fra eventyrlig vandsport til museer, gallerier og his-toriske bygninger. Uanset om du er på jagt efter en gastronomisk, tur fyldt med spanske lækkerier, en afslappende uge, hvor du kan sole dig på sandstranden, eller et kulturelt ophold, fyldt med sightseeing og læring, så kan du være sikker på, at du vil finde det per-fekte sted at bo med vores lejligheder i Salou.

Strande i Salou – Sol, sand og svømning

Salou er bedst kendt for sin samling af sandede og solrige strande. Llevant stranden er byens vigtigste strækning af sand, der er spredt over 1,2 km ved siden af Jaume I Prome-naden. Som værende en populær del af byen, har denne strand en række af fine bekvemme-ligheder; alt fra livlige strandbarer til stille cafeer og lokale restauranter. Der er også leg-eredskaber for børn, til at holde de yngre medlemmer af familien glade samt rigelige vandsportsmuligheder og også toiletter og brusere.

Så er der Ponent stranden, som findes på den anden side af havnen. Denne strækning af gyldent sand, forbinder Salou med Cambrils og kan prale med at have meget klart, blåt vand. Havet er lavvandet, hvilket gør det til det perfekte tilholdssted for børn, og der er masser af faciliteter, som er med til at gøre det til en fin dag for hele familien.

For noget lidt mere isoleret, så tag til Llarga stranden i Cap Salou. Den ligger placeret væk fra de turistede dele af byen byder på en oase af fred og ro, som er kantet med aroma-tiske fyrreskove.

Vores Salou lejligheder er indenfor gåafstand af Salous strande, hvilket sørger for, at give dig det perfekte sted at opholde dig, hvis du søger efter en afslappende badeferie.

5 storartede steder at besøge i Salou

Vores Salou lejligheder placerer dig i centrum af byen og giver dig nem adgang til alt, hvad byen har at tilbyde; alt fra forlystelsesparker og fiskerihavne, til promenader og finurl-ige natbegivenheder.

Slentring og indkøb – de bedste boulevarder i Salou

At være på gåben, er en fantastisk måde at udforske alt Salou har at byde på, og der er en række store boulevarder, Paseos og gangstier, der kan give besøgende indsigt i kulturen, historien og charmen ved dette lille badested.

Avenida Carles Buigas er et paradis for shopping-entusiaster. Foret med hoteller, res-tauranter og et væld af designertøj og souvenirbutikker, er det et perfekt sted for, at kigge butiksvinduer inden frokost.

Paseo Miramar løber langs med stranden og er en bred boulevard, som er foret med svajende palmer. På den ene side af vejen er der en samling af hoteller, designerbutikker og restauranter, mens den anden side kan prale med en uforstyrret udsigt ud over havet. Denne vandrerute strækker sig i hele længden af Salou, så der er masser at se un-dervejs.

Parc Municipal er en frodig, grøn plet i centrum af Salou. Såvel som stier, der går på kryds og tværs gennem parken, er der en række steder til afslapning, fx med en picnictur, eller hvis du blot kommer for at se verden gå forbi dig.

Paseo Jaime I er en af de vigtigste veje, som løber gennem Salou. Den er flankeret af høje palmer og tilbyder en livlig atmosfære. Om sommeren er her travlt med turister og lokale, og der er ofte markeder, der åbner op langs hele vejen.

Lejligheder i Salou – Feri-elejligheder i Salou

At starte i Salou – At komme dertil

Barcelonas lufthavn er den nærmeste lufthavn til Salou og der er en række forskellige måder, du kan komme ind til byen fra terminalerne på. Der er en effektiv minibus, som går mellem Barcelona lufthavn og Salou, samt flere busser der afgår regelmæssigt i som-mermånederne. Hvis du rejser om sommeren, kan det være en god idé, at bestille din bus i forvejen, da disse kan blive reserveret hurtigt. Der er også Plana busser, der afgår fra Bar-celona lufthavn terminal 1, og du vil også være nødt til, at forudbestille disse, især i de mere travle måneder. Du kan også få en forudbestilt transfer til feriestedet, og til en rime-lig pris, eller snuppe en taxa, som tager ca. 1 time og 20 minutter – selvom det kan blive ganske dyrt.

Med tog er det lidt sværere, da der ikke er nogen direkte forbindelse til Salou fra lufthavnen. Til at starte med, bliver man nødt til at tage toget til Estacio Sants i centrum af Barcelona fra lufthavnen. Derfra kan du hoppe på et af de mange tog, der kører til Salou. Rejsetiden kan variere, da nogle af togene stopper ved flere stationer end andre, men du kan beundre den spektakulære udsigt, mens du rejser afsted langs kysten.

Ferielejligheder i Salou

Byens beliggenhed ved stranden betyder, at Salou boliger hovedsageligt er en kombina-tion af feriehoteller og lejligheder ved strandpromenaden. Boulevarderne der løber langs strandene, er foret med høje hoteller, med fantastiske udsigter, samt stilfulde lejlighedsblokke, hvor man selv kan lave mad. Længere inde i landet, kan du finde pension-ater, B&B og autentiske, hyggelige vandrehjem og hoteller, der oser af den spanske charme.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se