Ferieboliger I Istanbul

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

216

Ferieboliger I Istanbul

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Hagia Sophia 26 Lejligheder
Taksim Square 25 Lejligheder
Blue Mosque 23 Lejligheder
Galata Bridge 21 Lejligheder
The Galata Tower 18 Lejligheder
Süleymaniye Mosque 17 Lejligheder
Topkapi Palace 9 Lejligheder
Saygi Reklam 7 Lejligheder
Grand Bazaar 6 Lejligheder

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Istanbul, Tyrkiet har en værdiansættelse af 3.95 udfra 30 baseret på US$53. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Istanbul – Billige ferielejemål

Istanbul består af gamle gyder, der snor sig forbi lokale håndværkerbutikker fyldt til randen med nips og kulturelle souvenirs, der smutter ind mellem gadestande med fødevarer sprængfyldt med lækre dufte og væver sig omkring boder, der sælger farverige tekstiler, forbi det særprægede kald fra en slangetæmmer og ind i den store basar. Her fylder bunker af iøjnefaldende krydderier vakkelvorne borde, udsmykkede lanterner ramler sammen fra loftet, og tyrkisk te hældes fra sarte tepotter. I dag balancerer Istanbul på kanten mellem gammelt og nyt. På den ene side er der de ældgamle moskeer, utrolige historiske stykker af arkitektur og de århundredgamle traditioner, der strømmer gennem gaderne. På den anden side er der en tilstrømning af internationale restauranter, designledede barer og et ungdommeligt natteliv, der bringer byen til live efter mørkets frembrud. Dyk ned i historien og nyd den moderne scene fra vores lejligheder i Istanbul. Gennemse vores sortiment af budget ferielejemål, der giver den perfekte base for at udforske byen.

Byen på to kontinenter - Ting at lave i Istanbul

Vi har Istanbullejligheder over hele byen, hvoraf mange kan findes i nærheden af disse hovedattraktioner.

Lejligheder i Istanbul – Ferielejligheder i Istanbul

Gå på opdagelse i det lokale liv gennem Istanbuls markeder

Istanbul er berømt for sin store basar, som er fyldt til bristepunktet med håndværkerbutikker, tekstildesignere, lokale kunstnere, og madboder. Men det er ikke det eneste sted, man kan få smag for Istanbuls markedsscene. Faktisk har byen masser af andre markeder spredt rundt omkring, hvoraf mange tilbyder en mere afslappende oplevelse end stresset og jaget i den store basar.

Der er Fatih Markedet, som ligger i det historiske centrum af Istanbul, og som spreder sig ud over 24 gader og sælger alt, hvad man kan forestille sig fra lokale frugter og grøntsager til husholdningsartikler og tøj. Så er der Yesilkoy Markedet, som finder sted på onsdage og er kendt for sin klassiske baggrund. Her kan man vandre blandt boder stablet højt med kvalitetsprodukter anbragt på en attraktiv måde. Besiktass Markedet er en mindre affære. Om lørdagen åbnes dets døre for besøgende på udkig efter tekstiler, smykker, sko og tasker. Endelig er der Kadikoy, som er placeret på den asiatiske side af Bosporus. I dette marked med 4000 stande, kan man gennemse og købe stort set alt hvad hjertet begærer.

Vores Istanbullejligheder er spredt ud over hele byen, og mange er placeret tæt ved til disse traditionelle markeder.

Ferielejligheder i Istanbul

Osmannisk arkitektur smider en ikonisk silhuet over Istanbuls skyline, mens basarerne er præget af arv og tradition. Blandt dette inkluderer opholdsmulighederne et stort udvalg af hoteller og andre steder, hvor man kan opholde sig. I de snoede gader i Sultanahmet, åbner livlige vandrerhjem sine døre for kultursøgende besøgende, blot et kort øjeblik fra et pulserende udvalg af barer, butikker og markeder, alt imens imponerende palads-lignende hoteller overser byens mere kendte seværdigheder og tilbyder samtidig et indblik ind i Istanbuls royale fortid. Andetsteds; langs lokale gader tilbyder lejligheder en udflugt for uafhængige besøgende, i jagt efter historie og en dybere oplevelse.

Navigering på to kontinenter - At komme ind til bymidten

Istanbul har to lufthavne, Ataturk Lufthavn som er tættest på byens centrum og findes på den Europæiske side af byen, og Sabiha Gokcen Lufthavn som er lidt længere væk på den asiatiske side af Bosporus. Begge lufthavne har gode forbindelser til byens centrum. Begge tilbyder lufthavnstransport for de besøgende uden for terminalerne, og der er også mulighed for at hoppe i en taxi - dette vil være lidt dyrere fra Sabiha Gokcen Lufthavn, afhængigt af hvor du bor.

Fra Ataturk Lufthavn kan du også bruge offentlig transport for at komme ind til byens centrum. Det er lidt mindre pålideligt end lufthavnstransport og en taxi, men det er betydeligt billigere, og man kommer til at udforske det lokale liv i Istanbul, når man nu er i gang.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se