Ferieboliger I Lissabon

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

95

Ferieboliger I Lissabon

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Praça do Comércio 8 Lejligheder
Rossio 8 Lejligheder
Castelo de São Jorge 5 Lejligheder
Torre de Belém 2 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Lissabon, Portugal har en værdiansættelse af 4.45 udfra 1311 baseret på US$61. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Lissabon - Billig indkvartering

Lissabon består af flere farverige kvarterer, som hver især injicerer deres egen dosis af pulserende personlighed ind i byen. Når man går på tværs af grænserne i disse områder, er det som at træde ind i en helt anden verden , og det betyder, at der er lidt for enhver besøgende. Der er mange smalle gader i Alfama, som er udsmykket med azulejos-dækkede vægge, der er en trendy bar i Bairro Alto. Det kulturelle kvarter Belem, med sine mange museer og fantastiske arkitektur. Der er så meget at udforske, så sørg for at tjekke vores store udvalg af centrale lejligheder i Lissabon. Vi har et fint udvalg af boutique lejligheder på bjergsiden af Alfama, billige studio-lejligheder med en utrolig udsigt over Tejo-floden og budget-lejligheder spredt rundt i området. Du kan sikre dig, at du får mest ud af din rejse ved at bestille det perfekte sted at bo.

Lær Lissabons kvarterer at kende

Lissabon består af flere forskellige kvarterer, som alle tilbyder noget forskelligt. Alfama-kvarteret i Lissabons gamle bydel, var den eneste del i byen, der ikke blev ramt af jordskælvet i det 18. århundrede. I dag er der en byge af smalle gader, skæve butikker og hyggelige restauranter. Så er der Baixa, forretningsdistriktet med brede boulevarder og kontorbygninger, Chiado, som kan prale med et stort udvalg af avancerede specialbutikker og Bairro Alto, der er berømt for sine hyggelige pubber. Belem er det kulturelle kvarter, der huser et stort antal af Lissabons museer, og der er Cacilhas, som ligger lige ved vandkanten, et paradis for skaldyrelskere. Uanset hvilket område du vælger at bo i, skal du sørge for at vælge en af vores billige boutique lejligheder i Lissabon for at sikre dig, du får det bedste mulige ophold.

Fantastiske klostre og moderne museer - Forslag til seværdigheder i Lissabon

Vores udvalg af lejligheder i Lissabon, dækker alle områder af byen og alle er tæt på disse store seværdigheder.

Lejligheder i Lissabon - Ferielejligheder i Lissabon

Ferielejligheder i Lissabon

De mange skøre nabolag er reflekteret i udvalget af ferielejligheder i Lissabon. I Barrio Alto er der masser af afslappede vandrehjem, som udstråler en ungdommelig tone, og som er perfekt for de sent omvandrende, alt imens de snoede gader i Alfama tilbyder små skøre ferieboliger, som præsenterer dig for et blik tilbage i tiden. Om så man vælger at bo på de finere hoteller inde i centrum, eller de mere stille ferieboliger i det kulturelle Belem, er ferielejligheder i Lisabon en tilføjelse til byens allerede livlige personlighed. For den mere uafhængige rejsende, er en ferielejlighed, den perfekte måde, at lære alle byens mange aspekter på.

Når du ankommer til Lissabon - Kom til byens centrum

Lufthavnen i Lissabon ligger kun 6 km fra byens centrum og det er let at komme til centrum, med de mange forskellige transportformer. For det første kan du få fat i en taxa, som holder udenfor terminalbygningen, turen tager kun et par minutter og koster ikke ret meget. Du kan også vælge at tage bussen, som kører fra terminalerne og direkte til bymidten af Lissabon. Men den nemmeste og mest effektive metode er metroen, som har en direkte linje fra lufthavnen og til centrum af byen.

Besøgende kan også ankomme til Lissabon via tog fra tilstødende byer eller fra Spanien. Hvis du ankommer på denne måde, er det mest sandsynligt at du afslutter din rejse på Estação do Oriente, banegården i Lissabon.

Kom rundt i de forskellige kvarterer - Offentlig transport i Lissabon

I Lissabon er det nemt at bruge det offentlige transportsystem, som består af busser, sporvogne, metro og tog. Sporvogne er den mest autentiske måde at komme rundt i byen på. Du kan se mere af byen ved at benytte sporvogne, mens du går fra den ene attraktion til den næste, derimod giver metroen dig mulighed for at komme hurtigt fra den ene side af byen til den anden.

Der er også en billig og pålidelig togforbindelse, der løber langs bredden af Tejo til de nærliggende kystbyer og den populære slotsby Sintra.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se