Ferieboliger I Las Palmas

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

126 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Las Palmas, Spanien har en værdiansættelse af 3.95 udfra 2 baseret på US$55. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Las Palmas de Gran Canaria – Silfulde ferielejemål

Takket være en kulturel indsprøjtning fra Afrika, Kina, Indien og andre steder, kan Las Palmas de Gran Canaria prale af, at have en eklektisk kulisse, med en mangfoldig person-lighed. I Vagueta, som er det gamle distrikt, gnubber butikker sig op ad smarte barer, langs de snoede gader, mens horder af taxaer og travle, snakkende shoppere, ekkoer fra de mau-riske bygninger og mange andre steder. Omkring det blomstrende havneområde, sørger en solrig mathed og en travl skare for, at du får en fornemmelse af Nordafrika, mens laby-rinter af gader, løber op om den smukke hovedstrand og er desuden fyldt med lækre res-tauranter og finurlige souvenirbutikker. Der er masser af sightseeing muligheder her, men der er også et væld af muligheder for dig som bare vil floppe ned på stranden og nyde den spanske sol. Føl dig hjemme med vores lejligheder i Las Palmas de Gran Canaria, som består af en samling af billige steder at bo nær stranden og i centrum af byen.

Gamle byer og fiskerkvarterer: Områderne i Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria består af flere distrikter, som hver har sin egen person-lighed og sæt af attraktioner, at byde på.

Vagueta er måske den mest populære del af byen. Det er også den ældste del, med sine rustikke, snoede gader, som er fyldt med autentiske restauranter, hyggelige barer og mass-er af museer og gallerier at udforske. Det er her, at du kan udforske det traditionelle Gran Canaria liv på sit højeste og fare vild i de lange, snoede gader, der åbner ud mod skjulte pladser.

Triana er også en gammel del af byen, men det er nu også Las Palmas vigtigste kom-mercielle centrum. Midten bydelen er bilfri og er fyldt med en stor mængde detailforret-ninger, fashionable butikker, kædebutikker og eksklusive butikker. Det er det perfekte sted for shopaholics, da det har lidt af hvert, der passer til alle. Der er også masser af caféer, restauranter og barer i Triana, så du kan tanke op efter en lang dag med shopping.

Så er der Ciudad Jardin, som er en oase i det travle centrum af Las Palmas. Dette om-råde blev grundlagt af britiske beboere, der dominerede det kulturelle landskab i slutningen af det 19. århundrede. Her kan du finde en samling af ambassader og store boliger, i et overdådigt design. Den mest fremtrædende del af Ciudad Jardin, er Parque Doramas, som er en frodig, manikureret park, der kan prale af at huse et springvand, finurlige statuer, hundredvis af smukke lokale blomster, samt en swimmingpool.

Med sin placering mellem Las Palmas’ havn og stranden, er der Santa Catalina, som er et travlt kvarter, der er fyldt med store varehuse, elegante butikker og specialbutikker. I centrum af det hele, finder du Parque Santa Catalina, som er en anlagt park med et kvadratisk mønster, der er krydret med palmetræer. Området har også et rigt natteliv, med masser af restauranter, barer, klubber og diskoteker, som er lige til at tjekke ud.

Playas de las Canteras er byens strand og en af de mest turistede dele af byen. Bydelen er kendetegnet ved at have masser af hoteller, butikker, kontorer, barer og restauranter og er hjemsted for en fantastisk urban strand, med vidtstrakt sand og lavt vand.

Endelig er der La Isleta, som er det gamle fiskerkvarter i Las Palmas. Beliggende på en lille, smuk halvø og bygget op ad en stejl bakke, er det fyldt med en byge af snoede gader, der kommer til live, på en baggrund af gadesælgere, et miskmask af gamle butikker, samt mange autentiske barer. Plaza Ingeniero Manuel Becerra kan findes i midten af kvarteret og er et livligt torv, kantet med et fyrtårn og havnens port.

Vi har en række Las Palmas de Gran Canaria lejligheder beliggende i alle de ovennævnte områder, hvilket giver dig chancen for, at skabe en personlig rejse, der passer netop til dine behov.

Et sammenstød af natur og kultur – Spændende steder at besøge i Las Palmas de Gran Canaria

Lejligheder i Las Palmas de Gran Canaria – Ferielejligheder i Las Palmas de Gran Canaria

Der er masser af kultur, der skal udforskes i Las Palmas, samt en stor natur og smukke landskaber, som du kan lære at kende. Fra vores Las Palmas de Gran Canaria lejligheder kan du udforske alt dette og mere, og i dit eget adstadige tempo.

Ferielejligheder i Las Palmas de Gran Canaria

På grund af sin eklektiske kulisse og mange distrikter, tilbyder Las Palmas de Gran Cana-ria indkvartering lidt af hvert. Langs strækninger af sandstrande og i de kommercielle distrikter, finder du masser af high-end hoteller, med in-house spabade og private pools. I andre distrikter, kan du finde bittesmå gæstehuse, der oser af historie samt den lokale spanske charme, såvel som livlige vandrehjem, der er perfekte til, at lære byen bedre at kende på et mere intimt niveau.

Derudover er der en enorm mængde af stilfulde studier og ferielejemål, der er spredt rundt omkring i distrikterne; fra de bakketoppede gader i La Isleta til strandpromenaden i Playas de las Canteras. Uanset hvilken slags rejse du leder efter; enten om du ønsker at slå dig løs og slappe af på stranden, eller udforske den rige kultur i Las Palmas, er der en overnatningsmulighed, der passer lige til dine behov.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se