Ferieboliger I Málaga

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

456

Ferieboliger I Málaga

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Playa de La Malagueta 36 Lejligheder
Playa de Pedregalejo 17 Lejligheder
Playa de La Caleta 7 Lejligheder
Playa de El Palo 7 Lejligheder
Playa de El Dedo 4 Lejligheder
Playa de San Andrés 3 Lejligheder
Playa de Gualdamar 1 Lejlighed

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Málaga, Spanien har en værdiansættelse af 45 udfra 229 baseret på US$68. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Malaga - Billige studio-lejligheder på kysten

Malaga ligger på Costa del Sol og er en populær destination for turister, der søger sol, sandstrande og afslapning. Malaga har meget mere at tilbyde, end varme strande og livlige barer. I byens historiske kvarter er der en række usædvanlige seværdigheder, fra imponerende gotisk arkitektur og søde snoede gyder foret med butikker, til en eklektisk blanding af velsmagende tapasrestauranter og en række nye kunst- og kulturcentre. Malaga, med sit smukke landskab, er en meget autentisk spansk oplevelse, hvor de senere års restaurering af de gamle huse har gjort byen utroligt smuk. Du får mest muligt ud af at udforske byen, ved at bestille en af vores lejligheder i Malaga. Vi har et alsidigt udvalg af billige studio-lejligheder i alle områder af byen!

Travle strande og snoede gader - Forslag til aktiviteter i Malaga

Bo i midten af alle de seværdigheder, bestil en af vores lejligheder i Malaga, som ligger omkring alle disse serværdigheder, der er anført ovenfor.

Lejligheder i Malaga - Ferielejligheder i Malaga

Spis og drik som en lokal i Malaga

Da Malaga er en kystby, er der selvfølgelig masser af friske fiske- og skaldyrsretter. Tag ud fra byens centrum og til strandpromenaden i Playa Pedregalejo, der tiltrækkes af lokale spisegæster, se hvordan kokkene tilbereder den friskfangede fisk på udendørs grill. Der er mange restauranter langs strækning af stranden, alle tilbyder et lækkert udvalg af fiske- og skaldyrsretter, traditionelle spanske tapas, og en række internationale opskrifter.

Ved frokosttid, ønsker du at være midt i al den trængsel og travlhed. Tag plads på en af barerne og restauranter i den historiske gamle bydel og sørg for at have et godt overblik over hvad der sker omkring dig. Her kan du smage nogle af de lokale vine, mens du nipper af de små, terracottakrukker med tapas - den perfekte måde at slappe af et par timer.

Vores lejligheder i Malaga tilbyder det perfekte sted at bo, mens du udforsker mad og natteliv i Malaga.

Sådan tilbringer du en dag, som en lokal

Malaga er en moderne by med en rig gammel kulturarv, med et fascinerende udvalg af autentiske aktiviteter og seværdigheder. De mange kvarterer uden for byens centrum tilbyder masser af traditionelle spisesteder, butikker og caféer, så sørg for at udforske længere væk langs kysten.

I nærheden af El Palo, er der et gammelt fiskerleje, hvor du kan gå en tur på den næsten mennesketomme strand, bagefter kan du spise friske, grillede sardiner fra en af de udendørs caféer.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med byens naturlige side, kan du tage en tur til Conception Botanisk Have, som giver gæsterne en rolig atmosfære blandt tropiske planter og kunstfærdige springvand. Det er billigt at komme ind, og du kan endda få en guidet tur for at lære mere om havens historie.

Når solen begynder at gå ned, kan du gå aftentur gennem de snoede gader i den historiske gamle bydel. Nyd den livlige atmosfære, nyd en kop kaffe og nogle churros, og vent på at nattelivet kommer i live. Malaga er kendt for sine livlige scener efter mørkets frembrud. Hæng ud i Mitjana Square i den gamle del af byen, hvor de lokale slapper af og har det sjovt.

Ferielejligheder i Malaga

Malagas kystbelægning har resulteret i, at der findes utallige resorts rundt om byen, som ligger inde med enorme swimmingpools og andre afslappende feriefaciliteter. Ferielejligheder i Malaga er dog ikke kun relateret til stranden. I den gamle del af byen, ligger der også utallige historiske hoteller, med udsigt over nogle af de store attraktioner, såvel som søde små vandrehjem og ferieboliger, som er gemt væk nede ad smalle autentiske gader. Store lejligheder overser havfronten og tilbyder fantastiske udsigter over stranden og havet, alt imens de tilbyder det ideelle sted at bo, hvis du er på udkig efter en kombination af historie, kultur og strandafslapning.

Kom rundt i Malaga med det veludbyggede offentlige transportsystem.

Kom nemt omkring i Malaga, med et fantastisk udvalg af transportmuligheder. Byen har et billigt og effektivt metrosystem, der forbinder alle de vigtigste seværdigheder, busser der tilbyder en pålidelig og komfortabel transport, fra den ene seværdighed til den anden. Byen har også en omfattende togtrafik, der forbinder Malaga med omkringliggende byer i Spanien.

Der er også en række unikke måder at komme rundt i byen på. De bedste måder at udforske Malaga, er til fods og på cykel. De fleste af de store seværdigheder ligger tæt på hinanden, og du kan nyde den livlige atmosfære, mens du udforsker.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se