Ferieboliger I Granada

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

25

Ferieboliger I Granada

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Granada, Spanien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 52 baseret på US$68. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Granada – Budget studiolejligheder

Granada er berømt for det majestætiske Alhambra, men der er så meget mere i denne kulturelle, Spanske by. Placeret midt i et kludetæppe af et perfekt sceneri i Andalusien, deler denne rustikke by en rig fortid og en levende nutid med dens besøgende. I dag sprudler den med en passioneret og ung personlighed med et iøjefaldende mønster af trendy barer og hippe flamenco huler. Men det er også gennemsyret af en dyb, indgroet historie fyldt med Islamiske farver og traditioner, som har fulgt med ind i det enogtyvende århundrede. Ikke desto mindre er det omgivende sceneri også spektakulært, dækkende horisonten med de alpine toppe af Sierra Nevada som maler et smukt, naturligt bagtæppe imod tilnærmelser fra malerisk arkitektur. Og efter mørkets frembrud kommer Granada til live med en pulserende, vibrerende rytme. Flamenco-barer flyder over med ivrige, kulturelle entusiaster alt imens førsterangsbarer og klubber er fyldt ud til de små timer om morgenen. Få taget på byen med en af vores mange lejligheder i Granada. Vi har det perfekte sted at være, lige meget hvilken rejsestil man måtte have.

Lejligheder i Granada – Ferielejligheder i Granada

Ferielejligheder i Granada

At finde et smukt sted at bo i Granada er let, med dens maleriske, traditionelle spanske udseende og dens endeløse blå himmel. Overalt i de brostensbelagte gader, er der masser af håndværkerforretninger og souvenirboder, samt luksushoteller, der tilbyder en fornem måde at se byen på. For et få et mere uafhængigt ophold, er der mange billige lejligheder spredt rundt omkring, såvel som små, intime ferieboliger og livlige vandrerhjem. Ferielejligheder i Granada er en forlængelse af den kulturelle atmosfære i byen, med flotte udsigter over bittesmå gader, høje spir og en byge af farverige blomster.

Te kulturen i Granada

Med en sådan stor indflydelse fra Moor er det intet under, at nogen af disse traditioner og kulturer har flydt over i det nutidige Granada. Så vel som at medbringe en distinktiv arkitekturstil som styrer byen, er der også en stærk te kultur som stammer fra Arabiske traditioner.

Igennem hele Granada vil man finde mange ”terterias”, eller te rum, som hvert er svøbt i rige tekstiler og rustikke ornamenter. Det er det perfekte sted at synke tilbage i plyspuderne og opleve den fredsfyldte atmosfære hjulpet på vej af dæmpede lanterner og luksuøse draperier. I et øjeblik kan man glemme, man er i Spanien, da man er transporteret til Medinaerne i Marokko iblandt et virvar af farver og dufte.

Det bedste sted at tage hen for at opleve autentiske ”teterias” er Albayzin kvarteret. Gå langs Calle Caldereia Nueva, en af de mere populære gader som er kantet med en samling af hyggelige tehuse kun ventende på at feje en væk fra den virkelige verden. Først kommet indenfor vil man have svært ved at vælge fra det vældige udvalg af eksotiske teer som tilfredsstiller alle forskellige smagsvarianter.

Kæbe tabende arkitektur og design – ting at gøre i Granada

Man kan finde et udvalg af vores Granada lejligheder i områderne, der er listet ovenfor, og som giver let adgang til byens foretrukne attraktioner.

Tag tapas på den traditionelle måde

I de fleste dele af Spanien er den ældgamle tradition for at modtage gratis tapas retter med drikkevarer næsten døet ud. Ikke desto mindre vil man sandsynligvis stadig finde den i Granada i fuld vigør, delvist takket være den store bestand af studerende på et stramt budget.

Hvis man leder efter at opleve tapas på den traditionelle måde, hvor man modtager en tallerken med gratis tapas sammen med hver runde af drikkevarer, så tag til Calle de Elvira eller Calle Navas til at begynde med. Der er masser af ægte tapas-barer placeret langs siderne af disse gader, hvor man virkelig kan sidde fast i livet med de lokale. For at tage et trin op, tag et bord på det travle og populære Bodegas Castaneda, som har været der i mange, mange år. Traditionen tro vil man få serveret en lækker tallerken med tapas sammen med hver runde af drikkevarer for at holde en i gang.

At komme omkring i Granada – offentlig transport i byen

Langt den bedste måde at komme rundt i Granada er til fods - alle de store attraktioner er inden for gåafstand fra hinanden, og man vil virkelig komme til at føle, man er en del af byen, når man er tæt på den og er dus med den. Imens det meste af byen er relativ flad, er man nødt til at bruge noget energi for at komme op ad bakkerne til Alhambra og Albaycin. For disse, kan man måske ønske at hoppe på en af de lokale busser, der afgår regelmæssigt fra byens centrum til disse store attraktioner hele dagen. Der er endda shuttle minibusser, som tager dig op ad bakken nedefra og skærer den mest udmattende del af turen væk.

Busforbindelserne omkring Granada er billige og nemme at bruge, binder de vigtige landemærker sammen og tilbyder samtidig en fantastisk udsigt fra vinduerne. Der er også en effektiv togforbindelse, som kører til omegnen af byen såvel som til nærliggende byer. Og, hvis man føler sig aktiv, kan man også leje en cykel og cykle rundt i byen. Sus fra ét brændpunkt til det næste i dit eget tempo og på dine egne vilkår.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se