Ferieboliger I London

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

5

Ferieboliger I London

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Tower Bridge 1 Lejlighed
Tate Modern 1 Lejlighed

Lejligheder i London - Billig indkvartering

London er måske den mest berømte og mest elskede by i verden. Med sin kosmopolitiske atmosfære, store attraktioner, utrolig arkitektur, og dens rige arv. London har mange sider at fremvise, fra luksuriøse kvarterer til store serværdigheder og finurlige gamle gader, hvor en tur, vil få dig til at træde tilbage i tiden til en mere kongelig, romantisk periode, men med de ekstra fordele af den enorme mangfoldighed byen har. For det perfekte sted at bo i Englands hovedstad, kan du tjekke vores store udvalg af lejligheder i London, som er spredt over hele byen, herunder billige studiolejligheder med en fantastisk udsigt over byen og boutique lejemål inden for gåafstand af alle de store seværdigheder.

Lejligheder i London - Ferielejligheder i London

Londons mange ansigter – De bedste kvarterer

London er en mosaik af forskellige kvarterer, som har hver deres personligheder og attraktioner at tilbyde. South Bank-området, er en populær strækning af London, der ligger ved siden af Themsen fra Westminster Bridge til London Bridge og er fyldt med museer, gallerier, og et udvalg af teatre. Langs floden er der mange gadekunstnere og et eklektisk udvalg af lokalbefolkningen, der vælger dette område som deres tilholdssted. Så er der Covent Garden, en af de mest populære områder i London. Her kan du vandre gennem et finurligt udvalg af boutique boder og butikker, der er mange uafhængige cafeer som har et stort udvalg af cupcakes og kaffe på menuen. Dette område er også hjemsted for Royal Opera House. Camden er et knap så fint område, med et ungt publikum, der tilbringer deres dage med at slentre gennem de mange gademarkeder og sidde udenfor på cafeer og nyde den kreative atmosfære. South Kensington er et andet populært kvarter, der kan prale af en række af luksuriøse byhuse samt Exhibition Road, som er hjemsted for nogle af byens mest berømte gallerier og museer. Så er der Shoreditch, et distriktet i London, der er populært blandt de unge. Den har en enorm vægt på kunst og er også hjemsted for Curry Mile, som oser med lækre dufte og farver der stammer fra Indien.

I alle disse bydele, har vi lejligheder til gode priser.

Ferielejligheder i London

Den royale by har lige så mange opholdsmuligheder, som den har verdenskendte attraktioner. Overalt i de historiske gader, er der et endeløst udbud af internationalt anerkendte hoteller, som kommer med en traditionel britisk charme samt et umådeligt højt niveau af service; men der er også utallige afslappende vandrehjem og ferielejligheder. Ligesom de mange distrikter, tilbyder ferielejligheder i London et roterende udvalg af steder at bo; lige fra victorianske byhuse i Chelsea og femstjernede hoteller i Kensington, til stilrige vandrehjem i Shoreditch og billige lejligheder i Covent Garden.

Oplevelser omkring Themsen – Seværdigheder i London

Find det perfekte sted at bo ved at gennemse vores store udvalg af lejligheder i London, vores lejligheder er placeret tæt på alle de store seværdigheder ovenfor.

Blomster og dikkedarer – De bedste markeder i London

London er hjemsted for markeder, der sælger alt fra blomster og brugt tøj til udsmykkede nipsgenstande og eksotiske fødevarer. Camden Market er perfekt for kræmmer-elskere og kan prale af rækker af boder med finurligt tøj og mærkværdige nips. Sjove, mærkelige butikker åbner og lukker i ét væk, og man kan købe sig en pukkel til i unika, parfume, tapeter, boligvarer, møbler og børnetøj. Undercover-området ved siden af London Bridge, kan prale af friske råvarer og eksotiske smoothies fra hele verden.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se