Ferieboliger I L'Escala

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

78 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i L'Escala, Spanien har en værdiansættelse af 45 udfra 76 baseret på US$60. Book din lejlighed fra #/ nat.

Ferielejligheder i l'Escala – Budget lejligheder

L'Escala ligger på det samme sted som oldtidens Empuries, på Costa Brava. Til den ene side er det flankeret af den herlige bugt Roses, og på de øvrige sider er det kantet af Cala Montgo. Såvel som at prale med imponerende gamle ruiner, der stammer årtusinder tilbage, er l'Escala det perfekte sted til at udforske kunst og madkultur i denne region, med masser af lækre restauranter, finurlige kunstgallerier og håndværksbutikker at opdage. Men mest af alt er l'Escala kendt for sine uberørte strande ved Middelhavet, hvor tusindvis af turister flokkes hvert år for at nyde den spanske sol og guffe ansjoser - områdets delikatesse. Når folk ikke strækker ud på stranden, nyder de som regel en af de mange festivaler, der finder sted her hvert år, fra kunstfærdige parader til religiøse fester og alt det indimellem. For at få den ultimative l'Escala oplevelse, tjek ind i en af vores ferielejligheder i l'Escala. Vi har mange rummelige ferieboligudlejninger spredt rundt omkring, hvilket giver dig nem adgang til strandene, kunsten, kulturen og maden.

Strande, markeder og gamle ruiner – noget at lave i l'Escala

Fra gamle ruiner til utroligt smukke strande; l'Escala har alt hvad du kan ønske fra en solrig destination. Vores ferielejligheder i l'Escala giver dig mulighed for at udforske alt dette og meget mere fra en komfortabel og overkommelige base.

De bedste strande i l'Escala

L'Escala er bedst kendt for sin samling af forbløffende strande, som hver har sin egen personlighed og sæt af utrolige tilbud. Hele vejen langs denne kyststrækning kan du finde skjulte bugter, gemt væk bag forrevne klipper og åbent sand, der synes at sprede sig for evigt.

Cala Montgo er beliggende ved den ene side af l'Escala. Det er en fin sandstrand, som er beskyttet mod den barske vind takket være dens bugtlignende form. Vandet er særligt blåt her, mens de omkringliggende bakker er frodige og grønne og tilbyder et paradisisk tilflugtssted tæt på byens centrum.

Cala illa Mateua er en robust bugt med en stenet strand. Foruden usædvanlige klippeformationer og en kulisse af stejle klipper er denne strand perfekt til snorkling eller dykning, takket være sin rigdom af plante- og dyreliv.

Så er der Riells strand, en bystrand der er krydret med palmer og liggestole. Sandet her er fint og vandet er lavt, hvilket gør det til et ideelt brændpunkt for familier med små børn. Du kan komme til denne strand fra hovedpromenaden i l'Escala, og der er masser af forfriskninger spredt langs med den.

Port d'en Perris er en anden populær strand i l'Escala, kendt for sine grove sandkorn og stenede landskab. Vandet her er særligt klart og roligt, hvilket gør det til et perfekt sted at tage en dukkert og køle af.

For noget lidt mere skjult er der altid Creu Cove; en af de mange hyggelige bugter, der findes langs l'Escalas kyst. Her kan du svælge i fred og ro og vandre blandt den søde samling af fiskerhytter.

Ferielejligheder i l'Escala – Ferielejligheder i L'Escala

Ferielejligheder i L'Escala

Takket være sit eklektiske udvalg af aktiviteter og landskaber, har ferielejligheder i l'Escala lidt af det hele. Langs med strandene er der luksus feriehoteller, der rager skyhøjt op med deres egne swimmingpools samt studiolejlighedsblokke, med balkon og udsigt over Middelhavet. I byen er der mindre boutique-hoteller, der byder på et indblik i den mere traditionelle livsstil på Costa Brava, samt charmerende gæstehuse drevet af lokalbefolkningen. Andre steder er der er et par vandrerhjem for budgetrejsende til at nyde, og der er mange billige lejligheder til rejsende, der ønsker at lave deres egen rejseplan, og udforske området i deres eget tempo. Uanset hvilken indkvarteringsmulighed du vælger, vil du nemt kunne opdage hemmeligheder i l'Escala og komme til at kende alt, hvad stedet har at tilbyde, fra sine gamle ruiner, til high-end shopping og new-age restauranter.

Landing i l'Escala – At komme ind til byen fra lufthavnen

De to nærmeste lufthavne til l'Escala er Barcelona og Girona. Fra Barcelona er den nemmeste måde at komme til byen, at tage Costa Brava Sarfa bussen, som kører langs Costa Brava kysten. For at få fat i den, er du nødt til at tage toget fra lufthavnen til Barcelonas centrale Sants station og derefter tage metroen til Nord busstationen. Derfra kan du tage Costa Brava bussen.

Fra Girona kan du tage toget fra centrum af Girona til Flassa, hvor man så kan tage en taxa eller bus til l'Escala.

Alternativt kan du leje en bil fra den ene eller anden lufthavn, som giver dig mulighed for at finde l'Escala i dit eget tempo, og udforske nogle af de skjulte pletter på Costa Brava undervejs. Det er en god ide at have en bil under dit ophold, så du kan udforske de gamle ruiner og andre attraktioner, der er beliggende i l'Escalas omgivende landskab.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se