Ferieboliger I Paris

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

54

Ferieboliger I Paris

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Musée du Louvre 15 Lejligheder
Arc de Triomphe 14 Lejligheder
Champs-Élysées 13 Lejligheder
Stade de France 13 Lejligheder
Notre-Dame 8 Lejligheder
Tour Eiffel 6 Lejligheder
Opéra Bastille 3 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Paris, Frankrig har en værdiansættelse af 4.45 udfra 643 baseret på US$64. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Paris – De bedste ferieboliger

Paris er indbegrebet af sofistikerethed, og tiltrækker hvert år millioner af besøgende, med sin charme, kultur og verdenskendte seværdigheder. Overalt i de parisiske gader er der tusind ting at lave for enhver slags besøgende, fra Eiffeltårnets ikoniske silhuet til Montmartres kunstneriske kvarter, og Louvres vide sale. Smukke brostensbelagte gader summer af vintage stil, mens åbne boulevarder med luksusbutikker, caféer og rustikke bistroer indrammer hvert et sted. Hvad enten du vil se alle de store turistattraktioner, eller vil lære de mindre kendte dele af byen at kende, har vi den perfekte lejlighed til dig. Lad dig synke ned i den parisiske livsstil i en af vore boutique boliger eller rummelige lejligheder.

Lejligheder i Paris - Ferielejligheder i Paris

Den parisiske livsstil – gamle markeder og snoede gader

Det er muligt, at Paris er en af de mest besøgte turistrejsemål i verden, men der er stadig områder af ro, hvor du kan udforske det lokale liv og undgå menneskemængderne. Gå en tur i det gamle St. German-des-Pres marked, der er omkranset af en eklektisk blanding af caféer, barer og restauranter, hold picnic ved Quai St. Bernard, hvor der er skønne skyggefulde steder for de, der har lyst til at læse. Besøg La Pagode, Paris’ egen pagode-biograf, der viser et udvalg af anderledes film, og bliv væk i Latinerkvarteret, som er et brostensbelagt mismatch af designbutikker, souvenirbutikker og autentiske franske bistroer. At leve som de lokale er nemt i en af vores særligt udvalgte, billige og hyggelige pariser lejligheder.

Ferielejligheder i Paris

Den parisiske sans er fremtrædende hos de fleste ferielejligheder i Paris. Turister flokkes omkring hotspots, hvor store navne inden for litteratur, kunstnere og musikere tidligere er kommet for at få inspiration, inklusiv hyggelige lejligheder i det kulturelle Montmartre og stilrige, moderne hoteller som omkranser brede boulevarder. Ferielejligheder i Paris varierer fra glitrende hoteller som oser fransk charme og elegante nuancer, til små traditionelle ferieboliger, gemt væk nede langs ad de snoede gader i det latinske kvarter. Hvor end man bor, vil man aldrig befinde sig langt fra et af de højt anerkendte museer eller et af byens mange kendte varetegn.

Verdenskendte muser og monumenter – Hvad skal man lave i Paris

Vores samling af lejligheder i Paris indeholder et stort udvalg af prisvenlige boutique studio-lejligheder og billige luksuslejligheder, hvoraf mange ligger netop i nogle af de ovennævnte områder.

Ankomst i Paris – Fra lufthavnen til indre by

Paris har to primære lufthavne, Orly og Charles de Gaulle, også kaldet Roissy. Begge lufthavne har effektive og hyppige forbindelser til byens centrum. Der findes også lufthavnen Beauvais, der ligger noget længere væk, og servicerer lavprisselskaber.

Fra Orly, der ligger 18 km væk fra Paris indre by, kan man hoppe på en shuttlebus, tage Orly-val til metroen, eller tage et tog til byen. Fra Charles de Gaulle lufthavnen, der ligger 30 km nord for Paris, er det nemmeste at tage toget fra lufthavnens station, der har shuttletog fra terminalerne, eller tag en af de mange taxier, der venter uden for lufthavnsbygningen. Beauvais lufthavnen ligger 75 km nord for Paris, og det er derfor en noget længere tur. Der er togforbindelse til Paris.

Mange mennesker ankommer til Paris via tognettet, der krydser landet og de nærliggende lande, ligesom Eurostar ankommer fra England. Alle internationale ankomster ender typisk på Paris’ hovedstation, Gare du Nord. Uanset hvor du kommer fra, kan du finde lejligheder i Paris, i netop det område, du kan lide.

Offentlig transport i Paris

Paris er en ekstremt brugervenlig by, med et hurtigt, effektivt og stabilt transportsystem, der spreder sig ud over hele byen, og videre. Metro-systemet er et af de nemmeste at navigere i, i Europa, med et hav af linjer og stationer, og dækker blandt andet alle de store attraktioner. Der findes også et godt netværk af buslinjer, hvor man kan nyde udsigten gennem byen, men vær opmærksom på, at der ofte er tæt trafik.

Mange af byens hotspots ligger tæt på hinanden, så man kan faktisk gå fra sted til sted og nyde arkitekturen og Paris’ charme, mens man spadserer. Bliver du træt, kan du altid hoppe på en af sightseeing-busserne, der ofte tager besøgende med fra én seværdighed til den næste.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se