Ferieboliger I Kraków

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

160

Ferieboliger I Kraków

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Kraków, Polen har en værdiansættelse af 45 udfra 228 baseret på US$41. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Krakow – Det smarte valg for overnatning

Krakow er en by som en chokoladeæske, uberørt af arrene efterladt fra Anden Verdenskrig på andre polske byer. Krakow er Polens turistmæssige "juvel i kronen" og er den ældgamle, kongelige hovedstad. Som et UNESCO World Heritage sted er byen ideel for dem med en passion for historie og arkitektur, hvis gamle bydel er oversvømmet med paladser, kirker og gamle købmandshuse. Krakow er hjemsted for velsagtens den fineste plads i Europa, Rynek Glowny, det perfekte sted at tilbringe en eftermiddag samt for Polens ældste universitet, Jagiellonian Universitetet.

Hvis du leder efter lejligheder i Krakow eller kortsigtede ferielejemål, har vi den perfekte indkvartering i Krakow, der passer til alle budgetter. Fra centrale Krakow lejligheder til en billig pris til luksus og boutique ferieboliger uden for Planty (bymurene). Generelt, desto længere uden for turist brændpunkterne ved Stare Miasto og Kazimierz man tager, desto flere lejligheder finder man for sine penge. Ikke desto mindre er Krakow stadig en billig by efter Europæiske standarder, og en billig lejlighed i Krakow centrum er normalt inden for de fleste budgetter. Valg af denne type korte lejemål er ideelt for dem, som ønsker at udforske byen og omliggende områder i længere tid og har brug for visse faciliteter som deres eget køkken, parkeringsplads eller kun ønsker stedet for at kunne nyde lejlighedslivet og leve som en lokal.

In steder, slotte og Pierogi – Hvad er cool i Krakow

Vi har et bredt et udvalg af lejligheder i Krakow tæt ved alle stederne nævnt ovenfor.

Lejligheder i Krakow – Ferielejligheder i Krakow

Ankom og udforsk – Hvordan man kommer rundt i Krakow

John Paul II Krakow Lufthavn er lokaliseret 11 km vest for Krakow. Ikke desto mindre er det at komme ind til byen begrænset til taxi eller bus. De regelmæssige buslinjer 208, 292 og 902 kører via Krakow lufthavn fra byens centrum og tager omkring 40 minutter fra start til slut.

Lufthavnen betjenes også af en shuttlebus, som kører direkte fra lufthavnen (Terminal 1 og 2) til byens centrum hvert kvarter.

At komme omkring i Krakow er relativt enkelt, da hele byen er mulig at passere til fods, men hvis du føler behov for at tage det roligt, kan man hoppe på de offentlige busser eller sporvogne, der trænger sig gennem byen fra nord til syd og øst til vest.

Retur til din studietid – Cherry Vodka Kisses

Krakow er en af verdens førende studenterbyer og brændpunkter for polterabender. En sådan koncentration af festende på ét sted kombineret med de lave omkostninger for alkohol har skabt en udsøgt scene for nattelivet. Men det er ikke alt sammen vodkashots og bops rytmer hele natten. Krakow er også hjemsted for tilhængere af vibrerende jazz- og klassisk musik, som hænger ud i cool-cat lounges i hjertet af den gamle bydel og Kazimierz.

Ferielejligheder i Krakow

Denne pulserende polske by er en oase inden for kultur og tradition, og ferielejligheder i Krakow går hånd i hånd med disse værdier. I udkanten er der en række store hoteller med en bred vifte af fine faciliteter, mens centrale lejligheder og feriekomplekser tilbyder en fantastisk måde, for virkelig at komme ind i byens atmosfære. Derudover understreger de ungdommelige vandrerhjem, den mere udviklingsrige side af byen, som kan prale med et fantastisk natteliv, samt en samling af designer caféer, restauranter og butikker. Ferielejligheder i Krakow er yderst overkommelige, hvilket tillader dig, at få mest muligt ud af dit ophold.

En naturlig by - Krakows misundelsesværdige placering

Placeret langs floden Vistula og tæt på Krajobrazowy Dolinki Krakowskie Parken, nyder Krakow en misundelsesværdig beliggenhed for dem, der nyder at gå i naturen. Byen giver en glimrende base for at udforske nogle af Europas mest smukke naturlandskaber og er et brændpunkt for eventyrlystne turister, der nyder vandreture, klatring og kajaksejlads. Der er et antal organiserede ture i parken, ture langs floden og daglige ekskursioner til Tatra Bjergene fra Krakows centrum.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se