Ferieboliger I Firenze

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

151

Ferieboliger I Firenze

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Hvad skal man se

Interessesteder  

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Firenze, Italien har en værdiansættelse af 4.45 udfra 1632 baseret på US$65. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Firenze - Prisbillige ferieboliger

Firenze er en af de smukkeste byer i Italienmed en særlig form for romantisk charme, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år. Byens klassiske renæssance arkitektur, giver den perfekte kulisse til en kulturel storbyferie. Byen er også et paradis for kunstelskere, der med sine mange museer, kan fremvise nogle af de mest berømte værker fra hele verden. Men det er ikke bare kunst, der kendetegner Firenze, det er også en by, dedikeret til at skabe lækre italienske retter parret med friske vine. For det perfekte ophold, bestill en af vores lejligheder i Firenze, som vi har over hele byen - fra skjulte, brostensbelagte gyder, til brede boulevarder med udsigt over byens største attraktioner.

Mindre kendte museer i Firenze

Firenze er uden tvivl, en af de største kunstbastioner i Europa - måske endda i verden. Byen er fuld af berømte museer, som kan fremvise en enestående samling af kunst og skulpturer, af nogle af verdens mest kendte navne. Men der er også en række mindre kendte museer, der er et besøg værd. Bargello Museum, der ligger i den gamle fængselskaserne, kan prale med en vigtig samling af renæssanceskulpturer, mens Gucci Museum og Salvatore Ferragamo-museet er et besøg værd for modeelskere.

Ønsker du at udforske Firenze? Bestil en af vores lejligheder i Firenze, til en overkommelig pris, så du kan komme til at lære byen at kende.

Klassiske katedraler og skulpturer - Forslag til seværdigheder i Firenze

Hvis du leder efter en bolig i centrum af alle disse serværdigher, har vi et stort udvalg af lejligheder, som du vælge imellem.

Lejligheder i Firenze - Ferielejligheder i Firenze

Sådan finder du Firenze - Kom nemt til byens centrum

Firenzes vigtigste lufthavn er Vespucci, som hovedsagelig er forbeholdt indenrigsflyvninger. De fleste besøgende, ankommer via Galileo Galilei lufthavnen, som ligger i Pisa, 80 minutter fra Firenze. Du har også mulighed for at flyve fra Bologna, som overvejende betjenes af lavprisselskaber. Besøgende kan også ankomme til Firenze via det italienske jernbanenet fra Rom.

At komme rundt i Firenze er nemt med offentlig transport herunder flere bus og sporvogne, der alle kører til de store attraktioner. Den bedste måde at komme rundt i centrum er til fods, alle de store seværdigheder ligger med kort afstand til hinanden.

Ferielejligheder i Firenze

Firenzes kulturelle fornemmelse strækker sig også til byens muligheder for ferieophold, i det at der tilbydes en blanding af ferielejligheder i Firenze som er fuld af arv, historie og stilfuld italiensk sans. Luksushoteller er spredt ud over gaderne, og tilbyder et glimt ind i den italienske overklassetilværelse, alt imens finere vandrehjem og budget B&B giver gæster chancen for, at lære Firenze bedre at kende på et mere lokalt niveau. Alternativt er talrige overkommelige lejligheder, placeret overalt i byen, som tilbyder nem adgang til oprindelige restauranter, verdenskendte museer og store pizzeriaer.

Markeder og håndværksbutikker - En autentisk måde at udforske Firenze på

Firenze er en turistattraktion. Generelt er hele Firenzes historiske centrum spækket med butikker, de fornemste af slagsens finder man på Via Tornabuoni og Via della Vigna Nuova, området mellem Domkirken og Palazzo Vecchio er værd at udforske – ikke blot de store gader, men også de små stræder bagved rådhuset. Holder man af at gå på markedet, er fødevaremarkederne Sant’Ambrogio og Mercato et besøg værd. Udendørsmarkeder med lædervarer, tørklæder o.l. finder man ved San Lorenzo og ved Mercato Nuovo - den autentiske smag af Firenze!

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se