Lejligheder I Ibiza island

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

0

Lejligheder I Ibiza island

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Størrelse
Værelser

Check at du har indtastet alle dine søgekriterier korrekt

Lejligheder på Ibiza: Solfyldte ferieboliger

Lejligheder på Ibiza – Ferielejligheder på Ibiza

Ibiza er en ø beliggende i Middelhavet. Sammen med Mallorca, Menorca, Formentera og de andre mindre øer, udgør de tilsammen det Baleariske øhav. Den uregelmæssige geografi, bestående af en række forskellige bjerge, hvoraf Sa Talaia, som er beliggende i San José kommunen, er det højeste af dem, med en højde på 475 meter, som tiltrækker folk der elsker vandreture eller bjergbestigning. Klimaet er mildt, med varme somre og en behagelig vinter. Det smukke landskab er verdenskendt, såvel som bugterne og strandene, hvis varme, klare vand, virker som en magnet for turister.

Nogle af de mest berømte natklubber er Pacha, Space, Amnesia, Es Paradis, Privilege Ibiza, Café del Mar og Ushuaïa Ibiza. Gademarkederne, såsom Las Dalias og Es Cana, er populære begivenheder, der fanger folks opmærksomhed. Det lokale køkken er også enaf øens stærke sider, med retter baseret på lammekød, svinekød og fisk. Der er også gode lokale vine og andre typiske drinks at finde, som du vil få mulighed for at nyde, hvis du lejer en af vores charmerende lejligheder på Ibiza, og hvis du tænker på, at tage en flugt fra dagligdagen.

Ferielejligheder på Ibiza

Ferielejligheder på Ibiza er varierede; Only-apartments tilbyder det bedste udvalg til dine feriedage. Vi har både luksuriøse og mere beskedne lejligheder; de findes som både møblerede og fuldt udstyrede. Lejlighederne er velegnede for familier, grupper af venner eller par. For dem der rejser lettere, tilbyder vi også nogle gode studier. Vores lejligheder ligger i de bedste områder i byen, så glem endelig ikke, at reservere tidligt nok i forvejen.

Seværdigheder at besøge på Ibiza

Vores lejligheder på Ibiza er tæt beliggende hos alle disse utrolige steder. De er de mest billige på markedet, og har nogle gode anlæg med en sofistikeret atmosfære, hvor du kan opleve dine bedste øjeblikke med stil.

Hvordan man kommer til Ibiza

Ibiza lufthavnen ligger 7,5 km fra selve byen. For at komme til busstationen i Ibiza by, skal du tage buslinje nummer 10. Rejsen koster € 3,50 og busserne afgår hvert 30. minut i lavsæsonen og hvert 20. minut i højsæsonen.

Du kan også tage færgen fra Barcelona, Mallorca, Menorca, Formentera og Valencia til havnen i Ibiza. Fra Barcelona tager turen næsten 8 timer, men her tilbydes der private hytter eller lænestole for komfort.

Modtag vores tilbud