Ferieboliger I Palma

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

1

Ferieboliger I Palma

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Lejligheder i Palma de Mallorca – Billige boliger

Mallorcas hovedstad ved Middelhavet viser et smukt sceneri og skønt vejr. Omgivet til den ene side af det rolige, blå hav og de fjerne bjerge til den anden. Det er billedskønne omgivelser for enhver form for ferie. Overalt i byen er der masser af iøjnefaldende arkitektur, og i baggrunden er den evigt blå himmel. Beliggende på en bakke, lige over byen, kigger det gamle kvarter stolt ud. Her er der masser af små gyder, der snor sig langs fine cafeer, små butikker og lokale restauranter, så vel som museer og gallerier, der viser øens udbud af kunst. Når du er færdig med at udforske byen, kan du slappe af med en øl og lidt skaldyr, når du holder en af de typiske lange frokostpauser. Vælg et sted der ligger med udsig over stranden og havet, og nyd Palmas afslappede livsstil. Vores lejligheder i Palma de Mallorca ligger spredt ud over byen, så uanset om du vil bo ved stranden eller er mere fokuseret på kulturen, er her noget at vælge imellem.

En blanding af historie og natur – Hvad skal du lave i Palma de Mallorca

Lejligheder i Palma de Mallorca – Ferielejligheder i Palma de Mallorca

Palma de Mallorcas bedste strande

Palma de Mallorca er et populært hotspot for de solhungrende, der vil nyde sol og sand. Dets idylliske beliggenhed i Middelhavet, giver øen et behageligt klima året rundt. Der er en del indbydende strande, der giver dig den bedste mulighed for at læne dig tilbage og slappe af.

Vest for Palma de Mallorca ligger Cala Major stranden, som er en bred sandstrand, der er meget populær hos de lokale og turisterne i løbet af sommermånederne. Stranden byder på et klart udsyn ud over havet, og her er masser af barer, museer og restauranter der kan underholde dig. Til øst for byen ligger Playa de Palma, som er næsten 5 km lang. Det er Palmas mest kendte strand, og bliver godt fyldt i løbet af sommeren. Hvis du ønsker et levende miljø, så snup et bord ved en af barerne eller restauranterne, der ligger ned til stranden, og nyd livet på en solrig eftermiddag.

Turister kommer ofte for at besøge stranden ved Palma, og fra en vore skønne lejligheder i Palma de Mallorca kan du nyde solen, sandet og stranden.

Palma de Mallorcas gamle historie

Ud over sandstrande kan Palma de Mallorca byde på en fantastisk rig historie. Øen har været beboet siden år 5000 f.Kr. og blev siden hen invaderet og besat af romerne i år 123 f.Kr. Denne del af historien blev først rigtig kendt i 1950’erne, da turisterne for alvor blev tiltrukket af øen, og ville vide mere om dens historie og fortid, udover blot at nyde strandene.

Igennem sit liv, har Mallorca, på trods af dens undseelige størrelse, set en del invaderende styrker. Den mest kendte invasion blev foretaget af Kong James I af Aragon. Han angreb byen med en enorm hær på 15.000 mænd og 1500 heste – et antal, som den lille ø ikke kunne stå imod. I dag er Palmas katedral, La Seu, byens mest historiske seværdighed. Katedralen blev rejst over resterne af en gammel moské i 1229 efter Kong James’ invasion, men kirken stod først færdig århundreder senere, i 1601.

Ferielejligheder i Palma de Mallorca

For at fremvise sin status som en populær feriedestination, byder ferielejligheder i Palma de Mallorca på masser af steder, som ligger ud til stranden, herunder selvforsørgelses lejlighedskomplekser, med udsigt over havet, og luksushoteller, der ligger lige på sandstranden. I byens centrum, blandt de snoede veje i den gamle bydel, ligger intime vandrerhjem og ferieboliger som tilbyder et mere traditionelt sted at bo, og en række lejligheder til leje, som kan findes i nærheden af alle de store attraktioner. Ferielejligheder i Palma de Mallorca er billige og inden for gåafstand af stranden og øens ikoniske vartegn.

Offentlig transport i Palma de Mallorca

Det er nemt at komme til vore lejligheder i Palma de Mallorca med de forskellige muligheder for transport, byen kan tilbyde. Lufthavnen Palma de Mallorca bringer gæsterne til øen, og herefter er der mange muligheder for at komme rundt i byen. Bybusserne er den nemmeste måde at komme rundt på, og her er ruter fra lufthavnen og til mange steder rundt omkring i byen. Det er også den bedste måde at komme fra den ene seværdighed til den anden på, så du rigtigt kan udforske øen.

Alternativt, kan du tage en taxi uden fra terminalerne. Turen er hurtigt, alt efter trafikken og priserne er meget overkommelige.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se