Ferieboliger I Nice

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

1

Ferieboliger I Nice

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Lejligheder i Nice - Prisvenlige ferieboliger

Nice er et specielt, overdådigt hotspot på Frankrigs kyst. Byen har en luksuriøs atmosfære fyldt med glitter, glamour og en solid streg af kultur. Solen skinner året rundt og giver en afslappet atmosfære, mens udbuddet af museer, kunstgallerier og historiske bygninger byder på en vej tilbage i tiden. Nice er imødekommende over for alle, uanset hvilken rejsestil eller budget du har, og tiltrækker derfor år efter år backpackere, velhavende turister og familier. Nyd den fantastiske stemning på en lokal café i de snoede gader i den gamle bydel, eller du kan slentre langs den brede Promenade des Anglais, og finde et sted at sole dig, i det store udvalg af sandstrande, der ligger så langt øjet rækker. Madelskere kan også glæde sig, da Nice byder på en indbydende menu af autentiske franske lækkerier samt et skønt udvalg af internationale- og fusionsrestauranter. Udforsk alt hvad byen har at byde på, med en af vores lejligheder i Nice. Uanset hvad din rejsestil er, så har vi det perfekte sted til dig.

En avantgarde atmosfære - Hvad kan du lave i Nice

Vores store liste af lejligheder i Nice dækker alt lige fra specielle studio-lejligheder til boutique-boliger, og findes placerede rundt omkring i byen, også nær de ovenfor omtalte seværdigheder.

Nices solbestrålede markeder

Der er intet bedre end at gå og kigge på markedsboder, mens man nyder Middelhavets varme sol. Og ganske rigtigt har Nice nogle fantastiske markeder, der er spredt ud over byen. En af de mest populære ting for turister at gøre i byen er, at slentre rundt blandt udendørsboder, der dukker op langs Cours Saleya, hvor der er et væld af farver, skønne dufte og autentiske seværdigheder.

Ud over travle boder, er der også et godt udbud af luksusbutikker og rustikke, hyggelige cafeer spredt rundt i området, så du kan snuppe noget varmt at drikke, slappe af, og se verden udspille sig omkring dig.

Når du er klar til at kigge videre, finder du en god blanding af varer, og her er alt lige fra flotte hatte, farverige krydderier, friske, saftige frugter og grøntsager, ting til hjemmet og til antikke kuriositeter. Der findes også et fiskemarked, et kunst- og håndværkermarked, hvor du kan købe lokale souvenirs, desuden er der et postkortmarked i byen.

Vi har et stort udvalg af lejligheder i Nice, der ligger omkring byens markeder, hvilket giver dig nem adgang til den livlige handel, i disse autentiske kulisser.

Lejligheder i Nice – Ferielejligheder i Nice

Ferielejligheder i Nice

Nices ekstravagante omdømme er afspejlet i byens opholdsmuligheder Langs promenaden, står store hoteller kun få skridt fra stranden, mens de sammenfiltrede gader i den gamle bydel, tilbyder små ferieboliger, som står for en finulig fransk stemning og livlige vandrerhjem, tilbyder samtidig billige steder at bo. Ferielejligheder i Nice omfatter også en række stilfulde lejligheder på strandpromenaden, med udsigt over havet, samt overkommelige feriekomplekser, som har imponerende udsigter og en intim atmosfære. Alle ferielejligheder i Nice ligger inden for gåafstand af de overdådige strande og alle de store attraktioner.

Nices natteliv, der aldrig ender

Meget af den franske Riviera er kendt for sit førsteklasses natteliv, og Nice adskiller sig ikke fra dette ry. Efter mørkets frembrud, bliver byen livlig og byder på masser af trendy barer, afslappede pubber og førsteklasses klubber.

Langs Promenade des Anglais, finder du det meste af nattelivet samlet, her er der et stort udvalg af klubber så vel som byens kasino. Hvis klubberne ikke er noget for dig, er det alligevel det perfekte sted at tage hen, efter mørkets frembrud, ganske enkelt for stemningens skyld - der er altid en eklektisk blanding af kunstnere, der tiltrækker dem, der er i festhumør.

Alternativt kan du besøge Massena og den gamle bydel, som huser en stor del ejendommelige barer og livlige natklubber. Ligesom byens varierede udbud af kultur, kunst og mad, tilbyder Nices natteliv noget for enhver smag, uanset om du kan lide den sjælfulde lyd af jazz, eller bare vil danse til nogle af verdens bedste DJ's, eller blot vil nyde atmosfæren uden at sprænge budgettet.

Nyd kystlinjen mellem lufthavnen og byens centrum

Nices lufthavn ligger langs kysten, der fører ind til byens centrum og giver dig en fantastisk udsigt, når du kommer ind til byen. Du kan hoppe på en bus eller et tog, der begge kører direkte fra lufthavnen til centrum, mens du nyder udsigten. Hvis du har travlt, så snup en taxa uden for lufthavnsterminalen, det er både billigt og en god oplevelse. Hvis du ankommer midt i myldretiden, er det bedst at aftale en fast pris for taxaturen, ellers kan du ende med at betale unødigt høje priser for det, der skulle have været en kort og billig tur.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se