Ferieboliger I Girona

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

9

Ferieboliger I Girona

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Platja de Riells 1 Lejlighed

Lejligheder i Girona – Billige boutique-boliger

Girona ligger midt i Cataloniens hjerte og har en rig historisk baggrund. Karakteriseret af gamle huse, kirker med spir og slidte gader, giver byen mulighed for en rejse tilbage i tiden. Byen er omgivet af mure og er blevet hjemsted for Cataloniens bedst bevarede jødiske kvarter, mens floden Rio Onyar flyder rundt om byen med smukke og farverige lejligheder der pynter flodbredden. Girona har en del museer og sjove små kunsthåndværkerbutikker, men er faktisk mest kendt for sin blomstrende madkultur. Overalt i byen kan du finde et stort udvalg af lokale, autentiske restauranter, der serverer nogle af Spaniens bedste retter. De brostensbelagte gyder er en perfekt kulisse for at spise ude, og nyde de skønne tapasretter og et godt glas vin. Midt i det historiske landskab og det fantastiske udbud af mad, kan du finde vores skønne lejligheder i Girona. Vi har et udbud af boutique-lejligheder rundt omkring i byen, alle i gåafstand af byens seværdigheder.

Museer og middelalder klostre – Hvad skal du lave i Girona

Lær Girona at kende, og udforsk den fascinerende fortid ved at besøge alle de store seværdigheder. Takket være vores lejligheder i Girona, kan du nemt finde disse attraktioner og du vil have nemt ved at lære denne skønne by at kende.

Alternative måder at udforske Gironas kultur på

Girona summer af kulturelle aktiviteter, og der er flere muligheder hvor ved du virkelig kan lære byen at kende, og det betyder, at du skal udforske nogle af byens mere besynderlige steder.

Castellers er en vigtig del af den catalanske kultur og de bidrager til den tradition, der er blevet passeret videre, fra generation til generation. Castellers er menneske-tårne, formet af grupper af voksne og børn, der altid kæmper for at kravle højere og højere op. Hvis du har lyst, kan du selv blive en del af kulturen og prøve at være casteller for en dag. Mange steder i byen er der pladser, hvor du kan se på denne kunstform og ligefrem afprøve den selv.

Ønsker du noget der er lidt mindre aktivitetspræget, kan du overveje at besøge et underjordisk beskyttelsesrum. Det er nok ikke den mest almindelige måde at udforske byen på, men det giver en fascinerende indsigt i områdets tilstand under den spanske borgerkrig, hvor beskyttelsesrummene blev byggede.

Gaudi er Cataloniens mest berømte arkitekt, men der var dog flere, lige så talentfulde som ham. Raphael Maso er en af disse arkitekter, der skabte mesterværker i det 20. århundrede. Du kan besøge Masos hus i Girona, hvor du kan gå rundt imellem møbler, designede af arkitekten og se ud over floden Onyar fra flere forskellige perspektiver.

Madelskere vil nyde Girona. Is er en ekstremt populær spise over alt i byen, som er hjemsted for nogle fantastiske isboder. Rocambolesc anses for at være byens bedste, den er ejet af Jordi Roca, og har et stort udvalg af smagsvarianter, som du kan tage med dig, så du kan både nyde din is og udforske byen på samme tid.

Elsker du øl, så skal du ikke være bekymret. Girona har flere lokale bryggerier i byen. Besøg Moska, som er et af de mest populære bryggerier. Her kan du lære om øl-processen og selv smage på nogle af de skønne, lokale variationer.

Lejligheder i Girona – Ferielejligheder i Girona

Ferielejligheder i Girona

Ferielejligheder i Girona afspejler den middelalderlige, historiske følelse, som er til stede i byen; der findes masser af rustikke, traditionelle overnatningsmuligheder overalt på de snoede gader i det jødiske kvarter og i de mere moderne dele af byen. Fra ekstravagante hoteller, der peger i retning af Gironas voksende moderne aspekter og livlige vandrerhjem, der tilbyder en flot udsigt over byen, til ferielejligheder med udsigt over de søde souvenirbutikker og maleriske floder; Girona har noget for enhver smag. Overnatning her er overkommelig, og giver dig samtidig mulighed for, at udforske med stil.

Hvordan du kommer til Girona – Offentlig transport, i og omkring byen

Girona er nem at komme til, da byen er tæt på mange af Cataloniens interessante steder. Hvis du ankommer med fly, er der to muligheder. Girona har sin egen lufthavn, der ligger tæt på byens centrum. Du skal bare hoppe på en bus eller et tog uden for terminalen for at komme ind til byen. Alternativt kan du tage en taxi uden for lufthavnen, der kører dig direkte til din destination.

En anden mere almindelig mulighed er at ankomme fra Barcelonas lufthavn. Barcelona ligger omkring en times tid fra Girona. Fra lufthavnen kan du tage et tog til Barcelona by, hvor du kan skifte til et direkte tog til Girona, fra hovedbanegården.

Når du først er ankommet i Girona, har du sandsynligvis ikke behov for offentlig transport. Vores lejligheder i Girona ligger alle meget centralt, og du er lige hvor det hele sker. Den bedste måde at udforske byen på, er til fods. Alting ligger tæt på hinanden og du kan gå igennem de labyrintiske gader og stoppe op for at nyde en god is, tage en kop kaffe eller besøge kunsthåndværkerbutikkerne.

Hvis du gerne vil besøge det smukke landskab, der omkranser Girona, så er der masser af busser, der kører direkte fra byen til de mest specielle seværdigheder. Her er smuk udsigt ud over byen, og det er en billig måde at udforske Catalonien på. Der er også togforbindelse fra Girona til andre byer i Catalonien, så vel som til nogle af de populære strandområder ved Costa Brava.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se