Ferieboliger I Buenos Aires

#OnlyBefrom mere end 20.000 destinationer

15

Ferieboliger I Buenos Aires

vis efter:
Popularitet
Pris
Vurdering
Afstand til bycentrum
Størrelse
Værelser

Seneste kommentarer

Vores lejligheder i Buenos Aires, Argentina har en værdiansættelse af 4.35 udfra 123 baseret på US$36. Book din lejlighed fra #/ nat.

Lejligheder i Buenos Aires – Budgetvenlig indlogering

Buenos Aires har en Europæisk fornemmelse over sig med ornamenterede facader og en rig historie, men alt er gennemsyret af et passioneret, Latinamerikansk twist. De travle avenuer myldrer med farverige seværdigheder, venlige ansigter og en udsøgt blanding af nyt og gammelt og der er en virkelig følelse af liv, som danser forbi bittesmå lokale caféer, trendy restauranter og gadeboder osende af vidunderlige lugte. Det er intet under, at byen har opfundet tangoen som en up-beat, bekymringsfri rytme der væves ind i den intense latinske livsstil. Og under alt dette er der en nutidig scene, som har udviklet sig i de senere år og tilvejebragt et hedonistisk natteliv, gennemtrængt af muligheder for designershops og et eksperimenterende miks af køkkener fra hele verden. Oplev den livlige atmosfære fra en af vores lejligheder i Buenos Aires. Vi har et udvalg af overkommelige lejligheder og boutique-lejemål til enhver begivenhed.

Lejligheder i Buenos Aires – Ferielejligheder i Buenos Aires

Den perfekte dag i Buenos Aires

Start dagen med at besøge et af de mange friluftsloppemarkeder som krydrer byen. Ved disse levende kulturelle begivenheder kan man vælge mellem en række hjemmelavede håndarbejder, såvel som frisk frugt og grøntsager til at tygge på resten af dagen. Vær sikker på, at få noget morgenmad fra en af de varme spiseboder for at holde Jer i gang.

Så er det ind i parken for at hvile nogle få timer og hænge ud med venner og sippe af en mate, som er en bitter te, som er populær hos de lokale. Prøv Rosedal Parken eller Bosques de Palermo, begge af disse har adskillige grønne arealer, perfekte til at slappe af i. Hvis man har lyst til det, medbring et musikinstrument for at tilføje en bid kreativitet til dagen eller, hvis ikke det er muligt, så gå tæt på nogle af de tempofyldte lokale og opsug den vibrerende atmosfære.

Når man har brugt tid nok på at slappe af i parken, er det med at komme ind til stederne med levende musik, som er spredt overalt i alle byens gader. Koncerter er en stor del af det lokale liv i Buenos Aires og man kan finde et band spillende på næsten ethvert gadehjørne. Man kan prøve en bar eller afslappet café for at fange nogle toner eller alternativt, tage til en af de store natklubber som har et udvalg af DJ`s fra hele verden.

End dagen i en af vores Buenos Aires lejligheder, hvor man kan få noget hårdt tiltrængt søvn, før man starter forfra på ny den næste dag.

Kirkegårde og koncertsale – ting at gøre i Buenos Aires

Mange af vores Buenos Aires lejligheder har vue ud over disse populære attraktioner, og sørger for det perfekte sted at være, hvis man vil opleve centeret for al aktiviteten.

Ferielejligheder i Buenos Aires

Overalt i Buenos Aires’ kulturelle gader, er der steder at bo, som giver et indblik ind i den livlige livstil i byen. Luksushoteller tilbyder billig indkvartering langs rustikke gader, og gamle gotiske bygninger er hjemsted for stilfulde lejligheder, der har udsigt til den fantastiske skyline. Ferielejligheder i Buenos Aires er til meget overkommelige priser, og komfortable vandrerhjem og feriekomplekser ligger inden for gåafstand af alle de største attraktioner; de ligger heller aldrig langt fra en lækker autentisk restaurant eller en livlig bar.

Buenos Aires er kun en bustur fra lufthavnen

Buenos Aires Ezeiza Lufthavn er ikke langt fra centrum og der er et antal måder man kan komme ind til byen på. Først og fremmest kan man tage shuttleservicen, som regelmæssigt kører fra lufthavnen til buscentralen ved centrum, selvom man formentlig vil være nødt til at tage metroen eller en taxi derfra til det endelige mål. Alternativt kan man for en virkelig billig rejsemåde hoppe på den offentlige bus, som kører til Monte Grande banegården eller Plaza de Mayo fra lufthavnen. Hvis offentlig transport ikke er sagen, er der et antal taxier og billeje servicer til rådighed ved lufthavnen – bare spørg ved informationskranken.

Modtag vores tilbud
Hvad skal man se