Ferieboliger I Helsingfors

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

2

Ferieboliger I Helsingfors

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Lejligheder i Helsinki – Ferielejligheder til lave priser

Helsinki er hjemsted for moderne design og afslappet livsstil, på baggrund af isnende kolde vintre og moderne arkitektur. Ligesom i resten af Skandinavien, er Helsinki en dynamisk, farverige og yderst indbydende by, med en vis form for stilfuldhed der kun synes mulig i denne del af verden. Det er en smuk by, med masser af jugendstilsbygninger, der er masser af museer man kan besøge, nyde en kop kaffe i en af de elegante cafeer. Bo hyggeligt i en af vores mange lejligheder i Helsinki - vi har det perfekte sted at bo i denne trendy by, uanset om du leder efter en overkommelig lejlighed eller en boutique studio-lejlighed.

Stilfuldt design møder traditionel jugendstil – Seværdigheder i Helsinki

Tag et kig gennem vores udvalg af lejligheder i Helsinki, hvor du kan finde en række overnatningsmuligheder i disse områder.

Afslappet landskaber og Karaoke – det lokale liv

Ud over at være et cool, trendy hotspot, har Helsinki også en yderst afslappet side, der elsker at have det sjovt. Hvis du vil væk fra menneskemængden på de mest populære museer, kan du tage en tur til Kaivopuisto, en af de ældste parker i byen. Her kan du læne dig tilbage og slappe af midt i de farverige omgivelser. Der er også en række restauranter spredt over hele den store plads, og endda en natklub, der viser sig at være enormt populær for lokalbefolkningen.

Helsinki har også en strand. Hietaniemi er ikke den bedste strand i verden, men den giver en mulighed for at flygte fra den travle bymidte. Om sommeren kan stranden være godt belagt, havet er dejligt varmt, hvilket giver en forfriskende svømmeoplevelse, om vinteren giver det mulighed for at tage en rask spadseretur.

Når natten falder på, kommer Helsinki til live - denne seje skandinaviske by véd hvordan man fester. I de senere år er Karaoke blevet et kæmpehit og der er mange karaokebarer rundt omkring. Hvis du vil have en virkelig unik oplevelse, kan du leje en Karaoke-taxi, som er udstyret med karaoke, og køre rundt i byen og synge dine yndlingssange. Uanset hvad du ønsker at opleve, har vi et stort udvalg af Helsinki-lejligheder til dig.

Lejligheder i Helsinki – Ferielejligheder i Helsinki

Ferielejligheder i Helsinki

Det designer-prægede billede kan også findes i ferielejligheder i Helsinki. Sofistikeret design, futuristisk arkitektur, og de bedste muligheder for aktiviteter er byens kendetegn. Man kan få en smag på det ekstravagante liv, på samme tid, som man oplever Helsinkis livlige personlighed på et dybere niveau. Fra små fine hoteller, der stråler af moderne nuancer, og vandrehjem, som oser af nordisk charme, til løjerlige lejligheder og familiestyrede ferielejligheder. Helsinki har de perfekte opholdsmuligheder til enhver rejsende.

Hvordan kommer man til Helsinki (og hvordan kommer man rundt)

Der er forskellige måder at komme fra Helsinki lufthavn til byens centrum, herunder en Finnair Bybus som forlader lufthavnens terminal hver 20 minutter og kører direkte til centrum af byen. Du kan også tage en af de mange taxier, der holder udenfor terminalen, det er relativt billigt at komme til centrum.

Det er let at komme rundt i Helsinki, der er et bredt udvalg af offentlige transportmuligheder. Der er effektive bus og sporvogne, der forbinder de store attraktioner, samt en meget billig og hurtig metro, der kører fra den ene side af byen til den anden. Det er nemt at udforske Helsinki til fods, da de største seværdigheder er i gåafstand.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se