Ferieboliger I Napoli

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

19

Ferieboliger I Napoli

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Museo Archeologico 8 Lejligheder
Teatro San Carlo 4 Lejligheder
Piazza del Plebiscito 3 Lejligheder
Castel dell'Ovo 3 Lejligheder
Duomo di Napoli 2 Lejligheder
Castel Nuovo 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Napoli, Italien har en værdiansættelse af 4.55 udfra 94 baseret på US$45. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Napoli – Billige ferie studieboliger

Napoli er den tredje største by i Italien og gemmer på et væld af kunst og kultur. I hjertet af byen, kan det historiske centrum prale af en UNESCO World Heritage-status, mens håndfulden af første klasses museer fortjener noget af verdens bedste kunst og arkæologi. Bland dette sammen med den fortryllende vifte af arkitektur, fra ornamenterede paladser til gamle, faldefærdige slotte, og man har en eventyrlig by fyldt med rige historier og seværdigheder. Det er heller ikke kun visuelle godbidder, som Napoli har at tilbyde. Det er en af de mest lækre byer i Italien, der byder på et udbud af indbydende, autentiske retter som tyndt bagte pizzaer, tykke, cremede pastaer og kaffe, der vil kickstarte din dag. Napoli er uden tvivl et mesterværk af en destination med oplevelser for alle sanser. Forkæl dine sanser i en af vores lejligheder i Napoli, fra boutique-studioer i det historiske centrum til luksuriøse lejligheder med udsigt til rigt detaljeret arkitektur.

Katedraler og slotte – Ting at lave i Napoli

Vores Napoli-lejligheder kan findes spredt over hele byen, hvoraf mange er i og omkring de populære steder, der er listet ovenfor.

Lejligheder i Napoli – Ferielejligheder i Napoli

Ferielejligheder i Napoli

Napolis skyline er udstyret med en byge af udsmykkede spir og imponerende arkitektoniske strukturer. Blandt alt dette, dybt inde på gamle snoede gader, er der en bred vifte af Boutiquehoteller, der oser af italiensk charme. Ferielejligheder i Napoli inkluderer også en række designervandrerhjem, der er i stor grad imødekommer tendensen af unge, stilfulde besøgende og uafhængige ferielejligheder, der tilbyder en billig og intim måde, at udforske byen på. Uanset hvor du vælger at bo, er den storslåede atmosfære af Napoli indlemret i den luksuriøse stil og de moderne nuancer.

Den rige kaffekultur i Napoli

Det er almindeligt kendt, at Italienerne elsker deres kaffe med hundredvis af espresso caféer spredt over hele landet. Napoli er ikke anderledes med en stor del af befolkningen afhængige af et koffeinkick om morgenen til at starte deres dag. For de fleste lokale i Napoli bestilles en lille espresso for at holde dem gående, så følg trop hvis du ønsker at passe ind og opleve kaffe som den bedste kultur.

Det er ikke kun populariteten og nødvendigheden af kaffe, der gør den varme drikkekultur i Napoli så interessant. Der er også et antal skikke, som væver sig ind i kaffekulturen og er gode at kende til, før man tager afsted. En af de bedste traditioner er caffe Sospeso, som henviser til at nogen betaler for to kaffe men kun tager en. Den anden kaffe kan derefter blive taget og drukket af en mindre heldig person - en person, som ikke har råd til at købe sin egen kaffe.

Denne tradition begyndte i Syditalien omkring Napoli, og mens det måske ikke er så tydeligt som det var engang, foregår det stadigvæk i de mere lokale kaffehuse. Hvis du føler dig gavmild, hvorfor så ikke bestille en caffe Sospeso.

Vi har en række Napoli-lejligheder inden for gåafstand af et utal af autentiske caféer, så man kan få en fornemmelse af den lokale kaffekultur.

Navigering i Napoli – At komme til bymidten fra lufthavnen

Lufthavnen i Napoli er usædvanligt tæt på byens centrum, hvilket gør din rejse let og billig. Der er en shuttlebus som kører fra lufthavnsterminalerne til Piazza Garibaldi i centrum. Den kører meget regelmæssigt og det tager cirka en halv time at foretage rejsen. Alternativt kan man få fat i en taxa fra lufthavnens taxiholdeplads, som vil tage en direkte til destinationen for et minimalt gebyr. Fordi lufthavnen ligger så tæt på og er let at komme til, har Napoli ikke installeret nogen andre muligheder for at komme til og fra lufthavnen. I øjeblikket er det enten Alibus (shuttlebussen) eller en taxa.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se