Ferieboliger I Bukarest

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

66

Ferieboliger I Bukarest

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Bukarest, Rumænien har en værdiansættelse af 4.25 udfra 86 baseret på US$29. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Bukarest – Billig overnatning

Bukarest er en dynamisk by som virkeligt er kommet til live i de senere år. Den er vært for en energisk følelse som bølger gennem bygninger i kommunistisk stil og de støvede, rå gader, men den er også tilbagelænet og noget fredfyldt sammenlignet med andre Europæiske hovedstæder. Gennem labyrinten af gader vil man finde en udsøgt samling af kuppelformede, ortodokse kirker, moderne højhuse med lejligheder og fine art nouveau bygninger. I den gamle bydel bugter smalle gader sig rundt med trendy caféer, toptunede spisesteder og vibrerende barer, mens man andre steder kan vandre gennem store, grønne byrum krydret med fint plejede haver, frodige springvand og gemte caféer. I dag er Bukarest et funky hotspot som myldrer med kreativitet og stil samt en endeløs række af new-age faciliteter som opstår ved ethvert gadehjørne. Opdag alt som denne foranderlige by har at tilbyde med vores samling af lejligheder i Bukarest. Hvad enten I kigger efter en billig lejlighed eller et boutique lejemål har vi det perfekte sted at være.

Fantastiske museer og fornemme kirker - ting at gøre i Bukarest

Vores Bukarest lejligheder kan findes nær alle hovedattraktioner og giver nem adgang til byens hjerte og sjæl.

Små museer i Bukarest

Bukarest har et overvældende udvalg af museer, med udstillinger af enhver art fra lokal, nutidig kunst til militære effekter og historier. Imens der er de noget større museer, er der også nogle mindre kendte institutioner, perfekte til at komme ind under byens hud. Der er Muzul de Arta om Frederic Storck som, på et tidspunkt, var bopælen for Storck og hans familie. I dag udstilles en række af Rumænske skulpturer inklusive imponerende marmorstatuer og klinkeornamenter.

Det ældste museum i Bukarest, Muzeul Theodor Aman, er måske et af de mindre kendte kulturcentre. Her kan man vandre blandt møbler og kuriositeter skabt af Aman selv. Rejseelskere vil nyde Muzeul Hartilor si Cartii Vechi, eller Museet for Gamle Kort og Bøger, som har en fascinerende samling af historiske globusser, malerier og kort; alt sammen placeret i det største kartografiske museum i hele Europa.

Find Jer selv i byens historiske centrum i en af vores Bukarest lejligheder, hvoraf mange er placeret tæt på museerne i byen.

Lejligheder i Bukarest – Ferielejligheder i Bukarest

Det mest trendy kvarter i Bukarest

Piata Romana kvarteret er en fast favorit hos både lokale og turister, tilbyder en trendy indsigt helt ind til Bukarests moderne hjerte. Det fremstår med en byge af profilerede boutique-forretninger, som sælger alt fra designertøj til moderne møbler og er lokaliseret tæt ved bymidten.

Det er et stort kreativt område som ses tydeligt i de utallige design styrede caféer, barer og restauranter og der er en eksperimentel scene samme sted. Dets overflod af unge beboere giver det en livlig, frisk atmosfære og de mange brede boulevarder er linjeret med imponerende palæer og ikoniske bygninger. Check Graajul Ciclop, et grafitti galleri som også udgør en cykelbutik, bogcaféerne og vældet af fine spisesteder.

Ferielejligheder i Bukarest

Rumæniens hovedstad er et blomstrende centrum for kultur og er en af Europas største voksende destinationer. I de travle gader, gnider autentiske spisesteder skuldre med luksushoteller, som fremviser et new age design, der er ved at dukke op i byen. Andre muligheder for ferielejligheder i Bukarest inkluderer også billige ferielejligheder, med udsigt over brede boulevarder og de brostensbelagte gader i byens gamle bydel, samt hyggelige vandrehjem og pensionater, der omgiver alle de største attraktioner. Der er også masser af stilfulde turistlejligheder, som tilbyder et uafhængigt alternativ til de store hoteller og ferieboliger i byen.

Tilbage til basis – At komme indtil Bukarest

Bukarests Otopeni lufthavn er ikke langt fra bymidten hvilket betyder det er hurtigt og nemt at komme lige ind til alle aktiviteterne. Der er en regelmæssig busforbindelse, som kører fra lufthavnen indtil centrum eller alternativt kan man vælge en billig og munter taxitur. Vær advaret om, at man måske skal købslå lidt prisbevidst med taxichaufførerne og man bør altid aftale en pris før man stiger ind i bilen.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se