Ferieboliger I Dubrovnik

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

38

Ferieboliger I Dubrovnik

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Dubrovnik, Kroatien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 70 baseret på US$47. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Dubrovnik – Lejligheder i bymidten

Terrakottafarvede tage rejser sig over ekstraordinært blåt vand, imens jordfarvede gangstier fører tilbage i tiden – dette er Dubrovnik. Placeret på et lille hjørne af den Kroatiske kyst er denne gamle fortificerede by en bastion af historie og kultur, et fotoperfekt postkort af naturskøn udsigt og et kendemærke på tilbagelænet livsstil. Den robuste, gamle by er et miskmask af jævne, marmorbelagte gader, imponerende barokarkitektur og det endeløse, glitrende Adriaterhav. Man kan klatre op og omkring de gamle bymure og beundre den fortryllende udsigt over tavse tagrygge og travle gyder eller tage kabelvognen op ad den træklædte bjergside og føle sig som en konge på toppen af sit kongerige. Det er umuligt ikke at blive fortryllet af Dubrovnik med dens hyggelige pizza-boder, autentiske barer og iøjefaldende bygninger. Træd tilbage i tiden med en af vores lejligheder i Dubrovnik. Vælg fra et udvalg af budgetlejligheder og boutiquelejemål for det perfekte sted at være, imens man graver sig ind i byens rige historie.

Ferielejligheder i Dubrovnik

Dubrovniks historiske baggrund giver det perfekte feriehotspot med gamle mure, som lægger sig op ad lækre spisesteder og finurlige museer og det funklende Adriaterhav, der er hjemsted for en gruppe frodige øer. Ferielejligheder i Dubrovnik er yderst maleriske, med en endeløs forsyning af charmerende ferieboliger og Boutiquehoteller, gemt væk ned ad de snoede gader og en stor samling af billige lejligheder, alle med en utrolig udsigt. Byens lille størrelse betyder, at alt er inden for gåafstand, hvilket skaber en hyggelig følelse, uanset hvilken en overnatningsmulighed man vælger at tage.

Kulturelle kuriositeter mod en rustik baggrund – ting at gøre i Dubrovnik

Vi har et udvalg af Dubrovnik lejligheder placeret nær hovedvartegnene i byen og som placerer Jer i midten af al aktiviteten.

Lejligheder i Dubrovnik – Ferielejligheder i Dubrovnik

Øer i solen – Dubrovniks Elaphiti Øgruppe

Lige ud for Dubrovniks kyst vil man finde Elaphiti Øerne, en samling af paradisøer med palmebevoksede, perlehvide strande, klart blåt vand og en stille, tilbagelænet atmosfære som man kun kan finde i midten af Adriaterhavet.

Imens der er otte øer i gruppen er det kun tre, der er beboede og det er disse tre, som tiltrækker de fleste besøgende med deres landsbyer langs højderygge og gammeldags traditioner. Man kan komme over til enhver af Elaphiti Øerne fra Dubrovniks Havn og mange af dem er synlige fra byens mure.

Der er Kolocep, også kendt som Kalamota, som er den mindste af de beboede øer, der er placeret bogstavligt talt øjeblikke fra Dubrovniks kyst. Som den nærmeste ø til fastlandet er det et paradis blot sekunder fra larm og travlhed i den gamle bymidte.

Derefter er der Lopud, som er den travleste ø i gruppen med hundredevis af besøgende på vej til dens kyster hver dag. Her kan man finde nogle af de bedste strande på denne del af kysten med vide, tomme strækninger med sand og varmt, lavt vand.

Den sidste beboede Elaphiti Ø er Sipan, eller Den Gyldne Ø, som er den største i gruppen og måske den mest luksuriøse. Med rækker af imponerende palæer, som skyder op fra en frodig scene, er den det perfekte sted for en sofistikeret dagstur.

Kom til Dubrovniks hjerte

Stradun er måske nok Dubrovniks centrum og den travleste gade, men det er i de snoede gyder, som leder væk derfra, at man finder Dubrovniks sande personlighed. Gå væk fra den jævne limstens boulevard og tag chancen ind i virvaret af gyder som fremviser en samling af fascinerende butikker med håndarbejder, lækre familiedrevne pizzeriaer og hyggelige barer gemt bort fra horderne af turister.

Kom til at kende Dubrovnik virkeligt fra de lokales perspektiv med vores udvalg af Dubrovnik lejligheder, fra boutique-studielejligheder gemt væk fra menneskeflokkene til budget-lejligheder placeret lige der hvor det sker.

Synk ned i Dubrovnik – Hvordan man kommer fra lufthavnen til centrum

Dubrovniks Lufthavn er ikke langt fra byens centrum, selvom det er værd at huske, at hele den gamle bydel kun er for gående, hvilket betyder hvis man bor der, er det ikke muligt at få transport hele vejen. Heldigvis er det centrale fodgængerområde ret lille, så det er sandsynligt at man ikke skal kæmpe ret langt med bagagen.

At komme ind til den gamle bydel er for det første let, hurtigt og billigt. Der er en lufthavnsbus som kører mellem lufthavnen og Pile Porten ved den vestlige indgang til den gamle bydel. Busser afgår hvert kvarter og tilbyder en fin udsigt til byen, når man kommer dertil. Alternativt er der et antal lokale busser som kører fra lufthavnen til den gamle bydel. De stopper meget på vejen, så det er måske ikke ideelt, hvis man har travlt. Sidst kan man tage en taxi, som enten vil sætte en af ved den vestlige eller østlige indgang til den gamle bydel – igen vil det ikke være muligt at blive bragt lige til døren, hvis man bor i virvaret af gågader.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se