Ferieboliger I Mijas

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

55

Ferieboliger I Mijas

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Playa El Bombo 3 Lejligheder
Playa La Butibamba 2 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Mijas, Spanien har en værdiansættelse af 3.85 udfra 1 baseret på US$23. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Mijas: Multikulturelle lejligheder

Lejligheder i Mijas – Ferielejligheder i Mijas

Mijas er en andalusisk by, beliggende i provinsen Malaga på Costa del Sol. Byens hovedaktivitet er dens turisme, takket være kystens unikke skønhed og milde klima, der består af moderate vintre og varme somre. Den anses for at være en multikulturel by, på grund af procentdelen af udlændinge, der ankommer som turister, men som så er forblevet i byen som beboere. Mijas består af tre bycentre, hvor hver ligger placeret langt væk fra de andre: Las Lagunas, La Cala og selve byen. La Cala ligger på kysten og byen er i bjergene. En anden faktor der tiltrækker turister, er den lokale kultur, med sit afslappede livstempo, som er arvet fra dens tid som turistområde, der har formået, at opnå en balance mellem krav og tilstrømningen fra udenlandske turister, sammen med det rolige tempo hos de lokale. Hele året rundt afholdes der festivaler og pilgrimsrejser, hvor der danses fandango de Mijas. Der er også et bredt udvalg af internationale begivenheder; blandt dem er Biennalen de Arte de Villa de Mijas og Villa de Mijas Theatre Festival. Husk at tilføje flamenco til din liste over aktiviteter; det er en festival, som finder sted i august, og som er dedikeret til fremhævelsen af sigøjnerånden. I sommermånederne afholdes der ofte aftenkoncerter. Blandt kuriositeterne i Mijas, er æsel-taxaer; byrådet er ansvarlig for, at tilbyde by-parkering for de mange æsler. Af andre seværdigheder kan nævnes den uregelmæssigt formede Plaza de Toros, de mauriske rester af den gamle arabiske mur, samt kirken for den ubesmittede undfangelse, som blev bygget i det niende århundrede. Du kan finde alt dette i tilknytning til de smalle gader, hvidkalkede huse, strande og bugter. Mijas bjerget er også et besøg værd. Endelig har Mijas massevis af barer, caféer, restauranter samt et livligt natteliv. Vi har et stort sortiment af lejligheder i Mijas til leje, så du kan hvile dig og være sikker på, at du bor i dit foretrukne område.

Ferielejligheder i Mijas

Der eksisterer en bred vifte af ferielejligheder i Mijas, som spænder alt fra hoteller, B&B til boliger og vandrerhjem, pensioner og gæstehuse. Only-apartments har også et specialiseret tilbud, med de billigste priser, så du kan bo i nogle rummelige lejligheder ved nogle fremragende steder, med en fantastisk udsigt, under dit ophold. Vi har lejligheder, som er udstyret med alle moderne faciliteter, til dem der nyder luksus. Endelig har vi også dejlige studioer for de mennesker, der er på udkig efter både sjov og funktionalitet.

Steder at besøge i Mijas

Alle vores ligger tæt på disse steder; lej i god tid, for at sikre, at du får de bedste priser på markedet, og for at nyde dit ophold, ved dette interessante sted på Costa del Sol.

Museer i Mijas

Carromato de Mijas er et museum, som har nogle unikke miniaturer fra hele verden. Det er en af de mest populære steder i Mijas. Brochurerne og folderne fra museet siger det hele: Dissekerede lopper med tøj, en balletdanser lavet af tandstikker, et kampskib på hovedet af en nål, den sidste nadver af Leonardo da Vinci på et ris-korn osv. Museet har omkring 360 miniaturer og du vil blive forsynet med et forstørrelsesglas, for at du bedre kan se dem. Entréen koster € 3 for voksne, og 1,50 € for børn.

På Plaza de la Libertad findes Museo Histórico-Etnológico de Mijas, som genskaber historien om de gamle landmænd og fiskerne i Mijas. Du kan se nogle interessante samlinger af kunsthåndværk, landbrug og fiskeriredskaber, oliemøller, samt en kopi af et soveværelse, hvor den sidste republikanske borgmester Mijas skjulte sig i hele 30 år.

Hvis du er kunstentusiast, vil C.A.C. Mijas helt sikkert fange din opmærksomhed. Stedet ligger placeret på Malaga Street 28 har en samling af keramik af Pablo Picasso. Udover Picasso har museet også værker af Dalí og Miro. Endelig udstilles der også nogle midlertidige, såvel som permanente værker, af andre nationale og internationale kunstnere.

Hvordan man kommer til Mijas

Mijas ligger 22.7 km fra Malaga lufthavn. Der går ingen direkte busser, så du skal tage bus nummer 120 til Fuenigirola og derfra tage vejen til Mijas.

En anden meget populær mulighed er, at tage en taxa fra Malaga lufthavn, men glem ikke, at blive enige om prisen, før du stiger ind. For at nyde din ferie i dit eget tempo, så er den bedste løsning, at leje en bil fra lufthavnen, så du dermed kan bevæge dig frit rundt i hele regionen.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se