Ferieboliger I Corfu

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

36 Lejligheder fundet
vis efter:
Pris
Afstand til bycentrum
Størrelse
Popularitet
Vurdering
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Corfu, Grækenland har en værdiansættelse af 3.95 udfra 1 baseret på US$32. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder på Corfu – Billige ferielejemål

Karakteriseret af sine bjerge, frodige kyststrækninger og autentiske interiør, fyldt med charmerende landsbyer, kunne Korfu nemt forveksles med paradis. På Korfu bys travle volde, kommer de antikke græske traditioner til live, blandt de snoede gader, hyggelige cafeer og lokale restauranter, mens de skønne strande strækker sig omkring udkanten af byen, i en byge af hvidt sand og flimrende blåt vand. I tusinder af år har Korfu næret fornemme kulturinstitutioner og en kunstnerisk arv, som stadig er synlig den dag i dag, blandt de mange museer, gallerier og kreative brændpunkter der er at finde. Men der er også masser af mere aktive oplevelser, at hænge fast i, herunder vandreture i de rullende bakker samt vandsport. Udforsk den gamle græske livsstil og den moderne charme med vores lejligheder i Korfu, som er den perfekte måde at opdage øen på, i dit helt eget tempo.

Lejligheder på Corfu – Corfu lejligheder

Udforsk Corfu fra et andet perspektiv

Der er så meget at se og gøre på Korfu, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Men hvad nu hvis man kunne blande tingene og udforske byen fra et lidt andet perspektiv? Uanset om du er en vand-elsker eller en ivrig vandrer, er der masser af måder, at blive bekendt med øen på, og på dine egne betingelser.

Vandentusiaster vil nyde kajaksejlads, som er tilgængelig rundt om kysten eller ombord på en yacht, hvis man ønsker en eftermiddag fyldt med kystnær sightseeing og svømning. For mere tempofyldte vandelskere er der jetski og eventyrlig vandsport, såsom wakeboarding og dykning.

Hvis du ønsker at udforske fra et lidt andet perspektiv inde på øen, så tag og prøv ridning langs de forrevne bjergstier, eller find nogle af de mange vandrestier, der tager dig gennem de små landsbyer og op ad de fløjlsagtige bjergskråninger. Cykling er også tilgængelig overalt på øen med en perlerække af steder, som du kan udforske på to hjul. Du kan endda tage op til tinderne og paraglide over øen, mens du ser ned på de opadragende bjerge og funklende farvande nedenfor.

Hvordan du end vælger at udforske øen, så sørg for, at du bestiller en af vores Korfu lejligheder, så du har et sted at komme tilbage til, ved slutningen af en travl dag.

Corfu lejligheder

Takket være den fremtrædende og strandnære personlighed, består overnatning på Korfu af feriehoteller og ferielejligheder, som er spredt langs kysten. Der er masser af luksushoteller med udsigt over havet samt villaer på de mange bjergskråninger samt landejendomme, der er perfekte, hvis du ønsker at nyde lidt fred og ro. Hvis du holder dig til Korfus gamle bydel, er der mange vandrehjem og gæstehuse, der virkelig lader dig nyde atmosfæren, eller du kan vælge at bo i en af de mange stilfulde ferielejelejligheder, der ligger spredt rundt på øen.

Pittoreske paladser og oldtidstempler – spændende steder at besøge på Corfu

Fra sine gamle templer og imponerende paladser til herlige strande og paradisiske øer, så kan du udforske alt hvad Korfu kan tilbyde, fra vores udvalg af fine Korfu lejligheder.

At komme til og rundt på Corfu

Fra lufthavnen på Korfu, er der mange måder for dig, at komme til din endelige destination. Der er regelmæssige busforbindelser, som går til de store feriesteder og byer, samt transferbusser, der stopper op ved de store hoteller og lejlighedskomplekser undervejs. Hvis du leder efter noget lidt mere personligt, kan du hoppe i en taxa ved terminalerne, som tilbyder en både billig og underholdende tur, og med en utrolig udsigt - bare husk at blive enige om en pris, før du tager afsted.

Alternativt kan du leje en bil i lufthavnen og udforske øen når du har tid og lyst. Har du din egen form for transport, er det en fantastisk måde til at udforske alt, hvad øen har at byde på og virkelig grave dybt ned i den lokale livsstil i de små landsbyer. Hvis du ikke ønsker at leje en bil, er der masser af busser, der kører mellem alle de store seværdigheder og attraktioner rundt om på øen.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se