Ferieboliger I Moskva

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

109

Ferieboliger I Moskva

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Moskva, Rusland har en værdiansættelse af 3.95 udfra 3 baseret på US$39. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Moskva – Kortsigtede ferielejeboliger

Moskva kan tilbyde dig en eventyrlig oplevelse, med et væld af farverige, kuplede paladser og en grandiøs, yderst kompliceret arkitektur. Udover at være en drøm for den ihærdige fotograf, er Moskva også vært for en tung og gammel kommunistisk historie, som gennemsyrer byen i alle dens gader og stræder, men byen kan også tilbyde dig en yderst charmerende kunst scene , som er hjemsted for nogle at de allerstørste kultur værker i verden . Kunst, historie og humor spiller en yderst stor rolle i Moskvas fortælling, men der findes også en blomstrende moderne livsstil, som tilbyder dig besøg et væld af nouveau caféer, smarte restauranter, samt et besøg i byens hedonistiske natteliv. Uanset om du er på udkig, efter nogle af verdens mest elskede scene-optrædener, eller en tur igennem byens ældgamle historie, eller blot vil beundre den smukke arkitektur, eller dykke ned i det famøse russike natteliv, så vil Moskva ihvertfald ikke skuffe dig. Du kan udforske alt dette, men også mere, fra vores lejligheder i Moskva, som kan tilbyde dig et komfortabelt og billigt sted at bo.

Løgkupler og Kunstgallerier – Spændende ting, som du kan opleve i Moskva

Fra vores lejligheder i Moskva, har du en let adgang til alle byens store attraktioner. Mange er placeret tæt ved byens midte, og der er ikke længere end du kan gå mellem de forskellige attraktioner.

 Lejligheder i Moskva – Ferielejligheder i Moskva

Ferielejligheder i Moskva

Moskva er fyldt med luksuriøse hoteller og fornemme ferielejligheder, hvor mange af dem fremviser den samme vidunderlige arkitektur, som de andre seværdigheder i byen. Hvis du er på udkig efter centralt baserede ferielejligheder i Moskva, som giver rig mulighed, for virkelig at opleve byen på nært hold, så er vores store udvalg af ferielejemål en perfekt mulighed. Vores lejligheder ligger spredt omkring de store seværdigheder og giver dig samtidig gode muligheder for, at blive bekendt med Moskva helt nede på det lokale niveau.

Sjove Caféer – den kreative side af af Moskva

Udover byens ældgamle historie og rækker af skønne gamle bygninger, er Moskva også hjemsted for en farverig ungdomskultur, som bringer mange kreative vidundere med sig. Spredt rundt i byen, kan du finde op til flere caféer, som oser af new-age design og en sjov personlighed. Eftersom Moskva er på vej ind i det nye århundrede, bliver der på hvert et gadehjørne, åbnet op for flere af disse charmerende etablissementer.

More Vnutri har kombineret en café med en kreativ kunstudstilling. Udover at beundre de iøjefaldende kunstværker, kan du også prøve dine kreative evner af i en af de kunstneriske workshops, som tilbyder et væld af kunstdiscipliner for dig at lære. Husk samtidig at prøve kræfter med nogle af caféens vegatar retter og friske drinks. Du kan også tage ind på Didu, som er en mærkværdig café med vægge af modellervoks. Der hænger kurvestole fra loftet, som sammen med resten af caféens virvar af møbler,danner en harmonisk helhed – nå ja, og så er væggene samtidig fyldt med sjove og underlige skulpturer af modellervoks.

Usadba Freelabs er en anden af Moskvas usædvalige cafér. Denne café kan findes inde bag murene af et historisk palæ, og smelter nyt og moderne design sammen med det gamle. Caféens klintel består næsten udelukkende af kreative personer.

At komme til Moskva – Fra lufthavnen til bymidten

Det er en let sag, at komme frem til vores lejligheder i Moskva, hvis du er bekendt med hvilken lufthavn du flyver til. Da der er tre forskellige lufthavne i byen, kan det være en smule forvirrende. Der er Sheremetyevo lufthavnen, som mest er til internationale fly fra Europa og Amerika. Domodedovo lufthavnen er en mindre luffthavn, som har set en forøget popularitet, med dens lavpris flyrejser. Til slut er der Vnukovo lufthavnen. Alle tre lufthavne er serviceret af Aeroexpress togselskabet, som tilbyder den letteste og billigste rejse ind til Moskvas bymidte.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se