Ferieboliger I Córdoba

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

10

Ferieboliger I Córdoba

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Córdoba, Spanien har en værdiansættelse af 4.45 udfra 88 baseret på US$58. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Cordoba – Boutique-lejemål på budget

Placeret i den vindblæste, hvidvaskede region Andalusien er Cordoba en Paradisisk lomme for mad- og kulturelskere. Fyldt med en labyrintisk forvirring af bodegaer, imponerende arkitektur og restauranter med en lækker menu, hvor munden løber i vand, er denne middelalderlige by indbegrebet af Spansk stil. I dens inderste midte findes Mezquita, en majestætisk kuppelformet bastion fra Islamisk kultur som rager op fra de indviklede gader i den gamle by. Herfra kan man spadsere ind i den gamle, Jødiske bydel og forkæle sig med kraftig kaffe på pittoreske torve, dykke ind i hypnotiserende museer og slappe af med en drink i hånden ved en af de mange hyggelige barer. Cordobas multikulturelle karakter betyder, at der er en ny side af byen omkring hvert eneste hjørne. Bliv fanget af den traditionelle livsform i en af vores lejligheder i Cordoba, hvor man kan være i en boutique-lejlighed i de snoede gader i den gamle by.

Et kulturelt kalejdoskop – ting at gøre i Cordoba

Vi har et antal lejligheder i Cordoba spredt omkring disse større landemærker, som sikrer at man kan opleve alt, byen har at tilbyde.

Lejligheder i Cordoba – Ferielejligheder i Cordoba

Lokalt liv i det labyrintiske mylder i Cordoba

Cordoba er en af de mest besøgte byer i det sydlige Spanien takket være det konstante miskmask af kulturer og den levende, passionerede personlighed. Igennem gaderne vil man finde hundredevis af turister vandrende forbi skyhøj Maurisk arkitektur og kuppelformede moskeer, men der er flere måder man kan blande sig med de lokale på.

Til at starte med så spiser de lokale sent. Virkeligt sent. Restauranterne fra guidebøgerne er fyldt med turister frem til kl. ti eller elleve om aftenen, men efter det når turisterne har trukket sig tilbage i seng, overtager de lokale scenen. Udvælg hvilken som helst restaurant når midnat nærmer sig og man vil finde et væld af aktivitet – familier indtagende lokale retter, leende venner over en øl eller to og endog ældre beboere som udveksler den seneste sladder.

Om dagen kan man synke ned i det lokale liv igennem de bugtede gader i den gamle by. Passér de sprudlende torve og søg i stedet efter de pittoreske patioer hos lokale husejere. Patioer er en stor del af Cordobas kultur og der er selv en årlig konkurrence for at vælge den mest kunstfærdige og smukke. Den bedste ting er dog, at gæstfrie lokale åbner deres patioer op til de forbipasserende og giver en skyggefuld, stille plet hvor man kan lære mere om byens rige og indgroede traditioner.

Lev som en af de lokale i en af vores Cordoba lejligheder som krydrer byen.

Ferielejligheder i Cordoba

De gamle, snoede gader i Cordoba er fyldt med charmerende ferieboliger, der tager dig tilbage til de gamle dage. Sammen med imponerende mauriske bygninger, står søde hoteller, som er sprængfyldt med pulserende buketter af blomster og hyggelige gårdhaver, mens livlige vandrerhjem er med til at forstærke den ungdommelige atmosfære i byen. Ferielejligheder i Cordoba inkluderer også finere hoteller, der imponerer med en luksuriøs stil og tager fat i de gamle spanske rødder, og centrale, billige lejligheder, der tilbyder en lokal oplevelse blandt alle de store attraktioner. Overnatning her er overkommelig, og tilbyder et andet perspektiv af de kulturelle traditioner i denne smukke spanske by.

Ture omkring Cardoba – Hestevogne og sceniske busture

Cordoba selv har ikke en international lufthavn, men man kan nemt nå byen fra Madrid med bus eller tog. Den hurtigste mulighed er højhastighedstoget, som forbinder de to byer, men bussen er billigere og mere scenisk.

Når man er kommet ind til byen, er den meget nem at navigere i. Den bedste måde at komme rundt på er at gå, en metode som betyder, man vil kunne se al den fantasiske arkitektur og seværdighederne, imens man opsluger den livlige atmosfære. Alternativt, hvis man vil hvile benene, kan man hoppe på de lokale busser, som går mellem de større attraktioner så vel som destinationer uden for byen eller tage en taxi for hurtigt suse fra et sted til et andet.

For virkeligt at opleve den gamle stil i Cordoba, kan man altid tage en tur med hestevogn, som vil sno sig gennem den gamle by, klip-klappende over brostenene og præsentere Jer for et spektakulært syn af den utrolige arkitektur. Det er ikke billigt, men det er en fin, autentisk måde at opleve byen på.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se