Ferieboliger I New York City

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

2

Ferieboliger I New York City

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Yankee Stadium 2 Lejligheder

Lejligheder i New York – Billige ferieboliger

New York, er en af verdens mest berømte byer, der kan prale af sit enorme udbud af imponerende arkitektur, et kæmpe udvalg af restauranter og en sprudlende atmosfære der bølger sig igennem byens veloplyste gader. Byens silhuet er en af de mest velkendte i verden og der er et væld af ting af lave, lige fra at spadsere i Central Park, nyde livet ved Times Square om aftenen, eller tage en tur op i Empire State Building og se den fantastiske udsigt. Udlev drømmen i en af vore lejligheder i New York, hvor du kan finde et stort udvalg af budgetvenlige lejligheder og boutique-boliger, der vil give dig det bedste sted at bo.

Verdensberømte seværdigheder – Hvad skal man se i New York

Vores lejligheder i New York findes spredt ud over byen, fra the Bronx til Upper East og West Side.

Lejligheder i New York - Ferielejligheder i New York

New York væk fra seværdighederne – de mindre kendte hot spots

New York er et af de største turistrejsemål i verden og de kendte seværdigheder kan godt blive noget overrendte af besøgende. Heldigvis er der en del steder, væk fra de travle områder, som mange turister ikke kender til, som tilbyder lidt mere ro væk fra byens livlige centrum.

Red Hook, er et af Brooklyns ‘up-and-coming’ områder. Her ved havnefronten kan du gå rundt i spændende små butikker, restauranter og kunstgallerier, og indsnuse den pulserende kreative atmosfære. Det ligger lidt uden for bymidten, men i weekenden er der gratis havne-taxi, der sejler fra Manhattan.

Elevated Acre, er et område, som selv mange lokale new yorkere ikke kender til. I mellem højhusene, tæt på Wall Street, ligger dette rolige grønne område, hvor man kan nyde en kop kaffe og se på verden. Om sommeren vises der udendørsfilm i amfiteateret, der ligger her.

Kunstelskere bør besøge MoMa PS1, som er en afdeling af the Museum of Modern Art, og ikke lige så besøgt. Der er et udbud af new-age, urbane udstillinger her, også en del street art. Den smukke gård ændres ofte for at matche udstillingerne.

Hvis du leder efter noget, lidt uden for alt det kendte, kan du også finde det, i vores New York lejligheder i de mere ukendte områder af byen.

Ferielejligheder i New York

Som en af verdens mest populære feriedestinationer, tilbyder ferielejligheder i New York en blanding af muligheder, som passer til enhver rejsende. Enorme, verdenskendte hoteller står side om side med mindeværdige attraktioner, som tilbyder et stilrigt sted at opholde sig, i en af verdens mest glitrende byer; alt imens tagterrasse lejlighederne står for en filmisk baggrund til din tur. Der er også mange billige muligheder, lige fra centrale vandrehjem, placeret op ad livlige barer og 24/7 restauranter, til lejlighedskomplekser, som overser de travle gader og skinnende lys i Det Store Æble.

At komme rundt i New York – Fra lufthavnen til centrum

New York har ikke mindre end 3 lufthavne, der servicerer byen. John F. Kennedy lufthaven, der har internationale ruter ligger 15 mil fra Manhattans centrum. Den nemmeste måde at komme fra JFK til byen på, er via AirTrain, der kører ind til det centrale Manhattan og linker til New Yorks undergrundsbane. La Guardia lufthavn, der primært tager imod indenrigsfly, har ekspresbusser til Manhattan og en livlig taxikørsel uden for terminalerne. Til sidst er der den mindre kendte Newark-Liberty lufthavn, der ligger i New Jersey, men er tættest på nedre Manhattan. Der afgår et transittog, der kører i rutefart mellem lufthavnen og Pennsylvania Station.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se