Lejligheder I Edinburgh

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

81 Lejligheder fundet

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Edinburgh, Storbritannien har en værdiansættelse af 7.7 udfra 10baseret på 8 udtalelser. Book din lejlighed fra 56EUR/ nat.

Lejligheder i Edinburgh – Billige Ferielejligheder i Edinburgh

Edinburgh er en historisk storby, hvor du kan opleve de smukkeste facader og den mest utrolige arkitektur. Små gader og stræder, også kaldet Wynds, strækker sig ud fra centrum af Den Gamle Bydel, og ud til de omkransende små landsbyersom byder på et væld af kultur og rustik charme. Derudover kan du også finde masser af kringlede kroge og lignende, som bare venter på at blive udforsket. Bag hvert et snoet hjørne, gemmer der sig en unik oplevelse, som kan være alt fra en antik boghandel eller et udsmykket kirketårn, til en gammel borg på en bakketop. Den naturlige skønhed ved Edinburgh kan dog også sagtens tage pusten fra dig, med dens smukke grønne bakker, som strækker sig så langt øjetrækker, dens rust-farvede klippeskrænter og med havet som baggrund. De gamle dele af byen, og det utroligt smukkelandskab, danner t ilsammen billedet af en by, som føles meget hyggelig og kulturel. Den moderne rejsende kan også besøge trendy pubber, improviserede koncerter, fester, som varer hele natten lang, og et eklektisk valg af interessante butikker. Check ind i en af vores lejligheder i Edinburgh, og begynd straks at udforske denne multidimensionelle by.

Borge, Closes, og Katedraler – Spændende ting, som du kan opleve i Edinburgh

Edinburgh er det perfekte sted at udforske, med dens yderst fascinerende historie og smukke arkitektur. Vores lejligeheder i Edinburgh kan findes overalt i byen, og giver dig rig mulighed for at afdække byens mange hemmeligheder, samt besøge de mange spændende seværdigheder.

Udforsk den mere litterære side af Edinburgh

Udover den historiske baggrund og fantastiske udsigt, er Edinburgh også kendt for sin litterære historie. De flotte landskaber har inspireret flere poeter og forfattere gennem årene, og du kan finde mange monumenter, som er dedikeret til det skrevne ord.

Begynd dagen med, at fåen kop kaffe på Elephant House Café. De varme drikke er ikke blot nogle af byens bedste, men dette er også stedet hvor J. K. Rowling skrev de første Harry Potter bøger. Så find dig selv til rette blandt de små elefant afbildninger, som er spredt rundt i caféen, og lad dig inspirere.

Du kan ikke gå langt i Edinburgh, uden at støde på enboghandel. Byen er fyldt med dem, hvilket gør den til et paradis for bogelskere. Kom ind og se Old Town Bookshop, som er en af de bedste af slagsen, samt Analogue Books og Word Power Books. Tag dig god tid til, at undersøge de støvede boghylder og fordyb dig selv i de mange forskellige verdener.

Hvis du skulle have lyst til at følge i fodsporene af et litterært geni, så kan du tage på Dorothy Wordsworth turen. Wordsworth rejste til Edinburgh sammen med hendessøster i 1803, hvor hun sidenhen skrev et smukt digt om byens skønhed og unikke atmosfære.

Som en afslutning på turen, kan du tage på Skotlands Nationale Bibliotek, som huser en storslået fremvisning af antikke bøger, kort og breve. Du kan blandt andet rode igennem sjældne manuskripter fra en række forfattere, såsom Byron, Austen og Melville.

Rejs ind i hjertet af litterær skønhed gennem vores lejligheder i Edinburgh, som kan findes spredt ud mellem disse oaser af smukke ord.

Lejligheder i Edinburgh – Ferielejligheder i Edinburgh

Ferielejligheder i Edinburgh

Byens rige historie og smukke arkitektur, bliver reflekteret i ferielejlighederne. Du kan finde storslåede hoteller, hyggelige gæstehuse, og små Bed & Breakfast gemt inde bag en af byens mange smøger. Udover dette, kan du også finde en håndfuld luksuriøse hoteller og lejligheder, som passer godt ind sammen med resten af de ovennævnte tilbud.

Gør din rejse til Edinburgh lettere – At komme dertil

Edinburgh lufthavn ligger blot omkring 8 kilometer fra centrum af Skotlands hovestad, og der er rig mulighed for, at komme let og hurtigt ind til byen.

Først og fremmest kan du tage Airlink busforbindelsen, som kører fra lufthavnen hvert 10. minut, og kører derefter helt frem til Waverley Bridge, som ligger i centrum af byen. Du kan også stå af i den vestlige del af byen, da der er placeret nogle stop undervejs.

Hvis du derimod foretrækker en mere budget venlig mulighed, så kan du altid tage med den lokale bus. Det tager en smule længere tid end Airlink bussen, men har i stedet forbindelse til flere steder i byen, og giver dig samtidig en chance for at se noget af Edinburgh, før du ankommer til dit stop.

Til slut kan du også tage en taxa uden for lufthavnsterminalerne. Der er nok taxaer at finde, og priserne er rimeligt overkommelige. Dette er naturligvis ikke den billigste mulighed, men hvis du ønsker at komme frem hurtigt og komfortabelt, så er dette et godt alternativ.

Modtag vores tilbud
Vores primære rejsemål