Ferieboliger I Prag

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

56

Ferieboliger I Prag

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Old town Square 8 Lejligheder
Municipal House 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Prag, Tjekkiet har en værdiansættelse af 4.45 udfra 543 baseret på US$55. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Prag – Budgetvenlige boliger

Prag er et eventyragtigt rejsemål med dets gotiske kirketårne, gamle pladser fra middelalderen og detaljeret arkitektur. Alt igennem de travle, snoede gader åbner der sig nye verdener omkring et hvert gadehjørne. Verdener, der findes i alle former og størrelser, fra hyggelige, moderne kunstgallerier til lækre designerbutikker, til undergrundsbarer med dæmpet belysning. Det livlige byliv, som byen tilbyder, er blevet umådeligt populært gennem de sidste år. Den udsøgte ølproduktion, byens eklektiske blanding af gammelt og nyt og dens smukke, billedskønne horisont har gjort byen kendt. Madelskere vil være i deres rette element i Prag, hvor der er et stort udbud af trendy caféer, moderne restauranter og futuristiske natklubber. Begynd at udforske byens mange facetter, fra en af vore lejligheder i Prag. Vi har en lang række prisbillige studio- og boutique-lejligheder overalt i byen, så du kan bo det bedste sted.

Slotte og specielle gyder – Hvad skal du lave i Prag

Udforsk alle disse seværdigheder fra en af vore lejligheder i Prag. De er alle centralt placerede, så du kan være midt i, hvor det hele sker.

Lejligheder i Prag – Ferielejligheder i Prag

Prags billedskønne områder

Prag består af en håndfuld områder, der hver især bringer deres egen karakteristik og historie til byen. I byens hjerte ligger Stare Mesto også kaldet ”Old Town”, som tilbyder middelalderlig arkitektur, levende pladser og nogle af byens mest interessante seværdigheder. Lige ved siden af Old Town Square ligger Mala Strana, også kaldet ”Little Quater”, som er et område med brostensbelagte gader, barokke kirker, velplejede haver og moderne kunst.

Der ud over findes der Nove Mesto, ”New Town”, som blev bygget i det 14. århundrede med bygninger også fra det 10. og det 19. århundrede. Tager man længere væk, finder man distrikterne Bubenec og Dejvice, som er beboelsesområder med store, imponerende huse, der fører ind til Holesovice, der huser trendy gallerier og natklubber. Endnu længere væk fra Old Town finder du Vinohrady og Vrsovice, der også er beboelsesområder, men med smarte barer og caféer. Elsker du øl, så tag en tur til Zizkov, det er et af Prags livligste områder og har flere barer per indbygger end noget andet sted i byen.

Vi har en lang række lejligheder i Prag, i alle disse områder, så du kan finde det rigtige sted, der passer dig.

Ferielejligheder i Prag

Prags eventyrlige bylandskab er fyldt til randen med spændende muligheder for overnatning. Byen er en af Europas hotteste destinationer i øjeblikket, i det at den udstråler en smitsom blanding af historisk kultur og moderne design. Ferielejligheder i Prag er en blandet affære, som varierer fra intime ferieboliger i byens store jødiske kvarter og luksuriøse hoteller, der flankerer de store attraktioner, til trendy vandrerhjem, som ligger tæt på det pulserende natteliv og stilfulde lejligheder, som vender ud mod gotiske kirker og imponerende museer. Uanset hvor man bor i Prag, vil man have en fantastisk oplevelse, med at udforske alle seværdighederne og mere til.

Usædvanlige skulpturer og imponerende arkitektur – Kunst i Prag

Det er muligt, her ikke er nogen verdenskendte museer, men Prag er alligevel en sammenblanding af forskellige kunstneriske stilarter. Kendt i de senere år for at være en stor udbyder af moderne kunst, byder byen på en lang række fantastiske, moderne kunstgallerier, der ligger spredt i gennem byen.

Men det er ikke kun moderne kunst, som Prag specialiserer sig i. Faktisk kan du finde alle former for kunst i byens gader. Uanset om du holder af surrealistisk kunst, eller kunst fra det 20. århundrede, kubisme eller konstruktivisme, eller om du holder mere af realistisk kunst, så har Prag et museum, galleri eller udstilling lige netop for din smag.

Udendørs finder du også masser af kunst. Mange af de smalle gader i den gamle bydel er smykket med street art, og David Cernys usædvanlige skulpturerer står rundt omkring i parker og gader. Og er det ikke nok, så gå en tur i gaderne og se på det store udbud af imponerende arkitektur, som byen er så kendt for – alt lige fra barok til middelalder, til elegante gotiske bygninger og til futuristiske visioner.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se