Ferieboliger I Porto

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

46

Ferieboliger I Porto

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Torre dos Clérigos 25 Lejligheder
Praça da Liberdade 15 Lejligheder
Livraria Lello 15 Lejligheder
Palácio da Bolsa 11 Lejligheder
Catedral 6 Lejligheder
Mercado do Bolhão 5 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Porto, Portugal har en værdiansættelse af 4.45 udfra 296 baseret på US$76. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Porto –Budgetvenlige ferieboliger

Porto, er den anden største by i Portugal, og byder på middelalderlige fæstningsværk, tårnende kirkespir og smuk, barok, arkitektur alt sammen flettet ind i hinanden af labyrintagtige gyder og hvirvlende trapper. Byen er portvinens fødested og er den dag i dag et vigtigt hotspot for vinelskere, og tilbyder de fineste vine i Portugal. Kombinationen af portvin og den middelalderlige baggrund, giver et kulturelt boost – ikke mindst i det historiske centrum, der også står på UNESCO verdensarvs liste, med flere pladser fra kolonitiden og gamle, nedbrudte huse, der gemmer ruinerne fra den længst glemte romerske periode. Porto er godt på vej ind i nutiden, og har gennemgået en nødvendig renovering, der har bragt moderne design og stil til byen. I dag er byen stadig et vigtigt turistmål, og byder på en rustik charme, som du ikke kan finde nogen andre steder. Dyk ned i den rige kultur fra en af vore mange lejligheder i Porto, hvor du kan bo som de lokale og finde ind til byens sande personlighed.

Lejligheder i Porto – Ferielejligheder i Porto

Porto og lidenskaben for portvin

Porto er måske bedst kendt for sin produktion af portvin, en sød, rød vin, der oftest serveres sammen med dessert. Tusindvis af turister flokker til regionen hvert år, for at smage på de lækre, friske smage af denne ydmyge drik – men hvorfor er Porto det bedste sted at prøvesmage? Det er fordi Porto og områderne omkring Douro flodens dale i det nordlige Portugal har det bedste, frodige mikroklima. Det rige landskab er perfekt til oliven- og vindruedyrkning, og giver også det perfekte miljø til de druer, der bruges til portvine.

Overalt i dette grønne område, i denne del af Portugal, ligger der en stor del af quintas, eller vingårde, der producerer portvin og andre vintyper. En af de mest populære aktiviteter blandt besøgende i Porto er quintas-hopping, hvor du tager fra vingård til vingård og prøvesmager disse skønne dråber, og lærer om processen bag om produktionen.

Lær alt om Porto og dens lidenskab for portvin, mens du bor i en af vore Porto lejligheder, der ligger rundt omkring i byen. Du har masser af tid til at smage på regionen, og lære mere om processen bag Portugals yndlings dessertvin.

Ferielejligheder i Porto

Den historiske og kulturelle by Porto er en af Portugals mest populære rejsemål. Såvel som at have en endeløs forsyning af hjemmelavet portvin, er der mange historiske attraktioner, som går helt tilbage til landets fortid. Ferielejligheder i Porto afspejler en kombination af historisk charme, en kulturel atmosfære og luksuriøse bekvemmeligheder, blandt andet mange stilfulde hoteller som ligger langs floden og ad de snoede gader i byens centrum. Andetsteds popper intime vandrerhjem op omkring hvert et gadehjørne, for dem som søger Portos højtelskede natteliv, og billige ferielejligheder, som fremviser de finere aspekter i den portugisiske livstil.

En blanding af middelalder, barok og nutidig – Hvad skal du lave i Porto

Kig igennem vores udbud af lejligheder og boutique-boliger i Porto, mange af dem ligger i nærheden af byens seværdigheder.

Spis, drik og rejs som de lokale

Portos rustikke landskab er den perfekte kulisse til at indsnuse den lokale atmosfære. Dyk ned i de hyggelige, familiedrevne caféer og se verden passere forbi. Kig ind i luksusbutikkerne, der ligger langs de ujævne gader, og nyd en Francesinha, som er Portugals svar på en grillet ostesandwich. Det er en populær snack blandt de lokale, når de skal have en hurtig bid mad, og er den perfekte mad at tage med dig, når du spadserer rundt i byen. Senere, når solen er ved at gå ned, kan du gå op til toppen af byen og nyde en Vinho Verde ved en af barerne. Vinho Verde er en skøn hvidvin med en let grøn farve, og er alt hvad du kan ønske dig af en rig, Portugisisk vin.

Når du er klar til at tage hjem, kan du hoppe på en af de gammeldags sporvogne, der buldrer op og ned ad de stejle gader. De giver et gammeldags og pittoresk billede af byen, med de lokale, der hænger ud af vinduerne, og de skønne klokker der ringer, når man kører ned af brostensvejene.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se