Ferieboliger I Riga

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

25 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Riga, Letland har en værdiansættelse af 4.15 udfra 100 baseret på US$30. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Riga – Billige små lejligheder

Horisonten er pyntet med kirketårne, spir og små tårne, Riga er en visuelt smuk by. Her er det største udbud af art nouveau arkitektur i Europa, smukke, pastelfarvede paladser, byhuse og detaljerede kirker. Der er udskårne figurer, der sidder oven på smukt udførte katedraler, og selv de mest neutral bygninger er pyntede med detaljerede udskæringer. I midten af byen, kan du finde Rigas slot, byens hjerte, hvorfra alting udgår. Slottet er omkranset af travle, snoede gader, der munder ud i små gemte gyder og ukendte områder. Riga er nok ikke lige så populær, som så mange andre europæiske hovedstæder, men har uden tvivl meget at byde på. Ud over det smukke, eventyrlige art nouveau sceneri, finder du en by, der summer af moderne stil, masser af smarte caféer, barer og restauranter, en håndfuld spændende museer, og et hedonistisk natteliv. Lær byen at kende fra en af vore lejligheder i Riga, hvor du kan skabe dit eget eventyr midt i dette billedskønne sceneri.

Et museum for enhver smag – Hvad skal du lave i Riga

Kig igennem vores udbud af lejligheder i Riga, hvor vi har en lang række billige lejligheder og prisvenlige studio-lejligheder overalt i byen.

Lejligheder i Riga – Ferielejligheder i Riga

Ferielejligheder i Riga

Rigas blomstrende kunst og kultur scene tiltrækker flere og flere turister hvert år. Denne tilstrømning har resulteret i åbningen af en række designerhoteller og billige vandrerhjem, der appellerer til unge rejsende på et budget, som er ivrige efter at udforske denne fascinerende del af Europa. Ferielejligheder i Riga inkluderer også centrale lejligheder og stilrige komplekser, der har udsigt over høje spir og kirker. Den spirende kunstscene går hånd i hånd med ferielejligheder i Riga, som tilbyder en billig måde, at virkelig komme til at opleve den livlige kultur i byen på.

Dans natten lang – Rigas natteliv

Midt imellem gammeldags arkitektur og trådene til en rig og fascinerende historie, har Riga også et livligt og spændende natteliv. Her er masser af steder, lige fra afslappede pubs og specielle barer, til natklubber, der har åbent til langt ud på morgenen. Uanset hvilken type du er, så er der et stort udbud netop for dig, i Rigas natteliv.

Vil du besøge et særligt sted, så tag til Aptieka, der kan oversættes til Apotek. Det er det perfekte sted at gemme sig, og se en koncert eller hør din yndlingsmusik på jukeboksen. Cuba Bar er et lidt mere livligt sted, og bringer den latinamerikanske lidenskab til Rigas gader. Her er der liv og glade dage og rommen flyder i stride strømme. Er du til det mere rolige, vil du måske nyde Folkklubs Ala Pagrabs, der både er en bar og restaurant. Ud over en lækker menu af traditionelle lettiske retter, har dette folkelige hotspot 16 øl på fad og en pakket kalender med livemusik hele ugen.

Når det er ved at være sent, kan du tage til Kalku Varti, der er en meget populær natklub, der emmer af moderne musik, klassiske drinks og en hedonistisk atmosfære. Sørg for at booke en af vore lejligheder i Riga, så du har et dejligt sted at slappe af og hvile dig, inden du skal ud i nattelivet igen.

Start din tur til Riga på den rette måde – Hvordan man kommer ind til byen

Riga lufthavn ligger tæt på byens centrum, og har forskellige transportmuligheder. Der er Bus 22, der afgår direkte uden for lufthavnsterminalen til grænsen af den gamle bydel. Billetterne er meget billige og de kan købes i forvejen, eller du kan købe af chaufføren, når du stiger om bord. Turen tager omkring 30 minutter afhængigt af trafikken.

Alternativt kan du tage en Airbaltic-taxi eller minibus uden for lufthavnen. Der er faste priser på turen til den gamle bydel, men du skal købe din billet inde i lufthaven. Du kan også tage en almindelig taxi fra holdepladserne, men pas på uregistrerede taxichauffører, der opkræver for meget.

Endelig kan du tage minibussen, der afgår fra lufthaven hver halve og hele time, og har flere stops på sin rute ind til byens centrum. Billetterne er billige og turen varer ca. en halv time.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se