Ferieboliger I Milano

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

35

Ferieboliger I Milano

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Fiera di Milano 31 Lejligheder
San Siro 24 Lejligheder
Duomo di Milano 16 Lejligheder
Parco Sempione 6 Lejligheder
Castello Sforzesco 2 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Milano, Italien har en værdiansættelse af 4.15 udfra 202 baseret på US$56. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Milano – Boliger på budget

Milano er en prominent mode- og industriby. Byen betragtes som hovedstaden for mode og design med en stilful og moderne modescene der understøtter dette, desuden er byen rig på en fascinerende historie, der lurer bag designer butikkerne. I hjertet af byen rejser domkirken Duomo sig, høj og stolt står den og imponerer selv den romerske kultur, der altid har fokus på detaljer som viser sig i de omkringliggende områder. Milano er ikke kun et overfladisk mode hot spot med vægt på handel, det er indbegrebet af en romantisk italiensk by med en lang række fantastiske ting at tage sig til – lige fra at dykke ned i enorme kunstsamlinger, nyde det livlige natteliv og spise noget af Italiens bedste mad. Lær det sande Milano at kende, vælg en af vore centralt beliggende lejligheder. Vi har billige små lejligheder og korte lejemål for enhver form for rejsende, hvad enten du er på shoppingtur, er en kunstkender eller en inkarneret mad-entusiast.

Smukke katedraler og klassisk opera – Hvad kan man lave i Milano?

Vores udvalg af lejligheder i Milano spreder sig over hele byen, også i og omkring de ovennævnte områder.

Aftenture og søndagsfrokost – Lev som de lokale i Milano

Kom ind under huden på byen og udforsk gaderne som en lokal. Når du først har oplevet alle seværdighederne er det tid til at udforske de mere ukendte områder af byen. Først check udstillingerne i byens foto-galleri, Carle Sozzani, som har varierende udstillinger og events, gå en tur langs Navigli kanalerne, drik en kop kaffe og kig på det sprudlende liv der udfolder sig omkring dig. Bagefter tag til Colonne di San Lorenzo, en historisk plads, der er blevet stedet at hænge ud for de unge. Det er det perfekte sted at nyde Milano om aften, med dets udbud af sjove barer og imponerende arkitektur.

I weekenderne tager de lokale ud på landet, der ligger rundt om byen, for at nyde frokosten i et af de mange spisesteder på landet. Der er masser af vingårde og landmands-restauranter rundt omkring, så snup en stol og nyd en stille eftermiddag.

Udforsk byen som en lokal, check ind i en af vore hyggelige boutique-lejligheder i Milano, som findes spredt ud over byen.

Lejligheder i Milano - Ferielejligheder i Milan

Ferielejligheder i Milan

Ferielejligheder i Milan reflekterer byens trendy, kulturelle atmosfære. Mellem de stilrige forretninger og den udsmykkede gotiske arkitektur, findes der mange kortvarige steder at bo, som tilbyder et sofistikeret indblik, ind i det italienske byliv; såvel som luksuriøse hoteller, som blomstrer med designrige detaljer og billige ferieboliger, som er fyldt med traditionel charme. Der er også utallige moderne vandrehjem, som imødekommer den unge målgruppe i Milan, og overkommelige lejligheder, som omkranser de store attraktioner, med en flot udsigt over den smukke skyline.

Kom til Milano – Fra lufthavnen til centrum

Milano har to lufthavne. Linate er den mindste, og bruges primært til indenrigsflyvninger. Den bedste måde at komme fra Linate til centrum på er med bus eller taxi, da der ikke er nogen togbaner. Der er en direkte ekspresbus, der går uden for terminalområdet til Piazza San Babila i Milanos centrum.

Malpensa lufthavn er den mest brugte lufthavn, med mange lavprisselskaber der flyver hertil og internationale flyvninger. Der er flere forskellige muligheder for at komme ind til byen, blandt andet en direkte shuttle-bus, der tager ca. en time, den kører hvert 20. minut. Alternativt er der Malpensa eksprestoget, der kører til Piazza Cadorna eller Central Station. Denne mulighed tager lidt længere, men du ankommer midt inde i byen.

Besøgende kommer også til Milano fra andre italienske byer og lande med det veludbyggede og stabile togsystem. Hvis du ankommer med toget, vil du sandsynligvis ankomme på Central Station.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se