Ferieboliger I Palermo

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

27

Ferieboliger I Palermo

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Palermo, Italien har en værdiansættelse af 4.35 udfra 87 baseret på US$34. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Palermo – Billige luksus studio-lejligheder

Palermo, Siciliens primære by, er en by med mange facetter. Fyldt med en eklektisk blanding af stilarter, der er blandet ind i en historie, der tæller flere invasioner og magtholdere, og med en heksekedel af unik italiensk kultur, byder byen på noget nyt omkring hvert et hjørne. Du kan dykke ned i den autentiske del af Palermo og gå en tur igennem den gamle by, der er et miskmask af smalle gyder og dybt præget af den rustikke arkitektur og de lokale caféer. Midt i blandingen af museer, kirker og hyggelige restauranter, vil du få et glimt af en by, der har oplevet en masse. I dag er byen dog kommet oven på og byder på et billedskønt hotspot, der er fyldt med italiensk charme, hypnotiserende skønhed og en fascinerende lokalbefolkning. Få set byen fra alle sider, med en af vore lejligheder i Palermo. Gennemse vores omfattende samling af ferieboliger på budget- og boutique-lejligheder, der emmer af denne livlige bys charme og karakter.

Lejligheder i Palermo – Ferielejligheder i Palermo

Palermo, med sine helt særlige gadekøkkener

Ligesom de fleste italienske byer, er Palermo et stort tiltrækningspunkt for madelskere, og kan tilbyde et varieret køkken, med en stor tradition og frisk smag. Du vil finde mange af de klassiske italienske retter i de fleste restauranter, lige fra pizzaer med lokale råvarer til pasta med flødesauce, men du vil sandsynligvis også møde et par varianter, du ikke har hørt om før.

For at gå lidt dybere ind i Palermos madkultur, kan du glemme restauranterne og gå udenfor, fordi mange af de lokale retter serveres fra gadeboder, der emmer af lækre dufte. Nyd smagen og bestil cannoli, der er kegleformede og fyldte med ricotta, som du kan finde på næsten et hvert gadehjørne. Nogle mennesker siger, at de laves bedst i Palermo, så sørg for dagligt, at give plads til et par af disse lækkerier.

Føler du dig mere eventyrlysten, kan du prøve milza, som dybest set er en milt-sandwich. Det lyder ikke så appetitligt, men det er virkelig en specialitet i gaderne i Palermo. Masser af gadesælgere sælger dem fra travle boder ved vejsiderne, så føler du dig modig, bør du kaste dig ud i det.

Lev som de lokale i en af vores Palermo lejligheder, det perfekte udgangspunkt for at udforske alt det, byen har at byde på, herunder den lækre, og til tider lidt usædvanlige, madkultur.

Ferielejligheder i Palermo

Palermo daser i Italiens historiske personlighed; byen fremviser fantastiske ruiner og en afslappet livsstil, som har blomstret i århundreder. Omkring byens maleriske udseende, henvender ferielejligheder i Palermo sig til alle slags rejsende. Der er overdådige hoteller, med udsigt over ældgamle kirker, samt en luksuriøs indretning, som er i tråd med Italiens charme, samt billige vandrerhjem, der kun ligger et kort øjeblik fra lækre spisesteder og barer, og centrale ferielejligheder, der tilbyder besøgende mulighed for, at udforske byen ud fra et anderledes perspektiv. Uanset hvilken slags rejsende du er, så er der et sted for dig at bo i Palermo.

En ydmyg historie og maleriske paladser - Hvad skal du lave i Palermo

Gennemse vore Palermo lejligheder og find det perfekte sted at bo. Vi har boliger overalt i byen, deriblandt i områderne listet ovenfor.

Kortlæg Palermo – kom omkring i byen

Den nemmeste måde at komme fra lufthavnen til centrum af Palermo er med bus. Busserne kører fra lufthavnen hver halve time og tager dig til Politeama, pladsen foran hovedbanegården. Turen varer omkring 45 minutter, men i myldretiden kan det være mere. Alternativt, kan du tage et tog fra lufthavnen til hovedbanegården. Der er et tog, der afgår ca. hver time, men rejsen kan tage op til en time (og til tider endda længere), derfor er det bedre at tage bussen. Hvis du har travlt, kan du tage en taxa, selvom det ofte betragtes som en dyr transportform, især for turister, der er ankommet til byen.

Når man først er i Palermo, er det nemt at finde rundt. Der er et effektivt bussystem, der kører mellem alle seværdighederne, og du kan nemt købe dags- eller ugebilletter ved tobakskiosker og lokale butikker, for at spare penge. Desuden er der tog med afgang fra hovedbanegården til de omkringliggende byer, der giver mulighed for forskellige dagsture i løbet af dit ophold.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se