Ferieboliger I Madrid

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

596

Ferieboliger I Madrid

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Puerta del Sol 106 Lejligheder
Plaza de España 100 Lejligheder
Museo del Prado 71 Lejligheder
Museo Reina Sofía 69 Lejligheder
Plaza Mayor 50 Lejligheder
Palacio Real 50 Lejligheder
IFEMA 21 Lejligheder
Santiago Bernabeu 10 Lejligheder
Torres Kio 2 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Madrid, Spanien har en værdiansættelse af 45 udfra 563 baseret på US$85. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Madrid – også til korte ferier

Madrid er en by med mange forskellige ansigter. Det er enhver kunstelskers drøm, med sin enorme samling af imponerende kunst, der spænder over en lang række museer og gallerier. Det er også et paradis for madelskere, byen kan også prale med et spændende udvalg af spanske restauranter og fusionskøkken. Madrid er kendt for sit natteliv, ingen by i Spanien, kan prale med flere barer fordelt på så få kvadratmeter. Det er den atmosfære, der gør Madrid til et skønt sted at være. Vi tilbyder et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, gennemse vores billige studio-lejligheder og hyggelige boutique lejligheder, som er spredt over hele byen - der er noget for enhver smag.

Den Gyldne Trekant for kunst - Forslag til seværdigheder i Madrid

Vi har talrige ferieboliger, der passer til ethvert budget i Madrid, placeret i og omkring Madrids store attraktioner.

Forget Flamenco - musikscenen i Madrid

Ja, Madrid er kendt for sine Flamenco forestillinger, men byen er også kendt for andre genrer og stilarter. Hvis du går en tur gennem de snoede gader, vil du finde mange skjulte underjordiske barer, prøv et af de små intime steder, nyd en drink og hør musik. Jazz er særlig populær, og du kan altid finde store bands på Café Central, Populart, Sala Sol og Sirocco. De store super-klubber som Pacha og Kapital er regelmæssigt et udstillingsvindue for spanske DJs, og er altid et besøg værd, hvis du har lyst til at danse hele natten. Mange af vores lejligheder i Madrid, ligger i disse områder, så du kan selv vælge det perfekte sted at bo.

Lejligheder i Madrid - Ferielejligheder i Madrid

Den perfekte nat i Madrid

Natten i Madrid starter som regel omkring kl. 20.00, venner samles for at dele et glas vin eller to og nogle tapas. Tag til Cava Baja området eller til en af de smalle gader i La Latina, som er fuld af hyggelige barer. Omkring kl. 22.00 er det tid til middag og til drinks der er lidt stærkere - bestil nogle klassiske cocktails for at komme i gang. Hvis du tænker at gå på natklub, skal du ikke forlade baren før omkring kl. 01.30, det er først på det tidspunkt, folk begynder at gå på natklub. De holder åbent indtil kl. 06.00, så du har masser af tid til at opsuge det hedonistiske natteliv i Madrid.

Ferielejligheder i Madrid

At finde ferielejligheder i Madrid, som passer lige til din rejsestil, er så let som ingenting. Der er endeløse muligheder, på trods af ens budget eller interesser. Den historiske baggrund står som det perfekte kanvas, for ældgamle hoteller, som har leveret en imponerende Spansk service i mange år. Alt imens den udviklende designersans i byen, har ført til åbningen af mange små fine hoteller igennem de senere år. Der er ovenikøbet en række af unikke lejligheder, spredt rundt ud over byen, hvilket giver besøgende tilstrækkeligt med tid til, at udforske byen og dens kulturelle mad og byliv.

Kortlæg Madrid – Kom til centrum og rundt i omegnen

Madrids vigtigste lufthavn er Barajas Lufthavnen, der ligger 12 km fra byens centrum. Der er mange transportmuligheder, der kan bruges, for at komme ind til byen, herunder et effektivt og billigt metrosystem, der servicerer hele byen. Der er også en række busser, der kører direkte fra lufthavnen til byens centrum og et pålideligt netværk af togtrafik, der gør det samme. Det er også forholdsvis billigt at tage en taxa til centrum.

At komme rundt i Madrid er virkelig let, takket være det omfattende metrosystem, der forbinder alle de store attraktioner, og busserne, der kan bringe dig fra det ene sted til det andet, mens du nyder synet af byen.

Populære kvarterer

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se