Ferieboliger I Marrakech

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

5

Ferieboliger I Marrakech

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Lejligheder i Marrakesh – Boutique ferieboliger på budget

Marrakesh er en farverig boble af summende travlhed og en rig historie. Når man besøger karakteristiske Medina, indrammet af faldefærdige markedsboder og den lejlighedsvise slangetæmmer, er det som at træde et skridt tilbage i tiden hvor Berber-stammer handlede med læder og guld, og smukke paladser rejste sig fra byens støvede gulv. Marrakesh blander det gamle med det nye, fra antik-basaren, der sprudler af liv til new-age gallerierne, der popper op rundt omkring i byen, i et forsøg på at modernisere de gamle og dybt prægede kunsthåndværker-traditioner. Det er en rig blanding for sanserne, indhyllet i aromatiske teer og krydderier, det krydrede marokkanske køkken, tunge strukturer, summen af liv, og smukke eksempler på storslået arkitektur. Vores udbud af budget-venlige små lejligheder og boutique ferieboliger spreder sig ud over byens gamle gader, så uanset hvad du ønsker dig, så har vi det bedste udbud af lejligheder i Marrakesh lige til dig.

Adrenalin-pumpende oplevelser i og uden om Marrakesh

Marrakesh er ikke kun et livligt bycenter. Der findes et stort udbud af oplevelser i og rundt om byen. Det omfattende ørkenlandskab, der breder sig rundt om byen, er den perfekte kulisse til at dyrke forskellige hurtige, adrenalin-pumpende aktiviteter. Du kan hoppe i en buggy i sandgyderne og køre i det bakkede terræn, eller opleve udsigten af det varierede landskab fra et andet perspektiv - i en varmluftsballon, rid på kameler igennem ørkenen og mærk roen i det langsomme tempo. Eller hvad med at prøve sand-boarding ned af ørkenens sandbjerge.Ønsker du endnu flere oplevelser, kan du prøve at sejle på tømmerflåde igennem de mange kløfter der findes i områderne omkring byen, eller prøv bjergklatring i de smalle bjergkløfter, trav i Atlasbjergene eller tag svævebanen fra bjergtinde til tinde, og sus ned af bjergstierne på cykelryg.

Lejligheder i Marrakesh - Ferielejligheder i Marrakech

Ferielejligheder i Marrakech

Marrakechs medinaer er hotspots for aktiviteter og kulturelle syn, og ferielejligheder i Marrakech reflekterer dette. Såvel som overkommelige vandrehjem, gemt væk inde i byens indre, er der en række af stilrige riader, spredt rundt omkring i medinaerne. Luksuriøse hoteller er også en populær mulighed for ophold i byen, og der en mange femstjernede ferielejligheder i Marrakech, som overser byen, med traditionelle terrasser, frodige gårdhaver og et stilrigt Marokkansk design. Samlingen af billige lejligheder tillader besøgende chancen for, at udforske byen som værende en lokal, på samme tid med, at man nyder Marrakechs stilrige charme.

Medina og bjergene – Hvad kan man lave i Marrakesh

Se vores lejligheder I Marrakesh og find det perfekte sted at bo. Vi har boliger i alle områder af byen, og en del lejligheder tæt på de ovennævnte seværdigheder.

Drik en kop te og gå en tur i souken – dyk ned i den lokale livsstil

Marrakeshs livlige centrum er fyldt med masser af fantastiske seværdigheder, og der er masser af måder hvorpå, du kan udforske det lokale liv, hvis du ved, hvor du skal tage hen. Bagved Koutoubia moskeen kan du se solen gå ned fra en af de mange terrasser. Forkæl dig selv med en tur til den traditionelle Hammam og indsnus atmosfæren i saunaen. Tag en tur i den travle souk, lad dig selv blive væk i de små gader og udforsk de små pudsige boder, sæt dig ved en lokal café og nyd en traditionel marokkansk te og se verden passere forbi.

Når mørket falder på, kan du tage ud til byens hovedplads, der kommer til live under stjernerne. Der er folk, der optræder på hvert gadehjørne og musik lyder fra enhver krog.

Udforsk alle disse lokale aktiviteter fra en af vore lejligheder I Marrakesh.

Få overblik over Marrakesh – Hvordan man kommer fra lufthavnen til byen

Marrakesh lufthavn ligger kun 10 km fra byens centrum, og der er forskellige måder at komme ind til byen på. Lufthavnsbussen tager passagerer op direkte fra lufthavnen til centrum og du kan bede buschaufføren om at stoppe ved forskellige store hoteller og pladser undervejs. Det er den billigste måde at rejse på og du kan nyde udsigten og omgivelserne på turen. Rejser du med meget baggage eller skal du hurtigt nå ind til byen, kan du tage en taxi uden for lufthavnsterminalen. Turen er kort og forholdsvis billig.

Mange af de besøgende der ankommer til Marrakesh kommer fra omkringliggende marokkanske byer med tog, der som regel er både stabilt og effektivt.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se