Ferieboliger I Rom

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

356

Ferieboliger I Rom

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Piazza Navona 47 Lejligheder
Musei Vaticani 39 Lejligheder
Pantheon 32 Lejligheder
Stazione Termini 21 Lejligheder
Castello di Sant'Angelo 20 Lejligheder
Fontana di Trevi 20 Lejligheder
Palazzo del Quirinale 13 Lejligheder
Piazza di Spagna 9 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Rom, Italien har en værdiansættelse af 4.45 udfra 4116 baseret på US$51. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Rom – Bo som en af de lokale i Den Evige by

Rom, der også er kendt som Den Evige by, er et af de ældste rejsemål i Europa, helt tilbage til tusinder af år siden, hvor toga-klædte romere gik på gaderne og der var stridsvogne, der kæmpede i imponerende amfiteatre. Det er til stadighed et livligt og populært sted for turister, der gerne vil tage et skridt tilbage i tiden, til et land med en rig kultur og en fascinerende historie.

Fra Colosseums ruiner til storslåede kirker, og med et stort udvalg af lækre italienske spisesteder, er der masser at udforske. Vore lejligheder i Rom placerer dig lige hvor tingene sker og er det perfekte sted at bo og dykke ned i den lokale livsstil. Vi har et udvalg af rummelige lejligheder med udsigt over seværdighederne, en del korte lejemål, der er perfekte til en weekendtur, og billige studio-lejligheder rundt omkring i byen. Se vores udvalg af boliger, så du kan finde den ideelle lejlighed til dig i Rom.

Oldgamle forfædre og ruiner – Hvad skal man se i Rom

Only Apartments tilbyder et stort udbud af billige, luksus- og boutiquelejligheder i Rom, overalt i byen, også tæt på de seværdigheder, der er nævnt ovenover.

Lejligheder i Rom - Ferielejligheder i Rom

Ankom til Rom – Fra lufthavnen til indre by

Rom har to lufthavne, Leonardo da Vinci (der også kaldes Fiumicino) og Ciampino lufthavnen. Den første ligger 30 km uden for byen og den sidste er tættere på med 15 km, og servicerer lavprisselskaber.

Rejser du til Fiumicino, er der Leonardo Express-toget, der forbinder byen med centrum hver halve time. Desuden er der masser af taxier uden for. En shuttlebus kører også fra lufthavnen til Roms hovedbanegård, Termini, og der findes også hyppige busafgange.

Fra Ciampino lufthavn er der samme muligheder. Der er et direkte tog til indre by, men du skal først med shuttlebus for at komme til lufthavnens station. Der er to busruter, der kører uden for terminalen og ligeledes taxier.

Man kan også komme til Rom fra andre europæiske byer med det effektive tognet. De fleste ruter ender ved Termini, Roms hovedbanegård.

Udforsk Rom – Hvordan man kommer omkring

Rom har et stort udbud af transportmuligheder til turisterne. Der er et veludbygget sporvognssystem og busruter, der kører fra tidlig morgen til midnat og de kører forbi alle de vigtigste seværdigheder.

Der findes også et hurtigt og stabilt togsystem, der kører til steder uden for Rom og til andre byer i Italien, såvel som landene uden om. Vil du udforske områder uden for Rom, vil du sandsynligvis skulle tage afsted fra Termini.

Rom har også et lille metro-net, der er dog kun to linjer, der krydser bymidten, og den er praktisk talt ikke velegnet for turister. De to linjer krydser ved Termini – det eneste sted man kan skifte rute.

Ferielejligheder i Rom

En tur til Rom er ligesom at tage et skridt tilbage i tiden, men de fleste ferielejligheder i Rom er baseret på nutidens standarder. Langs de ældgamle rester fra gladiator livstilen og de hundrede år gamle civilisationer, bygges moderne hoteller, som kaster en silhuet af kontrast over den romerske skyline. Nede ad de smallere gader, tilbyder traditionelle italienske ferieboliger og B&B et indblik i den italienske hovedstads afslappede livstil, alt imens designer vandrehjem tilbyder et billigt, ungdommeligt alternativ til det store udvalg af boutiquehoteller. Hvor end man vælger at hvile hovedet, vil der være masser af historier at kaste sig ud i; både gamle og nye.

Det lokale liv i Rom

Rom tiltrækkes af store mænger turister, men der er steder, du kan udforske, som var du en af de lokale. Gå igennem markedet på Campo de’ Fiori og smag på nogle af de friske olier og eddiker. Spadser op til toppen af Gianicolo højen og nyd den fantastiske udsigt. Besøg det jødiske kvarter og smag på det lokale køkken, og tilbring en eftermiddag i San Lorenzo distriktet, som har et stort udbud af designercaféer, sjove butikker og en ung, trendy atmosfære. Bo i en lejlighed, så er det nemt at dykke ned i Rom, som en af de lokale, og vi har et stort udbud af lejligheder i netop disse områder af Rom.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se